Tefal logo

Tefal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tefal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tefal logo
Website
tefal.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tefal

Heb je keukengerei nodig? Dan kan je terecht bij Tefal. Dit is een van de meest gekende merken van kwalitatieve pannen en andere accessoires voor in je keuken, waardoor je er ruime keuze hebt. Ben jij nog niet zo vertrouwd met Tefal en wil je eerst weten wat de ervaringen van anderen zijn? Lees dan onze Tefal beoordelingen van klanten!

Over Tefal

Tefal maakt onderdeel uit van SBS en is opgericht in 1956 in Frankrijk. Het is een merk dat begon met het vervaardigen van pannen uit aluminium met een teflon antiaanbaklaag. Deze werden doorheen de jaren erg populair. Tegenwoordig maakt het merk echter ook pannen uit andere materialen, zoals gietijzer en staal, maar de antiaanbaklaag is nog steeds aanwezig. Deze laag maakt het eenvoudiger om de pannen te reinigen. Dat is ook de reden waarom ze zo goed verkopen.

Tefal keukengerei staat dus voor kwaliteit en gemak. Naast pannen, kan je in het assortiment tegenwoordig ook allerlei keukentoestellen kopen, zoals een airfryer, een blender en een wafelijzer. Ook drinkflessen, lunchboxen en messen vind je er terug. Daarnaast verkoopt Tefal producten die niet met keukengerei te maken hebben, waaronder strijkijzers en weegschalen.

Waarom kiezen voor Tefal

Tefal is een van de meest gekende en geliefdste merken van keukengerei. Als je dus kiest voor dit merk, weet je zeker dat je de beste kwaliteit kan genieten. Je kan bovendien kiezen uit een ruim assortiment. Zo vind je er pannen en potten in alle formaten en soorten. De kans is dus groot dat je er alles terugvindt wat je nodig hebt. En zelfs als je strijkijzers of weegschalen zoekt, kan je er terecht.

Tefal is bekend door de pannen met speciale antiaanbaklaag. Deze zijn heel wat makkelijker af te wassen dan de doorsnee pannen. Door bij Tefal te kopen, zorg je er dus voor dat je minder lang moet afwassen. Door de goede kwaliteit kiezen ook steeds meer mensen voor Tefal als ze op zoek zijn naar een cadeau om bijvoorbeeld te geven aan iemand die net verhuisd of getrouwd is. Houd de site regelmatig in de gaten, want Tefal doet vaak interessante acties waarmee je heel wat geld uitspaart!

Is Tefal betrouwbaar?

Doordat Tefal erg bekend is en al meer dan 60 jaar bestaat, weet je zeker dat het een betrouwbaar merk is. Er zijn ook tal van positieve Tefal beoordelingen die hierop wijzen.

Daarnaast kan je in de Tefal webshop veilig betalen via allerlei methodes, waaronder PayPal en Visa. Twijfelen over de betrouwbaarheid van Tefal is dus helemaal niet nodig!

Klantenservice en klachten

Heb jij al keukengerei of andere dingen bij Tefal gekocht, maar heb je klachten? Dan kan je contact met het bedrijf opnemen via Facebook, het contactformulier op de site, telefoon of fax. Mogelijkheden genoeg dus om Tefal te bereiken!

Heb jij eerder vragen? Dan is het interessante om de 'Veelgestelde vragen' afdeling te bekijken die je terugvindt op de site. Daar vind je de antwoorden op de belangrijkste vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg blij met je aankopen bij Tefal of zijn er juist enkele minpunten? Schrijf dan bij ons je recensie en laat anderen zo weten wat ze kunnen verwachten. Een review schrijven duurt niet lang en is erg makkelijk. Daar moet je dus niet mee inzitten!

Reviews over Tefal

Gerelateerde bedrijven

Maxshopping logo
Maxshopping
6 beoordelingen
6,3
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
2 beoordelingen
9
Vivi Oggi logo
Vivi Oggi
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over tefal.nl

Het bedrijf Tefal is geverifieerd door ons. De webshop tefal.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tefal is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tefal maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tefal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tefal.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tefal.

Geplaatst op: 03-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tefal


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Maxshopping logo
Maxshopping
6 beoordelingen
6,3
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
2 beoordelingen
9
Vivi Oggi logo
Vivi Oggi
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tefal een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tefal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tefal actief?

Tefal is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tefal reviews? Dan kun je naar de website van Tefal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie