Kerstdiner bestellen logo

Kerstdiner bestellen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kerstdiner bestellen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4779
8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Kerstdiner bestellen

Kerstdiner bestellen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kerstdiner bestellen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kerstdiner bestellen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kerstdiner bestellen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van kerstdinerbestellen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kerstdinerbestellen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Matig

Eten was matig . Prijzig. Je moet nog een hoop zelf doen. Stoofperen te weinig geleverd. Geen geld terug. Wel beloftes over terugbetaling maar na 10 emails nog niets ontvangen,

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Heerlijk gegeten, was echt super!

Alles werd goed op tijd geleverd,. Bij de bestelling zat een handige gids waar precies in stond hoe alles opgewarmd moet worden. De smaak van het eten was geweldig. Het was echt alsof je uit eten was in een goed restaurant. Zeker een aanrader voor je kerstdiner.

Geplaatst op: 26-12-2022
Laatst bewerkt op: 26-12-2022
Geschreven door: Ingrid V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kerstdiner bestellen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kerstdiner bestellen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kerstdiner bestellen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kerstdiner bestellen actief?

Kerstdiner bestellen is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kerstdiner bestellen reviews? Dan kun je naar de website van Kerstdiner bestellen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie