BestelTaart.nl logo

BestelTaart.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BestelTaart.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
BestelTaart.nl logo
Website
besteltaart.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BestelTaart.nl

Ben je bijna jarig, maar heb je geen zin om taart te bakken? Of is een bekende jarig, maar heb je geen tijd om een taartje langs te brengen? Dan kun je gewoon een lekkere taart bestellen bij Besteltaart.nl. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze bezorgservice en de ervaringen van hun klanten te lezen in de reviews.

Over BestelTaart.nl

BestelTaart mag dan wel redelijk nieuw zijn op het wereldwijde web, maar dan betekent niet dat je met een newbie te maken hebt. Het bakkend hart achter BestelTaart is al sinds 1920 actief. Deze jarenlange ervaring zorgt voor de lekkerste taarten en de beste service.

BestelTaart is er voor particulieren en ondernemers. Of je nu een lekkere verjaardagstaart nodig hebt voor jouw zoon of dochter, of dat je een mooie taart met bedrijfslogo wilt presenteren aan jouw zakenrelaties. Het kan allemaal bij BestelTaart

Waarom kiezen voor BestelTaart.nl

Allereerst is het grote aanbod aan taarten reden genoeg om bij BestelTaart te bestellen. Kies zelf de grootte van de taart, de smaak, versiering en algehele uitstraling. Je kunt zelfs een eigen taart ontwerpen met foto, tekst en meer. De populairste taarten bij BestelTaart zijn: de layer cake, drip cake, verjaardagstaart met foto en de taarten met bedrijfslogo.

Niet alleen de smaak van de taart is belangrijk wanneer je deze online besteld, ook de verzending. Bij BestelTaart kun je zelf de bezorgdatum opgeven en is het zelfs mogelijk om een dag van tevoren te bestellen. Alle taarten van BestelTaart worden veilig en gekoeld bezorgd. Zo heb je altijd een prachtige en verse taart in huis. Woon je in de buurt van Haarlem? Dan kun je de taart ook zelf komen ophalen bij BestelTaart.

Alle taarten zijn niet alleen vers, maar worden ook van bodem tot versiering zelf gemaakt. Je ziet de vakmanschap van de ervaren bakkers terug in iedere taart van BestelTaart.

Is BestelTaart betrouwbaar?

Dat de website van BestelTaart nog relatief jong is, hoeft niet tot bezorgdheid te leiden. De bakkers achter BestelTaart en het bedrijf bestaat al veel langer. Je hebt te maken met professionals op het gebied van bakken en ondernemen. Daarom weet je altijd zeker dan jouw taart op tijd aankomt en dat je veilig kunt bestellen bij BestelTaart.

Jouw taart kun je veilig online afrekenen. Dit kan gewoon door een veilige betaling met Ideal, creditcard of Paypal. Je mag bij BestelTaart ook gratis een account aanmaken. Dit komt met vele voordelen. Het grootste voordeel is dat je jouw gegevens hier kunt opslaan, inclusief jouw betalingsvoorkeuren. Er wordt veilig omgegaan met deze gevoelige informatie. Je kunt voortaan nog sneller betalen dankzij deze opgeslagen informatie.

Klantenservice en klachten

BestelTaart doet er alles aan om de taarten zo duidelijk mogelijk te beschrijven en ze te voorzien van specificaties en foto’s. Heb je toch nog een vraag over een taart of bijvoorbeeld de allergie informatie? Neem dan even contact op met de klantenservice van BestelTaart. Zij zijn er voor al jouw vragen en kunnen natuurlijk ook altijd adviseren. Je kunt BestelTaart het snelst bereiken per telefoon tijdens kantooruren. Ook kun je de klantenservice mailen en binnen 24 uur een antwoord op jouw vraag verwachten.

Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice wanneer je een klacht hebt. Is er iets misgegaan met de bestelling, is de bestelling niet op tijd geleverd of werkt een kortingscode niet? Bel dan gelijk de klantenservice van BestelTaart. Zij zijn er ook om snel en vakkundig klachten te verhelpen. Zij zullen altijd zo snel mogelijk een goede oplossing voor jouw probleem of klacht zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Wat kun jij vertellen over BestelTaart? Heb jij hier weleens een taart besteld? Vertel dan meer over jouw ervaringen met BestelTaart door hier een review te schrijven. Je kunt bijvoorbeeld iets vertellen over het gemak van online taart bestellen of meer vertellen over de smaak van de taart. Was je tevreden over jouw aankoop en zou je hier nogmaals taart bestellen? In jouw review kun je een persoonlijke beoordeling geven over BestelTaart. Dit geeft een beter inzicht in de webshop en hun aanbod voor nieuwe klanten van BestelTaart.

Reviews over BestelTaart.nl

Gerelateerde bedrijven

Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
6,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over BestelTaart.nl

Het bedrijf BestelTaart.nl is geverifieerd door ons. De webshop besteltaart.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BestelTaart.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BestelTaart.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BestelTaart.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van besteltaart.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BestelTaart.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastisch

Ik heb hier een verse taart besteld en deze kwam goed binnen. De taart zag er prachtig uit en was ook echt super lekker. We hebben er allemaal heel erg van kunnen genieten. Het is dan ook zeker een aanrader!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Colin V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

Bestelling gedaan, keek er naar uit om de taart te ontvangen. Nog gebeld met klantenservice wilde het toch op een ander adres geleverd hebben. Dit was allemaal geen probleem.
De dag van levering werd ik keurig op de hoogte gehouden in welk tijdsbestek mijn taart aan zou komen. Zag het bestelbusje voor het afleveradres stoppen, heerlijk dacht ik. Maar de man in de bestelbus kwam de auto uit ging er weer in, apte voor de gein naar mijn vriend denk dat hij de taart aan het opeten is. De man stapte nog paar keer in en uit, om vervolgens weg te rijden.......ZONDER IETS BIJ MIJ AF TE LEVEREN!!!!
Ik zie de bezorger paar meter verder op stoppen en ik krijg een melding over foutieve levering.
Bezorgen stond gewoon voor de deur en heeft niet aangebeld, maar reed ff verder om het toen via de mooie tijdindicatiemelder te melden.....
Heb direct gebeld naar de klantenservice. De taart was nooit mee gegaan in de auto zeiden ze ze vonden het heel naar voor me, maar konden voor die dag niks meer regelen, voordat ze wisten waar de taart zich bevond. (Levering was zaterdag, zondag taart nodig) Ik moest maar wat anders regelen, inmiddels al laat op de dag...ze vonden het heel spijtig omdat het in de ochtend al gezien had moeten zijn.
Ik kon geld terug krijgen of voor andere keer laten staan..hallo ben maar 1x in het jaar jarig, dus geef maar geld terug. Ze gaf aan dat ik een attentie erbij zou krijgen.
Nou die heb ik gekregen, voor een volgende keer kreeg ik jaja 5 euro korting.
Zij maken er geen punt van...ook geen taart....ik zet hier een punt en besteld daar nooit meer

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 17-06-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BestelTaart.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BestelTaart.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over BestelTaart.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BestelTaart.nl actief?

BestelTaart.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BestelTaart.nl reviews? Dan kun je naar de website van BestelTaart.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie