Bundles logo

Bundles reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bundles reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1580
Bundles logo
Website
bundles.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bundles

Ben je al jaren liefhebber van een goed kopje koffie of ben je onlangs begonnen met het drinken van koffie? In beide gevallen weet je maar al te goed hoe belangrijk de juiste bonen zijn. Om verschillende smaken uit te proberen, of simpelweg het hele jaar zeker bent van de beste kwaliteit, doet het je goed om een bestelling te plaatsen via Bundles. Meer weten? Je leest diverse reviews van andere klanten op deze pagina.

Over Bundles

Bundles maakt zowel de kwaliteit als duurzaamheid op het gebied van koffie toegankelijk voor iedereen. Dit doet het merk samen met verschillende partners. Bundles biedt de beste kwaliteit koffie en bijpassende producten aan als een service. Dit betekent dat je als klant geen eigenaar bent van deze spullen, maar wel de gebruiker ervan bent. Bundles zorgt hierdoor altijd voor duurzaam gebruik en hergebruik, zo laat Bundles zien dat het makkelijk en comfortabel is om circulair te leven.

Waarom kiezen voor Bundles

Het all-in-one CoffeeBundles abonnement geeft de klant wat er nodig is voor goede koffie: de Siemens EQ6 en koffiebonen van Moyee Coffee in een circulair abonnement. Ook onderhoudsmiddelen en eventuele reparaties zijn inbegrepen. De klant betaalt per maand voor het aantal kopjes die zijn gedronken. Bundles heeft drie verschillende abonnementen. Het kleinste abonnement is al beschikbaar vanaf gemiddeld 2,5 koppen koffie per dag.

Is Bundles betrouwbaar?

Bundles is een erg betrouwbare partij om je koffie te bestellen. Bundles biedt een aantrekkelijke commissie per verkocht (en betaald) abonnement. Tevens biedt de propositie leuke content over FairChain koffie, slimme technologie en een innovatief model. Je haalt een volautomatisch koffiezetapparaat in huis voor de beste koffie zonder investering. Je hebt de keuze uit vier smaken topkwaliteit koffie (+ decaf) automatisch bezorgd door de brievenbus en je bent altijd zeker van een levenslange garantie tijdens het abonnement. Daarnaast ontvang je naast de machine, de nodige reinigings- en ontkalkingsmiddelen en je voorkomt het afval van Nespresso cups en E-waste.

Klantenservice en klachten

Bundles maakt kwaliteit en duurzaamheid toegankelijk voor iedereen. Dit doet Bundles samen met de partners. Bundles biedt de beste spullen aan als een service, de klant is geen eigenaar, maar wel gebruiker. Bundles zorgt voor duurzaam gebruik en hergebruik, zo laat Bundles zien dat het makkelijk en comfortabel is om circulair te leven! Wil je graag meer weten over een pakket dat je af kunt nemen? De klantenservice helpt je zowel per mail als per telefoon maar al te graag verder.

Wil jij ook beoordelen?

Met het abonnement van Bundles ben je het hele jaar door zeker van de beste koffie voor een erg scherpe prijs. Heb je al wel eens gebruik gemaakt van dit abonnement en ben je er erg over te spreken? Deel je mening door een review op deze pagina achter te laten. Wellicht dat jouw mening andere consumenten kan overtuigen om ook eens een keer dit abonnement uit te gaan proberen.

Reviews over Bundles
Gerelateerde bedrijven
Blokker.nl logo
Blokker.nl
82 beoordelingen
5,0
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Bundles

Het bedrijf Bundles is geverifieerd door ons. De webshop bundles.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bundles is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bundles maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bundles.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van bundles.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bundles.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe wasmachine. Dit is echt een goed concept, het betale nvoor het gebruiken maar niet voor de aanschaf van het gene wat je hebt gekocht.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem T.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bundles
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Blokker.nl logo
Blokker.nl
82 beoordelingen
5,0
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bundles een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bundles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bundles actief?

Bundles is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bundles reviews? Dan kun je naar de website van Bundles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie