Wonderbox logo

Wonderbox reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wonderbox reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2122
Wonderbox logo
Website
Wonderbox
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Wonderbox

Ben jij benieuw hoe klanten Wonderbox hebben ervaren in het verleden? Wij hebben alle reviews van Wonderbox voor je verzameld en je leest ze hier. Reviews die geschreven zijn door klanten die hun eerlijke mening geven. Positieve reviews waardoor je vertrouwen krijgt in een bedrijf of juist negatieve reviews die je behouden om ergens iets te kopen. Lees voordat je iets gaat kopen deze reviews op je gemak door, zodat je daarna kunt besluiten of je iets bij Wonderbox wilt bestellen.

Over Wonderbox

Wonderbox is opgericht in 2004 door de tortelduifjes James Blouzard en Bertile Burel. Een jaar eerder, in 2003, zijn zij getrouwd en nadat zij terugkwamen van hun huwelijksreis besluiten ze Wonderbox op te richten. Waarom? Omdat ze al het moois dat de wereld te bieden heeft, willen delen met andere mensen. James en Bertile zijn twee avonturiers die ervan houden om te reizen, en deze passie delen ze maar al te graag met anderen. Tijdens hun huwelijksreis, die over de hele wereld gaat, worden ze hierdoor geïnspireerd. Wonderbox is een cadeaubox die dromen waarmaakt. Door de jaren heen is Wonderbox steeds groter geworden en ze mogen zich nu zelfs marktleider noemen op het gebied van beleveniscadeaus in heel Europa. Niet alleen in Nederland is het bedrijf actief, ook in onder andere Frankrijk, Italië, Portugal en Zwitserland is Wonderbox bekend.

Waarom kiezen voor Wonderbox

Het assortiment van Wonderbox is heel uitgebreid en er is dus voor ieder wat wils. Een kleine greep uit het assortiment; 3 droomdagen in Europa, wellnessweekend deluxe, high tea, drive experience en een beautybehandeling. Ook uitjes behoren tot de mogelijkheden. Zo kun je een box cadeau geven, waarbij de ontvanger onder andere kan kiezen voor een workshop, helikopter vliegen, toegang tot een museum, een ballonvaart en nog veel meer. Heel veel leuks te doen dus, waarbij de ontvanger zelf kan kiezen wanneer en waar de box wordt uitgegeven. Sommige boxen zijn specifiek voor een bepaald aantal personen, maar soms kun je ook zelf beslissen met hoeveel personen je de bon inlevert. Wanneer je een Wonderbox aanschaft, is deze maar liefst 3 jaar en 3 maanden geldig. Daarnaast is het mogelijk de box gratis om te ruilen. Heb je hem cadeau gekregen maast past het niet helemaal bij je? Je kan hem geheel kosteloos omruilen voor een andere belevenis van dezelfde prijs. Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. En het grote pluspunt is dat je de box niet alleen landelijk in kan leveren, maar ook in de rest van Europa.

Is Wonderbox betrouwbaar?

Het kantoor van Wonderbox is gevestigd in het centrum van Haarlem. Hier werken ruim 40 collega’s dag in, dag uit om consumenten originele cadeaus aan te bieden. Naast de mogelijkheid om een box online te bestellen, kun je hem ook bij een verkooppunt halen. Onder andere Bruna, Primera en Mediamarkt zijn zo’n verkooppunt. Op Trustpilot wordt het bedrijf beoordeeld met een 3,7, waarbij de meerderheid een positieve waardering geeft. Bij het afrekenen kun je kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, Visa en Afterpay. Wonderbox heeft tot slot een goed bereikbare klantenservice en is ook actief op sociale media.

Klantenservice en klachten

Wonderbox is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of je kunt ze een mailtje sturen. Hierbij wordt geprobeerd om je mail binnen drie werkdagen te beantwoorden. Op de website worden ook veelgestelde vragen beantwoord, dus wie weet staat daar jouw antwoord al direct tussen. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je je klacht doorgeven aan de Service Desk van Wonderbox. Hiervoor kun je gebruik maken van het contactformulier of een speciaal e-mailadres dat op de website vermeld staat. Klachten worden gewoonlijk binnen vijf werkdagen in behandeling genomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een Wonderbox voor jezelf gekocht of cadeau gegeven aan iemand anders? Laat weten hoe jouw ervaring was met Wonderbox en hoe jij ze zou beoordelen. Schrijf hier een review over, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Wonderbox vindt.

Reviews over Wonderbox
Gerelateerde bedrijven
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
2,9
9% zou hier weer kopen
116 beoordelingen
Onrespectvolle geldwolven

Wij hebben een wonderbox "cadeau" gekregen. Hierbij mag van mij het woord 'Wonder' gerust weggelaten worden.... Ten eerste was er al niets in de ruime omtrek te vinden voor het budget van de box. We moesten € 50 bijbetalen. We deden dit en kozen op de website van wonderbox voor Glamping Universe. Hierbij hebben we via mail gecorrespondeerd omdat je niet rechtstreeks via wonderbox kan boeken. Dit was al een heel gedoe, waarbij dan uiteindelijk bleek dat we voor de glampîng nogmaals 55 euro moesten bijstorten. Ons verblijf zou dus in totaal € 205 euro kosten... Waardoor we zelf al meer hadden bijbetaald dan de bon zelf waard was....
Ik heb hierover in januari 2024 een klachtenmail gestuurd waarvan ik in juni 2024 nog steeds niets van heb vernomen. Omwille van omstandigheden door het werk, waren wij zelf niets aan konden doen en niet in de mogelijkheid waren om iets te laten weten, waren wij later dan gepland vertrokken naar Glamping Universe. Uiteindelijk waren wij onderweg en belde de vrouw van de glamping dat we niet meer moesten komen en als we zouden komen, zij ons verblijf wel onaangenaam zou maken. Ik was zo hard aangedaan van dit gesprek. Dat ik onmiddellijk mijn mailvekeer ben gaan nakijken. Ik heb destijds alles geregeld via mail en daar stond in dat we vanaf 15u konden komen. Ik wist dus geen eind -uur. Ik ben niet meer nog apart de website gaan nakijken, gezien ik een mail had. Wij waren uiteindelijk (na toedoen van de uitbaatster) niet meer welkom op ons verblijf. Wonderbox was op de hoogte van dit conflict en heeft zonder enig aarzelen, het geld uitbetaald aan de glamping met de boodschap dat wij volledig in fout waren.

Een aanrader of te krijgen? NEE; Een aanrader om te geven? Geen haar op mijn hoofd denkt er aan om zulk vergiftigd geschenk aan iemand te geven. Dit verdient niemand!

Geplaatst op: 01-07-2024
Laatst bewerkt op: 01-07-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbruikbaar geschenk

Wonderbox voor Weekendje met 2 ontvangen maar deze is in bijna geen enkel hotel bruikbaar. De hotels die Wonderbox vermeld werken al lang niet meer samen met hun.

Ik heb al meerdere malen contact opgenomen met hun maar krijg nooit een reactie.

Koop nooit een Wonderbox want het is een lege doos!

Geplaatst op: 17-06-2024
Laatst bewerkt op: 17-06-2024
Geschreven door: Sophie D.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS,NIET KOPEN,JE RAAKT HOTELBON WAARSCHIJNLIJK WEL KEER KWIJT IN DE HERFST OF WINTER<HOTELS WERK ER NIET AAN MEE.

een hotelnbon ,leuk leuk,gekregen van de kidneren,en nu.ok we hebben eindelijk hotel in lochem,gezellig fietsen mee,
en nu boeken,

nee nemen in weekend geen bonnen aan,
bijbetalen dan voor andere kamer,neeee mag ook niet.
mag een bon 2 weken van te voren boeken.nu 22 juni in julli kan denk ik wel.

ok,nee in juli en augustus ook niet in de weekenden.
IK vind het nog het meest sneu voor de kinderen die de ouders zo,n bon geven,gewoon geld weg en de hotels die alleen maar klachten krijgen.

NOOOOOOIT MEER

Geplaatst op: 22-06-2024
Laatst bewerkt op: 22-06-2024
Geschreven door: Nelleke T.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos cadeau !!

Wonderbox gekregen voor nachtje weg. Omgeruild voor cadeaubon. Volgens de site bij 500 winkels in te leveren . Niet dus !! Probeerde iets te bestellen bij Rituals. Allen te besteden bij fysieke winkels in Belgie en Frankrijk 🇫🇷 Toen geprobeerd bj de Bijenkorf. Daar kan het helemaal niet !
Nu wat besteld bij Parfumerie.nl. Bon was 79.90. Kreeg er 50 euro voor terug.
Dus pure oplichting !!

Geplaatst op: 13-06-2024
Laatst bewerkt op: 13-06-2024
Geschreven door: Ada H.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!

Het is pure oplichting. Het is al de tweede keer dat ik zo'n cadeau ontvang en ik voel me echt bedrogen. De eerste keer wilde ik een overnachting boeken in Valentia, en de uitbater informeerde me dat ik mijn box kon gebruiken, maar alleen als ik nog een extra nacht zou boeken. En het ergste van alles was dat ik de overnachting in het hotel voor de helft van de prijs kon boeken via een andere website dan mij was aangeboden. Deze keer wilde ik een overnachting boeken in Luxemburg en kreeg ik te horen dat het alleen tussen oktober en maart mogelijk is. Het is nergens vermeld dat deze bon seizoensgebonden is. De communicatie met de klantenservice is ook een drama. Ze antwoorden helemaal niet of zeggen dat de partners hun eigen regels mogen hanteren. Ik begrijp eigenlijk niet waarom de overheid niet ingrijpt. Het gaat hier over pure misleiding en bedrog. Het kost hoop geld en de klanten worden behandeld als derderangsburgers.

Geplaatst op: 08-05-2024
Laatst bewerkt op: 08-05-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorme teleurstelling

Overnachting Amsterdam Hotel Uithoorn is blijkbaar zeer moeilijk om met een bon te reserveren.
Snap niet waarom hotels hieraan meedoen als je als klant alleen maar beperkingen krijgt zoals niet tijdens weekends, niet tussen maart en november.
Weet 1 ding een bon cadeau krijgen is een vergiftigd geschenk.
Goed nog eens bij een volgend hotel proberen

Geplaatst op: 21-03-2024
Laatst bewerkt op: 21-03-2024
Geschreven door: Pascale B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een 'wonder' dat die nog bestaan.

Voor mijn nieuwjaar wonderbox gekregen, goed voor 3 cinema tickets. Slechts 2 bons gekregen waarvan 1 inactief. Na klacht, geen zinnig antwoord. Na meerdere contactpogingen, geen antwoordt meer.
Loopt volledig mis bij 'wonderbox'. 39€ voor 1 cinema ticket is wel heel erg duur en snel verdiend voor 'wonderbox'

Geplaatst op: 26-02-2024
Laatst bewerkt op: 26-02-2024
Geschreven door: Jos H.

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Koop hier nooit iets

een bon van fashion gekocht voor mijn + dochter voor haar nieuwjaar 2024 .. Jammer genoeg als ik hier de reviews lees hebben jullie mij ook in het zak gezet. van met nieuwjaar probeer ik het probleem op te lossen we zijn ondertussen 14 februari, heeft zo lang geduurd om de bon te kunnen activeren. nu die actief staat, kan ik deze jammer genoeg in geen enkel winkel deze uitgeven, heb ondertussen terug een mail gestuurd, met wat geluk zal het binnen 3 maand opgelost zijn. heb mijn les geleerd ik bestel nergens meer online en zal voortaan naar de winkel gaan. dit heb ik nog nooit meegemaakt, jullie call center trekt ook niets , bereikbaar van 9 u tot 12u en van 13u tot 17u, bereikbaar?????? er neemt nooit niemand op ..

Geplaatst op: 14-02-2024
Laatst bewerkt op: 14-02-2024
Geschreven door: Caro

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Kado gekregen z'n krijg niet geregistreerd

Wonderbox cinema voor 2 gekregen. Aangemeld op site en geregistreerd. Maar box blijft op inactief staan. Al verschillende malen gemaild. Hoelang kan het duren om dit in orde te zetten. Voor mij nooit wonderbox... doe maar bongo, betrouwbaar...

Geplaatst op: 28-10-2023
Laatst bewerkt op: 28-10-2023
Geschreven door: Nancy E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht!

Box gekregen en na Corona en ziekte niet kunnen gebruiken. Ik hebben mail gestuurd en uitgelegd met decreten dat ik hem niet kon gebruiken en nu is verlopen. Nou dat was pech. Dus € 150,00 weg.
Koop daar nooit een box.

Geplaatst op: 25-10-2023
Laatst bewerkt op: 25-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

Giftbox omgeruild voor Wonderbox. Rekening betaald, geen voucher ontvangen. Klantenservice "onbereikbaar".
Waardeloos bedrijf!!

Geplaatst op: 16-08-2023
Laatst bewerkt op: 16-08-2023
Geschreven door: Jfm V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Bijna geen hotels waar ik hem in kan leveren of niet bruikbaar in het weekend...bon van 119 euro kan de vuilnisbak in
Begin er nooit aan..oplichterij
Ook geen optie om geld terug te krijgen zodat ik gewoon elk hotel kan boeken wat ik wil

Geplaatst op: 28-06-2023
Laatst bewerkt op: 28-06-2023
Geschreven door: Mariska V.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal onoverzichtelijk, lijkt oplichterij.

Waardeloos systeem om te verzilveren. Niets in de buurt. Zelfs aangesloten bedrijven begrijpen niet hoe het werkt. NIET INTRAPPEN!

Geplaatst op: 24-06-2023
Laatst bewerkt op: 24-06-2023
Geschreven door: Ruud V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BEDROG

Pas op, bijna geen enkel Hotel, B&B zelfs restaurants, willen daarmee nog werken. Echt normaal, meerdere uitbaters vertellen ons hetzelfde: ze vragen bijna 50% commissie !!!
Steun de horeca en reserveer zonder die oplichters... Niet normaal dat zulke bedrijven mogen bestaan

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 20-06-2023
Geschreven door: Grisolet S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vergiftigd geschenk

Had bij Wonderbox “weekendje weg” gekocht waarde “59,9. Boek een verblijf bij hotel “de maretak” en daar werd de bon aanzien als een ontbijt twv €30. Zowel Wonderbox als de maretak schuiven Leggen de schuld bij mekander. Bij geen van beide was er de nodige klantenservice. Een vergiftigd geschenk waarvan ik hoop dit nooit meer te ontvangen van iemand.

Geplaatst op: 23-05-2023
Laatst bewerkt op: 23-05-2023
Geschreven door: An W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kaart werkt niet na activering

Voor de 2e keer een wonderbox voucher ontvangen. De eerste keer gezellig wezen lunchen bij Grand Café de Bank in Best (echt een aanrader, superleuk tentje) en zonder problemen de kaart kunnen gebruiken.

Een maand later voor de 2e keer bij hetzelfde restaurant wezen lunchen echter bleek de 2e kaart ongeldig te zijn terwijl deze wel geactiveerd is en het saldo te zien was tijdens het inloggen. Volgens een medewerkster van het restaurant schijnt deze wonderbox vaak voor problemen te zorgen en 9 van de 10 keer niet te werken. Helaas dus extra kosten voor ons, want er moest toch afgerekend worden wat begrijpelijk is.

Contact opgenomen met Wonderbox in de hoop dat ze dit gaan rechtzetten, maar helaas daar werken ze niet aan mee. Het antwoord luidt als volgt, iedere wonderbox is anders, en iedere wonderbox moet anders geactiveerd worden. Bij problemen hadden we moeten bellen....alleen als je op hemelvaartsdag gaat eten is het bedrijf wonderbox niet bereikbaar om het probleem te verhelpen...

Conclusie, een erg omslachtig cadeauvoucher die lastig te activeren is en 9 van de 10 keer onbruikbaar is. De klantvriendelijkheid is ver te zoeken....

Mensen begin er niet aan!!!

Geplaatst op: 23-05-2023
Laatst bewerkt op: 26-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog nooit zo'n slechte site gezien om iets te plannen !!!!

Hoeveel tijd moet je hebben om iets te vinden wat in de buurt is.
Of het nu hotelovernachting is sauna of etentje. je kunt beter bij social deal kijken veel overzichtelijker en je weet meteen of het kan.
Ik baal hier enorm van dat je niet in een paar klikken hebt waar je terecht kan. Ik ben nu al uren aan het zoeken naar iets wat we met onze bon kunnen doen van ons huwelijk.
Zelfs een ster is nog te veel om in tevullen

Geplaatst op: 22-05-2023
Laatst bewerkt op: 22-05-2023
Geschreven door: Sandra V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wonderbox ontvangen als relatie/kerstgeschenk. Blijkt deze niet te registreren????? Na 5 maanden en heel veel mailverkeer nu bericht ontvangen dat deze Wonderbox niet te registeren is (en dus niet in te wisselen) omdat deze niet bij de verkoper geactiveerd is. Of ik dan maar even bij de gever de kassabon kan achterhalen..... Het is niet mijn schuld dat de verkoper (welk wel te traceren is) zijn taak niet goed heeft gedaan (volgens hun).
Wij zijn Wonderbox gewoonweg zat en adviseren iedereen om geen zaken meer te doen met Wonderbox. Wat een waardeloze organisatie. Geld opstrijken met de verkoop en niet het probleem welk buiten ons om is ontstaan op willen lossen

Geplaatst op: 12-05-2023
Laatst bewerkt op: 12-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wonderlijk bedrijf

Een bestelling geplaatst, deze blijft op in behandeling staan. U moet gewoon even wachten gaf de klantenservice aan. Inmiddels is het weekend waarin in de reservering voor was bedoeld verstreken. Hier hebben lieve mensen €100,00 voor betaald voor ons jubileum. Wel heel erg dat dit zomaar kan en mag.

Geplaatst op: 12-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Begin er niet aan

Wat een drama, het begint al met het bestellen wat mega onhandig is.
Je moet eerst een hotel aanklikken en dan meteen koop je hem, en dan nog maar afwachten of je kan op je gewenste datum, daarnaast kan je alleen de standaard kamer kiezen en niet een luxe.
Juist makkelijk al wissel je het in en dat je dan bij moet betalen.
En wat een lelijke hotels/kamers.
Komt er op neer dat je beter cash geld kan geven. Het is geen leuk cadeau die je aan je vrouwtje kan geven.

Voor wonderbox zelf: probeer wat meer luxere keuzes erin te zetten en bied de mogelijkheid om zelf de kamer te bepalen en als het meer is dan de bon, dan moet je dat gewoon bij betalen.
Probeer ook een programma om eerst je gewenste datum te bepalen.

Geplaatst op: 24-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Tobie L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld opstrijken en niets leveren

Waardeloos, je kunt niets bestellen en ineens is de waarde verlopen, TRAP ER NIET IN, besteed je geld aan iets beters !!

Geplaatst op: 27-04-2023
Laatst bewerkt op: 27-04-2023
Geschreven door: Leo V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar! doen geen moeite om je te bereiken

We hadden een wonder box cadeau gekregen. Uiteindelijk een hotel geboekt en wegens privé omstandigheden helaas moeten annuleren. Nu hebben we een voucher gekregen voor het desbetreffende hotel wat natuurlijk normaal gesproken geen probleem moet zijn. Alleen het hotel stopt met wonder box en voor de datum dat het hotel ermee stopt is er geen plek meer. Wonder box is telefonisch simpel weg niet te bereiken. Via de mail komen we er niet over uit aangezien ze een cadeaubon nummer willen hebben maar deze is natuurlijk al verzilverd. Dit is op dit moment al 3 maanden bezig. Meerdere mails gestuurd en daarin ook telkens verzocht om telefonisch contact met ons op te nemen aangezien het nogal een lastige situatie om te begrijpen voor de klanten service 😅😤

Geplaatst op: 13-03-2023
Laatst bewerkt op: 13-03-2023
Geschreven door: Stijn S.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog

Doet NIET wat het beloofd .
Bedrog.
...
Ik raad iedereen af , welke box dan ook ,te kopen...Niet doen !
.

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: Jan D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht nooit meer een Wonderbox

Op de High Tea Deluxe Wonderbox staat dat hij bij 160 restaurants te verzilveren is, in werkelijkheid zijn het maar 51 restaurants (…). Misleiding noem ik dit. Nooit meer een Wonderbox voor mij…

Geplaatst op: 12-04-2023
Laatst bewerkt op: 12-04-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wat een slechte service, onduidelijke site en reactietijden van weken tot maanden.

Na maanden nog steeds mijn geld niet terug gekregen.

Geplaatst op: 25-03-2023
Laatst bewerkt op: 25-03-2023
Geschreven door: Danny V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongekend slecht.

Ongekend slechte service. Kan het niet eens service noemen. Dit bedrijf is niet bereikbaar. Mijn code werkte niet. Probeer al sinds augustus 2022 contact te zoeken. We zijn 7 maanden verder en nog steeds geen contact. Meerdere mails verstuurd en meerdere malen gebeld. Op de mails wordt niet gereageerd en de telefoon nemen ze niet op. Dat dit bedrijf nog bestaat is een wonder.

Bestel hier niet!

Geplaatst op: 01-03-2023
Laatst bewerkt op: 01-03-2023
Geschreven door: Ralf

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedrog

Voor ons jubileum hebben wij verschillende kaarten ontvangen. Omdat wij de tegoeden op 1 kaart wilde zetten (hoetelovernachtingen voor dit dat is immers niet realiseerbaar) hebben wij het tegoed omgeruild. Zie de andere berichten, hier begint de grootste ellende. Lees ook alle berichten hieronder die zullen het bevestigen. Je krijgt geen code om een nieuwe keuze te maken. Bellen heeft geen zin en zij steken je geld in hun zak. Een lucratieve manier voor extra inkomsten. Dat in een 'ontwikkeld land' al Nederland. Dit kan echt niet!!!

Geplaatst op: 28-02-2023
Laatst bewerkt op: 28-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig en pure oplichting

Ik kreeg een wonderbox kado en tracht deze nu al een week te verzilveren.
Het lukt gewoon niet. Het inloggen met mijn paswoord lukte plots niet meer. Ik vraag een nieuw paswoord aan maar daar krijg je geen reactie op. Na vele telefoontjes krijg ik uiteindelijk een mailtje om het paswoord te resetten. Ook na dit te hebben gedaan, raak ik niet binnen op de website.
Uiteindelijk na vele lange nutteloze telefoons, toch iemand aan de lijn gekregen. Samen de nodige stappen overlopen en ik diende een bedrag bij te betalen.
Als je dat dan probeert, krijg je opnieuw een foutmelding. Het is volgens mij de bedoeling dat je het opgeeft, zodat zij het geld (100€ in mijn geval) hebben en er niets tegenover staat. Pure winst voor hen, maar voor mij pure oplichterij.
KOOP NOOIT EEN WONDERBOX!!!!!
Ik kan zeker geen positieve punten opnoemen, simpel omdat die er gewoon niet zijn.

Geplaatst op: 23-02-2023
Laatst bewerkt op: 23-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht. Ze komen hun afspraak niet na

Ik ben al vanaf september bezig een bon om te zetten. Nu ruim 4 maanden later nog niet geregeld. Echt schandalig. Ze reageren niet op mails. Als je ze belt zit je ruim 45 min in de wacht. En dan beloven ze je terug te bellen en dat doen ze niet. Ik koop hier nooit meer een tegoed in en adviseer dat anderen ook niet te doen.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Regelrechte oplichting

Aanbod op hun website is een regelrechte leugen. Je kunt nergens gewoon nergens op een normale manier boeken. Weggegooid geld. ACM heeft zo ook al op de vingers getikt hiervoor maarja, dat stelt natuurlijk niks voor.

Geplaatst op: 10-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wonderbox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wonderbox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 116 beoordelingen geplaatst over Wonderbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,9 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wonderbox actief?

Wonderbox is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wonderbox reviews? Dan kun je naar de website van Wonderbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie