Dekruidenbaron logo

Dekruidenbaron reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dekruidenbaron reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1118
Dekruidenbaron logo
Website
dekruidenbaron.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Kruidenbaron

Lekkere kruiden zijn van belang voor een lekkere maaltijd. Wil je altijd de juiste kruiden in huis hebben? Shop dan jouw favoriete smaken online bij De Kruidenbaron. Lees hier meer over deze kruidenwebshop en lees hoe klanten van De Kruidenbaron de webshop ervaren in de reviews.

Over De Kruidenbaron

De Kruidenbaron is opgericht vanuit de visie om mensen eenvoudiger kruiden te laten kopen. Met een aanbod van meer dan 370 kruiden is dat dan ook goed gelukt. Je hebt bij De Kruidenbaron meer dan 400 opties aan kruiden, verpakkingen en meer. Je kunt eenvoudig zoeken naar smaak, maar ook zelf zoeken binnen de categorieën.

Bij De Kruidenbaron zorgt niet alleen voor een ruim aanbod, ook voor duidelijke informatie en perfecte service. Zo kun je inspiratie opdoen voor maaltijden en informeert De Kruidenbaron altijd waar je de kruiden het beste voor kunt gebruiken. Dit in combinatie met een geweldige service en goede voorwaarden, maakt het online kopen van kruiden extra eenvoudig.

Waarom kiezen voor De Kruidenbaron

Veel supermarkten hebben maar een beperkt aanbod aan kruiden en hoeveelheden. Ben je iemand die graag kookt volgens de Indische keuken of veel kruiden gebruikt? Dan is het vaak een stuk eenvoudiger om online bij De Kruidenbaron de juiste kruiden te vinden en de juiste hoeveelheid. Het is een stuk voordeliger om in één keer een kilo te kopen van jouw favoriete kruiden, dan telkens een kleine verpakking in de winkel.

Weet je al of je dit weekend een specifiek gerecht gaat koken, maar heb je de kruiden nog nodig? Ook dan is het online bij De Kruidenbaron de ideale optie om te bestellen. Hier kun je namelijk vandaag bestellen en heb je veelal de eerstvolgende werkdag jouw bestelling met kruiden in huis. Zorg er ook voor dat je voor minimaal aan €35,- bestelt. Dit zorgt namelijk voor een gratis levering door De Kruidenbaron.

De Kruidenbaron heeft zo'n groot aanbod en is uniek in zijn soort qua grootte. Daarom kunnen zij online ook de beste prijzen aanbieden. Niet alleen is het aanbod standaard voordelig geprijsd, ook kun je voordeel opdoen door groot te kopen of door gebruik te maken van acties. Zo biedt De Kruidenbaron met regelmaat 1 + 1 gratis acties aan of tijdelijke sales. Houd de webshop in de gaten en volg De Kruidenbaron via hun gratis nieuwsbrief of social media om op de hoogte te blijven van hun deals.

Is De Kruidenbaron betrouwbaar?

De Kruidenbaron is een van de grootste online leveranciers van kruiden in Nederland. Ze zijn al heel wat jaar actief en worden veelal geloofd vanwege hun aanbod en services. Dit is ook niet vreemd, want ze leveren snel en veilig. Ook shop je altijd veilige producten, dankzij het EU label op de verpakkingen en de keurmerken van de webshop.

De Kruidenbaron is ook betrouwbaar omdat je hier veilig kunt betalen. Je hebt hier als klant zelf de keuze qua betaling. Maak gratis een account aan bij De Kruidenbaron om jouw betalingsvoorkeuren op te slaan. Je kunt bij De Kruidenbaron betalen bijvoorbeeld met Ideal en zo een veilige betaling per bank. Ook mag je met creditcard betalen en kunt je Paypal gebruiken om af te rekenen.

Klantenservice en klachten

Weet je niet goed welke kruiden je het beste kunt gebruiken voor een specifiek gerecht of heb je een vraag over een bepaalde kruid in de collectie van De Kruidenbaron? Bel De Kruidenbaron dan even. Zij hebben een actieve klantenservice die je altijd persoonlijk bijstaat, zowel voor als na het bestellen. Je kunt ze naast telefonisch, ook per mail bereiken.

Voor De Kruidenbaron is het belangrijk dat hun klanten tevreden zijn. Indien dit niet het geval is, horen zij dit ook graag. Je kunt jouw klacht(en) over de service, kruiden of verzending dan ook altijd melden bij de De Kruidenbaron klantenservice. Zij zorgen voor een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Waarom koop jij jouw favoriete kruiden online bij De Kruidenbaron? Schrijf er hier een review over en laat nieuwe klanten jouw ervaringen weten. Zo kun je bijvoorbeeld iets schrijven over het aanbod, de levering en de algehele service van deze webshop voor kruiden. Ook mag je hier een beoordeling achterlaten over De Kruidenbaron. Je kunt in jouw review en beoordeling laten weten of De Kruidenbaron aan te raden in voor andere klanten en waarom wel of niet.

Reviews over Dekruidenbaron
Gerelateerde bedrijven
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
BK logo
BK
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dekruidenbaron

Het bedrijf Dekruidenbaron is geverifieerd door ons. De webshop dekruidenbaron.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Dekruidenbaron is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dekruidenbaron maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dekruidenbaron is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van dekruidenbaron.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dekruidenbaron.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

Ik heb nog niet alle producten kunnen gebruiken maar de gene die ik al heb gebruikt zijn erg fijn. De productomschrijving is erg duidelijk en dat is zeker een pluspunt. Ik heb een goede service gehad van het bedrijf!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carmen F.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dekruidenbaron
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
BK logo
BK
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dekruidenbaron een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dekruidenbaron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dekruidenbaron actief?

Dekruidenbaron is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dekruidenbaron reviews? Dan kun je naar de website van Dekruidenbaron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie