Meubello logo

Meubello reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Meubello reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Meubello

Meubello is geverifieerd door ons expert team. De webshop Meubello bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Meubello lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Meubello. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Meubello is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van meubello.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Meubello.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vriendelijk

De mensen van deze website zijn erg vriendelijk en helpen graag. Ik ben erg blij met mijn tafel die ik op de site heb besteld. Het bestellen ging ook erg snel en gemakkelijk. En alles was ook snel geregeld.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-07-2021
Geschreven door: Jurre V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Meubello


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home24 logo
Home24
89 beoordelingen
7,0
Foto op dibond logo
Foto op dibond
2 beoordelingen
9
Leen Bakker logo
Leen Bakker
14 beoordelingen
5,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Meubello een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Meubello. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Meubello actief?

Meubello is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden , koken & tafelen , meubels , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Meubello reviews? Dan kun je naar de website van Meubello gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie