Mepra-store logo

Mepra-store reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mepra-store reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1812
Mepra-store logo
Website
mepra-store.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mepra-store

Voor prachtig en kwalitatieve keukenbenodigdheden, loont het de moeite om Mepra-store te verkennen. Pannen, bestek, outdoor servies, je vindt het er allemaal in verschillende kleuren en maten. Voordat je een kijkje neemt bij Mepra-store, neem je wel best eerst de Mepra-store ervaringen door op onze site. Zo ontdek je wat klanten vonden van hun aankopen in deze winkel en weet je ook wat je mag verwachten!

Over Mepra-store

Mepra-store is een bedrijf dat al bestaat sinds 1947. In die tijd was het een fabriek die metalen bestek, schalen en potten en pannen vervaardigde. Ondertussen vervaardigd en verkoopt het bedrijf nog steeds dezelfde producten, maar in al die jaren is het assortiment aanzienlijk verbeterd en uitgebreid. Sinds 2015 kwam ook de Mepra-store webshop erbij.

De webwinkel van Mepra-store is erg gebruiksvriendelijk en biedt je enkele interessante voordelen. Zo is de verzending altijd gratis en kan je eenvoudig medewerkers contacteren als je advies nodig hebt. Deze medewerkers kunnen je goed helpen, want ze hebben heel wat ervaring en kennis!

Waarom kiezen voor Mepra-store

De keukenbenodigdheden die je vindt bij Mepra-store zijn van Italiaanse topkwaliteit en gaan dus erg lang mee. Daardoor zijn ze ook stuk voor stuk een goede investering. Het design van de pannen, het bestek en de andere artikelen die je er vindt, is bovendien erg stijlvol. Het is dus keukengerief dat je met veel plezier gebruikt. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het prachtig design, zijn de artikelen in deze webshop eveneens goede geschenken om aan iemand te geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kerstcadeautje voor je ouders of een housewarmingsgeschenk voor je vrienden. De webshop heeft zelfs speciale cadeauboxen in het assortiment.

Kopen bij Mepra-store is dus kiezen voor de perfectie combinatie van duurzaamheid en schoonheid. De artikels zijn niet goedkoop, maar doordat ze talloze jaren meegaan, zijn ze toch erg interessant. Bij Mepra-store krijg je bovendien altijd gratis verzending. Op die manier spaar je dus geld uit, want in vele andere webshops moet je onder een bepaald bedrag wél verzending betalen. Mepra-store heeft ook een assortiment van outdoor bestek en servies. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas voor mensen die graag kamperen. In vele situaties is het dus erg interessant om keukenartikelen te kopen bij Mepra-store!

Is Mepra-store betrouwbaar?

Doordat Mepra-store al heel wat jaren bestaat en ondertussen ook 25 fysieke winkels heeft, verspreid over Nederland, kan je er zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is. Als je de positieve beoordelingen bekijkt, hoef je zelfs al helemaal niet meer te twijfelen!

Ook het Thuiswinkel-keurmerk en de betrouwbare partners, waaronder Bol.com, wijzen erop dat je op deze webshop kan vertrouwen. Je hoeft dus zeker niet te aarzelen als je keukenartikelen wilt kopen bij Mepra-store!

Klantenservice en klachten

In het geval dat je met klachten zit na een aankoop bij Mepra-store, kan je terecht bij de klantenservice. Die kan je bereiken via e-mail, Twitter, Facebook of telefoon. Er zijn dus meer dan opties genoeg!

Wil jij ook beoordelen?

Laat bij ons je Mepra-store beoordeling achter als jij er al dingen hebt gekocht. Zo kan jij mensen helpen met het maken van de juiste beslissing. Je hoeft er echt niet veel moeite voor te doen en het duurt niet lang. Twijfels zijn dus niet nodig!

Reviews over Mepra-store
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
1 beoordeling
9
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super fijne pannen

Het verbaasde mij dat Mepra pannen zo beperkt op vooraad zijn. Na jaren intensief gebruik was het tijd voor een nieuwe. Ik heb zonder twijfel weer nieuwe en mooie pannen gekocht via deze webshop. Ze zijn super fijn in gebruik.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Romy S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mepra-store
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
1 beoordeling
9
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mepra-store een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mepra-store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mepra-store actief?

Mepra-store is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mepra-store reviews? Dan kun je naar de website van Mepra-store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie