Vega logo

Vega reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vega reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2639
Vega logo
Website
lusini.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vega

Ben je op zoek naar een mooi nieuw servies? Vind je het handig om daarbij veel keus te hebben? Heb je een nieuwe thermoskan nodig? Particulieren en ondernemers vinden een ruim aanbod bij Vega. Als eigenaar van een hotel kun je hier bijvoorbeeld ook van alles vinden wat je nodig hebt. Particulieren zijn echter ook van harte welkom bij Vega. Je kent dit bedrijf echter niet en wilt eerst iets meer over hen weten? Hoe staat het met de betrouwbaarheid? Zijn de producten ook wel echt van goede kwaliteit? Om hier achter te komen is het een goed idee om recensies te lezen. Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Je vindt ze hier. Neem er kennis van en beslis vervolgens zelf of je wel of niet wilt kopen bij Vega.

Over Vega

Vega geeft aan dat er allerlei redenen zijn om hen te vertrouwen. Ze geven aan dat de gastronomie en hotellerie complexe branches zijn. Er moeten allerlei factoren bij elkaar komen om tot een passend totaalplaatje te komen. Stijlkeuzes en denken in praktische oplossingen zijn van belang. Vega wil hierbij ondersteunen. Dit doet ze door een breed assortiment aan te bieden, maar zeker ook door mee te denken. Klanten worden over het algemeen pas echt enthousiast over onverwachtse kleine vreugdes en over de details. Vega vindt daarom de functie, de combinatiemogelijkheden, de duurzaamheid en de kwaliteit van de producten enorm belangrijk. Vega wil jouw werk verlichten, zodat jij je op de gasten kunt concentreren. Verder geeft dit bedrijf aan voor 100% betrouwbaar te zijn. Hun visie is: VEGA is daar, waar u bent. Ze willen dat je hen op elk moment, waar dan ook en over elk kanaal kunt bereiken. Ze ontwikkelen daarom niet alleen continue hun producten, maar ook hun services. Vega is een van de leidende horeca compleetaanbieders in Europa. Verder zijn ze de beste horeca-inspiratiebron. Ze hebben veel ervaring en bieden een groot aantal aantrekkelijke voordelen aan.

Waarom kiezen voor Vega

Ga je bij Vega shoppen, dan kun je eerst even aangeven of je als particulier of als ondernemer bestelt. Verder kun je op ongelooflijk veel manieren zoeken. Weet je precies wat je wilt, dan vind je snel wat je nodig hebt. Er is onder meer te filteren op decoratie, tafelbenodigdheden, servies, keuken, bar, buffet, tafellinnen en bediening. Er zijn zeer veel merken, kleuren en stijlen verkrijgbaar. Uiteraard is er ook voor allerlei prijsklassen wel iets geschikts aanwezig in het assortiment. Weet je al wat het bestelnummer is van het product wat je nodig hebt, dan kun je ook direct daarop zoeken in de handige zoekbalk. De levering is heel snel, omdat vrijwel alles op voorraad is bij Vega.

Is Vega betrouwbaar?

Gezien het feit dat Vega een van de leidende horeca aanbieders in Europa is, kun je zeker uitgaan van hun betrouwbaarheid. Je ziet ook op de site dat je zonder risico bij hen kunt bestellen en betalen. Een ander bewijs van de betrouwbaarheid is dat je profiteert van de kopersbescherming. Verder is de klantenservice op tal van manieren bereikbaar. Lees je tenslotte de reviews van andere klanten, dan kun je niet anders concluderen dan dat Vega voor 100% een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice van Vega. Maak jij graag gebruik van het snelle en laagdrempelige appen, dan kun je contact opnemen via WhatsApp. Verder is er een telefoonnummer en een e-mailadres te vinden. Vega doet er alles aan om klachten te voorkomen. En heb je toch een klacht, dan wordt er alles aan gedaan om dit naar tevredenheid op te lossen. Je ziet dat er een speciale klachtenprocedure te vinden is op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Vega? Als ondernemer of als particulier? Zijn jouw tafels volledig gedekt met hun producten? Hoe beoordeel jij dit bedrijf? Ben je tevreden over de kwaliteit? Heb je weleens een klacht in moeten dienen? Er kan tenslotte altijd iets verkeerd gaan. Het is dan de kunst van een bedrijf om een klant uiteindelijk toch tevreden te stellen. Laat dit weten door middel van een review en vertel andere consumenten meer over dit bedrijf. Zij kunnen vervolgens weloverwogen beslissen of ze wel of niet bij Vega kopen.

Reviews over Vega
Gerelateerde bedrijven
I-KOOK logo
I-KOOK
18 beoordelingen
6
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
Bourgini logo
Bourgini
2 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Vega

Vega is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vega bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vega lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vega. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van lusini.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van lusini.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vega.

Geplaatst op: 14-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top bedrijf

De producten zaten allemaal goed verpakt en de levering was erg snel. De communicatie tussen de website was ook erg goed en de afhandeling was ook allemaal goed geregeld.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes S.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vega
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
I-KOOK logo
I-KOOK
18 beoordelingen
6
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
Bourgini logo
Bourgini
2 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vega een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vega. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vega actief?

Vega is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vega reviews? Dan kun je naar de website van Vega gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie