Surprose.nl logo

Surprose.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Surprose.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
975
Surprose.nl logo
Website
surprose.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Surprose

Rozen zijn het hele jaar door altijd het perfecte cadeau om te geven. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor je partner, voor je beste vriendin, voor je collega of voor een familielid, in de webshop van Surprose is er altijd wel een geschikte roos te vinden die ook nog eens bij de gelegenheid past. Surprose biedt het mooiste en breedste assortiment van Europa en je kunt eenvoudig en snel een bestelling plaatsen in de webwinkel. Meer weten? Je leest diverse reviews en informatie over dit bedrijf op deze pagina.

Over Surprose

Surprose biedt een erg breed aanbod als het aankomt op rozen en geschenken. Het team van dit bedrijf beschikt over meer dan 13 jaar ervaring in de online verkoop van bloemen. Bij iedere roos in de webwinkel zie je wat het land van herkomst is en welke kweker de rozen aanlevert. Dankzij de ruimschootse ervaring heeft het team van Surprose uitstekende connecties met de beste kwekers van het land, zodat je altijd profiteert van de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Surprose

Steeds meer mensen kiezen ervoor om rozen te bestellen in de webwinkel van Surprose. En dat is natuurlijk met een reden. De rozen die je via Surprose kunt bestellen, komen rechtstreeks van de kweker. Iedere bestelling wordt met zorg verpakt in een luxe geschenkverpakking. Het aanbod van Surprose begint bij € 12,50 voor enkele roos. Deze roos wordt geleverd met een glasvaas en geschenkverpakking. Het aantal rozen dat je kunt bestellen loopt op tot wel 1.000 stuks! Je hebt dus de keuze om een roos per stuk te bestellen of als compleet boeket. Op zoek naar iets extra’s? Je hebt ook altijd de keuze om je bestelling verder aan te vullen met champagne, wijn of een doosje heerlijke bonbons .

Is Surprose betrouwbaar?

Surprose is een erg betrouwbare webshop om je bestelling te plaatsen. De levering vindt plaats met DHL of DHL Express binnen 48 uur. Daarnaast heb je ook de keuze uit een gratis wenskaart en wens-leverdatum. De leveringen van de rozen van Surprose vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag en het assortiment bestaat uit rode rozen, witte rozen, roze rozen, gele rozen en oranje rozen.

Klantenservice en klachten

Kun je de nodige hulp gebruiken bij het uitzoenen van een prachtige roos? Twijfel dan niet langer en neem contact op met de specialisten van Surprose. Je hebt de mogelijkheid om het formulier op de webshop in te vullen, stuur rechtstreeks een e-mail of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met het team van Surprose.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je wel eens een enkele roos of een royaal boeket bloemen besteld via de webshop van Surprose? Deel je mening met andere consumenten door je review achter te laten op deze pagina. De kans is hierdoor erg groot dat je ook anderen weet te overtuigen om een keer een bezoek te brengen aan de webshop van Surprose.

Reviews over Surprose.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Kado-versturen.nl logo
Kado-versturen.nl
1 beoordeling
8,5
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Verschrikkelijke service!

Ik heb 's ochtends voor 11 uur een boeket besteld, wat volgens de website betekent dat het dezelfde avond geleverd wordt. Dit is niet gebeurd en ik krijg alleen de verzendkosten terug terwijl dat in het niet valt vergeleken de totale prijs. Ik ben niet te spreken over de service, want er wordt ook nergens een keer excuses aangeboden. Er wordt niet gekeken om het probleem op te lossen. Daarnaast wordt ook gezegd dat ik moet afwachten of het boeket nog wordt geleverd, wat voor mij helemaal niet meer hoeft, want het was een verassing die nu een dag te laat is. Mega slecht dit.

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marinus

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende service

Heel erg bedankt voor het bezorgen van een prachtig bloemenarrangement voor een dierbare vriend van mij die vele kilometers verderop woont. Ze kwamen precies op tijd aan. Uitstekende service.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara W.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Surprose.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Kado-versturen.nl logo
Kado-versturen.nl
1 beoordeling
8,5
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Surprose.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Surprose.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Surprose.nl actief?

Surprose.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Surprose.nl reviews? Dan kun je naar de website van Surprose.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie