Ditverzinjeniet logo

Ditverzinjeniet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ditverzinjeniet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
439
Ditverzinjeniet logo
Website
ditverzinjeniet.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ditverzinjeniet

Heb je nog snel een leuk en origineel cadeau nodig voor een feestvarken? Of ben je zelf iemand die zweert bij leuke gadgets? Dan zijn er heel wat websites waar je terecht kunt. Zonder twijfel één van de bekendste is Ditverzinjeniet. Maar is deze webshop wel betrouwbaar? Zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten goed? Is de kwaliteit van de producten van Ditverzinjeniet naar behoren? Op deze pagina vind je tal van reviews en beoordelingen van Ditverzinjeniet. Zo kan jij op basis van die ervaringen een gegronde mening vormen!

Over Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet is een Nederlandse aanbieder van allerhande gadgets, cadeautjes en aanverwanten. Het bedrijf specialiseert zich in het aanbieden van leuke hebbedingen die je op weinig tot geen andere plekken terug kunt vinden. Dit is mogelijk omdat Ditverzinjeniet op grote schaal producten uit het buitenland importeert om tussen de eigen landsgrenzen te verkopen. Zo wordt er heel wat uit het Verenigd Koninkrijk ingevoerd dat in Nederland of België nog niet verkrijgbaar is. Klanttevredenheid en een goede service zijn de twee pijlers waar Ditverzinjeniet op steunt. Dat tracht Ditverzinjeniet niet alleen te bereiken door een snelle levering, een ruim aanbod en een vlot bereikbare klantenservice, maar ook door allerhande acties en promoties. Zo krijg je al 10% korting op jouw volgende bestelling bij het inschrijven op de nieuwsbrief en zijn er ook geregeld promo’s op de webshop terug te vinden. Wil je grotere aantallen van een bepaald product bestellen als een zakelijke klant? Ook dat kan bij Ditverzinjeniet.

Waarom kiezen voor Ditverzinjeniet?

De website van Ditverzinjeniet is onderverdeeld in diverse categorieën zoals vers binnen, populair, cadeaus, cadeau gids, sale en ook categorieën. Hier vind je tal van subverdelingen terug om jouw zoektocht naar het perfecte gadget of het perfecte cadeau gemakkelijker te maken. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires, spellen, puzzels, sokken, sleutelhangers of gewoon leuke retro spullen: bij Ditverzinjeniet vind je het allemaal terug. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is een snelle levering één van de beloftes die gemaakt worden. Voor 23 uur besteld betekent dat je jouw pakket de volgende werkdag al in huis hebt. Bovendien is levering gratis vanaf een bestelbedrag van veertig euro. Betalen kan via iDeal, Visa, Mastercard, Klarna, PayPal of via PostNL zelf. Ook interessant om te weten is dat retourneren bij Ditverzinjeniet geheel gratis is. Sterker zelfs: geopende verpakkingen en gebruikte producten worden tot 75% vergoed bij een retour.

Is Ditverzinjeniet betrouwbaar?

Ditverzinjeniet is een grote website die heel wat bereik heeft. Het is dan ook maar logisch dat betalen kan via een beveiligde SSL-verbinding voor de bescherming van jouw persoonsgegevens. Ook vind je al heel snel op de website belangrijke informatie terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer van Ditverzinjeniet en ook het adres van de hoofdzetel. Onderaan de website vind je de link naar de duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden terug en bovendien beschikt Ditverzinjeniet ook over een eigen klantenservice voor vragen en/of problemen. Daarenboven komt nog eens een stevige garantiebelofte bij het gros van de producten en de vele social media kanalen waarlangs Ditverzinjeniet zich blootstelt aan eventuele kritiek. Kortweg gezegd: Ditverzinjeniet is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord dat jij zoekt niet ergens op de website van Ditverzinjeniet? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan door te bellen naar het bedrijf, door een live chat op te starten of door te mailen naar Ditverzinjeniet. Tevens is het een optie om een privébericht te sturen naar één van de social media-accounts van het bedrijf. Heb je een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur naar het mailadres van Ditverzinjeniet. Je krijgt altijd binnen een termijn van veertien dagen een antwoord op jouw bericht. Ben je van mening dat de voorgestelde oplossing niet goed is? Dan kan je je ook nog wenden tot het zogenaamde ODR-platform. Deze onafhankelijke Geschillencommissie doet vervolgens een finale uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Ligt jouw huis vol met gadgets van Ditverzinjeniet? Of is het misschien jou go to adres voor een cadeautje. Dan horen wij graag naar jouw verhaal en jouw ervaringen met Ditverzinjeniet. Beoordeel je de kwaliteit van de producten als voldoende? Was je tevreden met de levertijd van Ditverzinjeniet? Helpt de klantenservice van de website je vlot verder bij problemen? Zou je opnieuw bestellen bij Ditverzinjeniet of dat aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina jouw review en help een ander!

Reviews over Ditverzinjeniet
Gerelateerde bedrijven
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Top service waar de klant nog echt op plaats 1 staat!

Wat een fijn bedrijf.
Ik had een product dat versleten was. Helaas niet meer bruikbaar dus wilde ik weten of zij het onderdeel nog konden bestellen voor mij.
Ik wilde het gewoon betalen maar door service hebben ze het onderdeel gratis naar me verzonden. Nu kunnen we het product weer gebruiken en zijn we helemaal blij en dankbaar voor deze top-service.
Ik raad dit bedrijf dan ook bij iedereen aan omdat dit bedrijf de klant nog echt op plaats 1 zet.

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn bedrijf

Dat is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken vanwege de hoge kwaliteit van de dienstverlening en de prettige communicatie. Ze maken het allemaal heel gemakkelijk omdat ze weten waar ze het over hebben.

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxim C.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ditverzinjeniet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Servies.nl logo
Servies.nl
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ditverzinjeniet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ditverzinjeniet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ditverzinjeniet actief?

Ditverzinjeniet is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ditverzinjeniet reviews? Dan kun je naar de website van Ditverzinjeniet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie