Wonderbox logo

Wonderbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wonderbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2122
Wonderbox logo
Website
Wonderbox
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Wonderbox

Ben jij benieuw hoe klanten Wonderbox hebben ervaren in het verleden? Wij hebben alle reviews van Wonderbox voor je verzameld en je leest ze hier. Reviews die geschreven zijn door klanten die hun eerlijke mening geven. Positieve reviews waardoor je vertrouwen krijgt in een bedrijf of juist negatieve reviews die je behouden om ergens iets te kopen. Lees voordat je iets gaat kopen deze reviews op je gemak door, zodat je daarna kunt besluiten of je iets bij Wonderbox wilt bestellen.

Over Wonderbox

Wonderbox is opgericht in 2004 door de tortelduifjes James Blouzard en Bertile Burel. Een jaar eerder, in 2003, zijn zij getrouwd en nadat zij terugkwamen van hun huwelijksreis besluiten ze Wonderbox op te richten. Waarom? Omdat ze al het moois dat de wereld te bieden heeft, willen delen met andere mensen. James en Bertile zijn twee avonturiers die ervan houden om te reizen, en deze passie delen ze maar al te graag met anderen. Tijdens hun huwelijksreis, die over de hele wereld gaat, worden ze hierdoor geïnspireerd. Wonderbox is een cadeaubox die dromen waarmaakt. Door de jaren heen is Wonderbox steeds groter geworden en ze mogen zich nu zelfs marktleider noemen op het gebied van beleveniscadeaus in heel Europa. Niet alleen in Nederland is het bedrijf actief, ook in onder andere Frankrijk, Italië, Portugal en Zwitserland is Wonderbox bekend.

Waarom kiezen voor Wonderbox

Het assortiment van Wonderbox is heel uitgebreid en er is dus voor ieder wat wils. Een kleine greep uit het assortiment; 3 droomdagen in Europa, wellnessweekend deluxe, high tea, drive experience en een beautybehandeling. Ook uitjes behoren tot de mogelijkheden. Zo kun je een box cadeau geven, waarbij de ontvanger onder andere kan kiezen voor een workshop, helikopter vliegen, toegang tot een museum, een ballonvaart en nog veel meer. Heel veel leuks te doen dus, waarbij de ontvanger zelf kan kiezen wanneer en waar de box wordt uitgegeven. Sommige boxen zijn specifiek voor een bepaald aantal personen, maar soms kun je ook zelf beslissen met hoeveel personen je de bon inlevert. Wanneer je een Wonderbox aanschaft, is deze maar liefst 3 jaar en 3 maanden geldig. Daarnaast is het mogelijk de box gratis om te ruilen. Heb je hem cadeau gekregen maast past het niet helemaal bij je? Je kan hem geheel kosteloos omruilen voor een andere belevenis van dezelfde prijs. Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. En het grote pluspunt is dat je de box niet alleen landelijk in kan leveren, maar ook in de rest van Europa.

Is Wonderbox betrouwbaar?

Het kantoor van Wonderbox is gevestigd in het centrum van Haarlem. Hier werken ruim 40 collega’s dag in, dag uit om consumenten originele cadeaus aan te bieden. Naast de mogelijkheid om een box online te bestellen, kun je hem ook bij een verkooppunt halen. Onder andere Bruna, Primera en Mediamarkt zijn zo’n verkooppunt. Op Trustpilot wordt het bedrijf beoordeeld met een 3,7, waarbij de meerderheid een positieve waardering geeft. Bij het afrekenen kun je kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, Visa en Afterpay. Wonderbox heeft tot slot een goed bereikbare klantenservice en is ook actief op sociale media.

Klantenservice en klachten

Wonderbox is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of je kunt ze een mailtje sturen. Hierbij wordt geprobeerd om je mail binnen drie werkdagen te beantwoorden. Op de website worden ook veelgestelde vragen beantwoord, dus wie weet staat daar jouw antwoord al direct tussen. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je je klacht doorgeven aan de Service Desk van Wonderbox. Hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier of een speciaal e-mailadres dat op de website vermeld staat. Klachten worden gewoonlijk binnen vijf werkdagen in behandeling genomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een Wonderbox voor jezelf gekocht of cadeau gegeven aan iemand anders? Laat weten hoe jouw ervaring was met Wonderbox en hoe jij ze zou beoordelen. Schrijf hier een review over, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Wonderbox vindt.

Reviews over Wonderbox

Gerelateerde bedrijven

Bongo logo
Bongo
12 beoordelingen
5,2
Bestelprint logo
Bestelprint
2 beoordelingen
9
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

2,9
7% zou hier weer kopen
45 beoordelingen
Lees onze review over Wonderbox

Ons team van experts heeft Wonderbox geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wonderbox bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wonderbox is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wonderbox is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Wonderbox. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wonderbox.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verlengen van cadeaubon niet mogelijk

Een cadeaubon van ruim €100,- willen verzilveren die, in verband met de corona periode, nét iets langer in de la is blijven liggen en was verlopen. Gebeld met de vraag of deze alsnog verlengd kon worden. Wat denk je, dat kon niet... krijg je vervolgens doodleuk te horen dat ze niks meer voor je kunnen betekenen en de bon niet meer in te wisselen is. Fijn, zo'n bedrijf die meedenkt in mogelijkheden!

Geplaatst op: 28-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Mark

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

slechte site om te verzilveren.
duurt een eeuwigheid en dat is blijkbaar de bedoeling want ik heb er geen zin meer in. je belt naar de desbetreffende persoon om te boeken en die zouden terug bellen. niet gebeurd. ik geef het op. 99 euro voor de vuilbak

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurstellend

Één wonderbox bestellen of kopen gaat gemakkelijk, en dat is dan ook het enige wat makkelijk gaat.
Er zitten zoveel haken en ogen aan, je bent in staat om het maar te laten zitten. Dat is waarschijnlijk ook het verdienmodel van wonderbox.
Hotel alleen doordeweeks te boeken of wel in het weekend maar dan verplicht een extra nacht. Na diverse mailtjes naar wonderbox gestuurd te hebben en geen antwoord te krijgen maar eens gebeld. Na drie kwartier een medewerker die mij netjes te woord stond , vertelde dat het niet mag maar er niks aan kan doen.
Oké ,dan toch maar een extra nachtje er bij. Dan het diner. Je mag niets kiezen en krijg maar twee gangen. Wil je meer , dan moet je bijbetalen.
Al met al een zeer teleurstellende “beleving’’
Absoluut niet klantvriendelijk.
Ik zou als hotel of restaurant hier niet aan mee werken, de klant krijgt hoe dan ook een nare bijsmaak van het hele gebeuren.

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: J. P. P.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

kado gekregen van vrienden, 150 voor hotelovernachting. Elk hotel dat ik belde, werkte niet meer mee aan wonderbox. Ik heb geprobeerd te bellen en mailen, maar geen enkele reactie. De bon lijkt dus niet bruikbaar te zijn. Waardeloos!!

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Wonderbox is helemaal niets ze bedotten mensen met hun klantenservice maar hebben geen klantenservice Zolang het goed gaat, Halleluja maar oh oh als er iets mis gaat. Geef mij nooit meer een wonderbox bon en ik zal het nooit kopen om iemand te verrassen. Gewoon een VVV bon dat is helder en duidelijk!

Geplaatst op: 04-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hilda V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!

Wat een waardeloos bedrijf! Geef nooit een wonderbox kado! 150 euro kwijt en totaal geen reactie op e-mails. Telefonisch slecht bereikbaar en maken aan de telefoon beloftes die ze niet waar maken. Elke keer ook een ander verhaal! Oplichters!!

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Yoëlla V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!

waardeloos. bij elk hotel uit de wonderbox lijst dat ik bel blijkt er een reden te zijn waardoor ik de voucher niet kan inwisselen. triest voor mij maar vooral voor de gever van de wonderbox cadeaubon.

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Henry W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voelt als oplichters

Waardeloos bedrijf. verhaal is te lang om.op te noemen. slecht bereik, slecht behandeld,komen hun afspraken niet na, frustrerend. Nooit meer iets van wonderbox, mensen trap er niet in.

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

De bon Sauna deluxe voor mijn 60ste verjaardag gekregen. Bij het proberen te verzilveren net 4 hotels in Nederland ruim 2,5 uur rijden van mijn huis. lees de hier dat meerdere mensen hier tegen aan gelopen zijn. Oplichterij dus weg €129,00.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Marjon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit aan beginnen, het inwisselen is een drama

Inwisselen zit aan veel regels verbonden. Werkt omslachtig en je moet vooraf een bedrag selecteren terwijl je dat niet altijd weet. Ook de restauranthouder weet er niet veel van. Marge van 20%, verdiend er bijna niets op.

Geplaatst op: 15-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Math C.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Betaald, geld weg... geen service

In 2021 van de kinderen een restaurant-bon van Wonderbox ontvangen. Maaltijd online besteld. Ondernemer belde vlak voor het moment af vanwege een faillissement. Hiermee waren we onze pincode kwijt. Tientallen (...) malen per email en telefoon getracht alsnog een pincode bij Wonderbox te verkrijgen. We werden telkens aan het lijntje gehouden en uiteindelijk werd in het geheel nergens meer op gereageerd. E-mails werden niet meer beantwoord. Telefoon neemt men niet op. 60 euro weg. Dit riekt echt naar oplichting. Trap er niet in en doe met deze lui geen zaken! Diep triest dat dit soort lui in 2021-2022 nog ruimte krijgen om zo'n bedrijf te leiden.

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jos D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen contact na klacht. Waardeloos

Hotel geboekt met voucher bij van der valk Haarlem. Krijg nu door dat reservering wordt geannuleerd omdat wonderbox afspraken niet nakomt. Klacht ingediend bij wonderbox.10 dagen verder nog steeds geen reactie

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cathy H.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt slecht !

Voordat je iemand een de lijn hebt ben je 40 minuten verder. En dat niet voor de eerste keer. Verder is het niet mogelijk dat je een E-ticket krijgt voor het bedrag, dat het restaurant van de rekening afhaalt. Je bent verplicht een menu te kiezen. Aangeraden wordt geen bonnen van Wonderbox te geven, zonde van de tijd en het geld !

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld

Saunabon gekregen. Geven aan verzilveren bij meer dan 100 pagina's, niet dus. Die paar sauna's die er bij staan kan je ni e tg eens terecht. Aantal gebeld of wordt niet op genomen en ni e tg terug gebeld, of gev een aan nie tg meer aangesloten te zijn. Nu 4 uur verder en nog niks kunnen boeken. Was een huwelijkscadeau snif.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tieneke K.

4 / 10
1/5 4/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een regelrechte aanfluiting!

Het heeft mij dermate veel tijd gekost om via een zeer omslachtige manier een cadeaubon in te wisselen. Als je belt, houd dan rekening met een zeer lange wachttijd.
Als je Wonderbox als cadeau geeft, bedenk dan goed dat je een hoop ergernis cadeau geeft met een strik erom! Daar zit toch niemand op te wachten? Mijn advies; begin er niet aan!
Er zijn veel betere en leukere alternatieven waar mensen wel blij mee zijn.

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: F. L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER ZEER WAARDELOOS EN GEEN SERVICE

Een wonderbox gekregen voor “ samen uit eten” Volgens de regels zelf een reservering gemaakt bij een restaurant met vermelding van belevenis Wonderbox. Geprobeerd via de site van Wonderbox een e- ticket aan te vragen maar kan nergens vinden waar dit moet. Email gestuurd, bevestiging ontvangen dat mijn bericht binnen “7” werkdagen behandeld zal !!! Aantal malen geprobeerd te bellen steeds na 30 min. in de wacht te hebben gestaan maar opgehangen. In de mail staat tot half vijf bereikbaar maar blijken na 14.00 u al niet meer bereikbaar. KORTOOM ZEER SLECHT

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ellie W.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama, hele slechte site en klantenservice

Wonderbox weekendje gehad! Nou dat is leuk dachten wij! weekendje uitzoeken!! Vergeet het maar. Wij hadden een hotel uitgezocht maar was niet te boeken via de wonderbox site, hotel gebeld waarom niet…..
vertelde: liever geen zaken te doen met wonderbox, oeps!! Begrijp achteraf waarom!! Drama site met inloggen etc, slechte klantenservice, slechte afhandeling, en niet terugbellen.
Dus koop aub geen wonderbox..

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kunnen beloftes niet waarmaken

Ik heb een wonderbox cadeau gedaan. Op de verpakking staat dat er in Nederland 146 hotels te boeken zijn. Diegene die het cadeau gekregen hebben, hebben mij laten zien op de website dat het maar 36 hotels zijn. Tevens waren deze hotels allemaal gedateerd. Verder kon er alleen 1 overnachting met ontbijt geboekt worden ipv overnachting met diner en ontbijt of twee overnachtingen met ontbijt. Echt zo het geld niet waard. Hierna twee keer een mail gestuurd naar wonderbox. Ze beloven binnen 7 werkdagen te reageren. Heb na 9 werkdagen nog steeds niks gehoord. Echt nooit meer?

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichterij

Ik koop speciaal 3 dagen zalig ontspannen voor een bepaald hotel. Hotel werkt niet meer met Wonderbox. Ervoor een box gehad waarbij dat ene hotel ook niet meer met Wonderbox werkt. Dus als je alles bekijkt, 199 euro kwijt en je kan de aangeboden hotels niet meer boeken. Je vraagt je geld terug, dit kan van Wonderbox ook niet. Dus echte oplichterij waarmee ik ook verder zal trekken naar de bevoegde instanties. Dus mensen, let hiermee op want je wordt opgelicht bij Wonderbox.

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Koen S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal ruk, ze betalen de aangesloten hotels etc niet uit waardoor geen hotel de bon nog aan wil nemen. Nog nooit zoiets meegemaakt , ben zelf werkzaam geweest in de ticket branche , dit is mega slecht

Onbereikbaar , niet inwisselbaar . Begin hier NOOIT aan.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mischa A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos,hebben een bonbon 60 euro gekregen en werkt niet om de vouchers te krijgen site werkt voor geen meter en telefonisch krijg je niemand te pakken,oplichters bende!!!!

Waardeloze site niet in te wisselen en niet telefonisch bereikbaar, oplichters bende!!!!!

Geplaatst op: 27-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mia D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hier nooit meer iets kopen, oplichters.

We hebben een code en een hotel gereserveerd, blijkt de code niet te kloppen.
Maar bereikbaar nooit niet.
In 1 woord oplichtrerij

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht niks gaat goed.

Box gekregen met moeite hotel uitgekozen met bijbetaling.
Helaas hotel deed niet meer mee.
Box zou omgeruild worden en geld terug .
Helaas tot nu toe nog niks.
Super slecht!!!!!!!!!

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jansje B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Waardeloos bedrijf dit. Je kan er wel kopen maar niet verzilveren omdat er geen lijst (meer) is om een activiteit uit te zoeken. Er wordt niet op vragen via mail gereageerd en via de telefoon word je eindeloos in de wacht gezet tot uiteindelijk de verbinding wordt verbroken. Kortom, een oplichtersbende.

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harry K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer omslachtig om je cadeau te verzilveren!

Cadeaubon van Wonderbox gekregen na ruim 40 jaar trouwe dienst. Nog nooit zo’n omslachtige procedure meegemaakt! Met de bon krijg je weer een bon met een voucher en als je al zover komt, dan moet je het eigenlijk zelf maar uitzoeken. Zelf opnieuw een hotel opzoeken. In de nieuwe bon of voucher zit geen link naar datgene wat je eigenlijk al had uitgezocht. Als je dan gaat boeken dan kom je op een gegeven moment bij de betaalwijze en daar heeft het hotel niet in voorzien dat je boekt naar aanleiding van de wonderbox. Wel vraagt het hotel om je creditcardgegevens. Het zal je dan ook niet verwonderen dat dat ik daar de procedure heb afgebroken en ben gaan bellen met het hotel zelf. Boeking gemaakt en afgesproken dat ik na de bevestiging per mail de voucher(code) aan hen toestuur. Mocht een en ander dan toch niet lukken dan kunnen we annuleren of op eigen kosten daar overnachten. De slogan ‘Creëer een onvergetelijk herinnering met wonderbox!’ Is voor altijd in het geheugen gegrift! Ik vraag me alleen af of dit de droom is die Wonderbox waar wil maken! Voor het bestelproces moet je minstens 1 ster geven, maar dat is er eigenlijk al 1 teveel!

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frans Z.

4 / 10
1/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit aan beginnen, weggegooid geld!

Wonderbox gekregen, maar kan er niets mee.
Gezien ook alle andere reviews duidelijk te maken met een vorm van oplichting.
Telefonisch niet bereikbaar.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit kopen. Je bent je geld kwijt!

Zeer slechte ervaringen!!! Nooit kopen. Bieden sauna aan die niet meer meedoet met Wonderbox/Gift for you. In sauna wil men wel, maar kan men code van e-ticket niet scannen. Dus nog maar eens toegang betaald (dus 2x)! Bedrag is wel van Cadeaucard afgeschreven blijkt later. Telefoonnummer op e-ticket blijkt niet te kloppen. Als je goede nummer hebt gevonden kun je heel lang bellen en na meerdere keren proberen heb je wellicht (na 1,5 uur!) geluk dat telefoon wordt opgenomen. Vervolgens geven ze aan dat sauna het bedrag geïnd zou hebben en dat ze het zullen uitzoeken. Dat eerste klopt dus niet. Je hoort daarna niets meer. Je bent dus gewoon je geld (60 euro) kwijt! Nooit zo'n bon kopen!

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weggegooid geld! Geen service!

Wonderbox “1001 droomnachten” is niet te verzilveren! Meteen al bij het uitzoeken van het hotel bleek hoe weinig keuze er was (later blijkt dat veel hotels niet meer met ze willen werken). Maar goed; leuk hotel uitgekozen! Wat vreselijk omslachtig met boeken! Je kan niet zien op de site van Wonderbox of de door jou gewenste periode beschikbaar is in het hotel. Dus hotel bellen om te reserveren, terug naar site Wonderbox om de voucher te kopen…..hotel niet meer te vinden🤔….
Hotel snapt er ook niets van. Op mails reageert Wonderbox niet en bellen heeft geen zin. Na drie keer bijna een uur in de wacht te hebben gestaan èn er uit te zijn gegooid, geven we het op en hebben we onze reservering geannuleerd. Nog een ander hotel geprobeerd, maar die geven aan sinds 1 maart geen Wonderboxbonnen meer te verzilveren omdat het ook voor hen totaal onbegrijpelijk is geworden en wonderbox onbereikbaar is. Schande dit!!

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf!!!

Waardeloos bedrijf, nooit mee samen werken!!!! Wij hebben een cafe-restaurant en kunnen al weken naar ons geld fluiten!! Niemand is bereikbaar, en de commissies die ze pakken lopen op tot 50%. Onmogelijk om mee in contact te komen, ze laten jou en je gasten gewoon zitten, terwijl zij het geld al verdiend hebben en iedereen laten stikken! Nooit maar dan ook nooit zo'n cadeaukaart kopen, of met hun een partnership aangaan!

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon niet te bereiken!!!!!

ze zijn gewoon niet te bereiken,waardeloos en frustrerend.Snap niet dat hier niet iets aan gedaan wordt.
Ik moest een ster aan klikken maar voor mij krijgen ze geen enkele ster.

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wonderbox


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bongo logo
Bongo
12 beoordelingen
5,2
Bestelprint logo
Bestelprint
2 beoordelingen
9
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wonderbox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 45 beoordelingen geplaatst over Wonderbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,9 gekregen, waarbij 7% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wonderbox actief?

Wonderbox is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wonderbox reviews? Dan kun je naar de website van Wonderbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie