Chicken & Gambas logo

Chicken & Gambas reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Chicken & Gambas reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2969
Chicken & Gambas logo
Website
Chicken & Gambas
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Chicken & Gambas

Als je binnenkort maar al te graat wilt shinen op je BBQ party, dan is het inkopen van het juiste eten van cruciaal belang. Om je zoveel mogelijk te ontzorgen op dit gebied en een feestje op tafel kunt toveren, is het verstandig om eens het aanbod van Chicken & Gambas te overwegen. Op deze pagina lees je verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor het aanbod van Chicken & Gambas. Ook hebben verschillende BBQ-lovers een review achter gelaten, nadat ze een pakket van dit bedrijf in huis hebben gehaald.

Over Chicken & Gambas

Bij Chicken & Gambas ben je gegarandeerd aan het juiste adres als het aankomt op authentiek Caribisch eten. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste producten, waar vervolgens heerlijke en authentieke Caribische marinades mee worden gemaakt. De samenstelling van iedere marinade wordt uitgekozen door een team van specialisten, die allen een onwijs grote liefde voor Caribisch eten en barbecueën hebben. In de webshop van Chicken & Gambas heb je de keuze uit diverse soorten marinades voor alle vlees- en visproducten. Je weet hierdoor altijd zeker dat er voor iedere smaak meer dan genoeg keuze is. Wel zo handig om te weten, toch?

Waarom kiezen voor Chicken & Gambas

Er zijn tal van redenen om voor je volgende barbecue te kiezen voor de producten van Chicken & Gambas . Zo zijn alle producten die je in de webshop kunt bestellen home-made en met liefde en aandacht ontwikkeld door de chef Brian van der Kust. Kies je voor de vleesgerechten, dan ben je er ook nog eens zeker van dat er geen plofkippen zijn gebruikt. Alles is zoveel mogelijk duurzaam en halal..

Is Chicken & Gambas betrouwbaar?

Het plaatsen van een bestelling in de webshop van Chicken & Gambas is erg veilig. Er wordt enkel gebruik gemaakt van eigen marinades voor alle vegan producten, vis producten en vlees producten. De marinades worden daarnaast ook nog eens minimaal 24 uur ingetrokken. Geniet je van het vlees met familie, vrienden of collega’s, dan proef je de smaak tot op het bot.

Klantenservice en klachten

Als je ervoor kiest om een bestelling te plaatsen via Chicken & Gambas, dan profiteer je altijd van erg aantrekkelijke package deals. Dit betekent dat de beste pakketen voor je samen worden gesteld, inclusief Caribische drankjes (bier en cocktails). Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die er zoal zijn voor jouw gezelschap? Stuur een e-mail of neem contact op via het contact formulier op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Het assortiment van Chicken & Gambas is van de hoogste kwaliteit, waardoor je waarschijnlijk hier zier over bent te spreken als je het een keer uit hebt geprobeerd. Door je review op deze pagina achter te laten, kun je ook andere food lovers ervan overtuigen om een van de compleet verzorgde pakketten een keer uit te proberen.

Gerelateerde bedrijven
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Chicken & Gambas

Chicken & Gambas is geverifieerd door ons expert team. De webshop Chicken & Gambas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Chicken & Gambas lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Chicken & Gambas. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Chicken & Gambas is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Chicken & Gambas te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Chicken & Gambas.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Chicken & Gambas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chicken & Gambas een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Chicken & Gambas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chicken & Gambas actief?

Chicken & Gambas is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Chicken & Gambas reviews? Dan kun je naar de website van Chicken & Gambas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie