Loberon logo

Loberon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Loberon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Loberon logo
Website
loberon.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Loberon

Als je van je huis een echt thuis wilt maken, dan zoek je het in accessoires die je woning karakter geven en een geheel eigen uitstraling. Je kunt wat dat betreft bij heel erg veel aanbieders terecht. Een daarvan is Loberon, dat kwalitatief hoogwaardige producten levert. Om een beter beeld te krijgen van deze aanbieder, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om je accessoires ook bij Loberon te kopen.

Over Loberon

Bij Loberon vind je precies die accessoires die je huis mooi en bijzonder maken. Die zorgen voor karakter en de inrichting helemaal compleet maken. Met de producten van Loberon en in combinatie van passende meubels komt de ruimte tot leven. Zeker als je kiest voor de accessoires van Loberon. Dat doet het in thema’s als wonen, eten en koken, slaap en badkamer en tuin. De accessoires zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zijn in tal van kleurtinten beschikbaar en gemaakt van uiteenlopende materialen.

Waarom kiezen voor Loberon?

Er zijn meer dan voldoende redenen aan te geven waarom jij je aankopen juist bij Loberon zou moeten doen. Het is het unieke aanbod, het is de omvang van het assortiment, de kleurtinten en de positiviteit die de accessoires uitstralen. Alles wat je bij Loberon koopt, is ambachtelijk gemaakt. Ze zijn duurzaam, hebben persoonlijkheid, karakter en hebben en houden steeds hun waarde. Koop je bij Loberon, dan koop je altijd kwalitatief uitstekende producten. Het gaat dan om exclusieve producten, van natuurlijke materialen. Mooier en beter zijn ze er niet, zo lezen we in de reviews en ervaringen. En voor wie nog niet overtuigd is; Loberon beschikt ook over het Thuiswinkel Waarborg. En dat certificaat wordt alleen uitgereikt aan betrouwbare bedrijven.

Is Loberon betrouwbaar?

Uit alles blijkt dat Loberon een zeer betrouwbare partner is. Dat blijkt ook uit het ‘Veilig Winkelen’ keurmerk, waarbij gebruik gemaakt wordt van SSL-versleuteling. De betrouwbaarheid spreekt ook uit de servicebelofte die Loberon doet. Dat betekent niets meer of minder dan wanneer je niet tevreden bent over een bepaald product, er altijd heel serieus gekeken wordt naar hoe het probleem aangepakt en vooral uit de wereld geholpen kan worden. En dat lukt in alle gevallen.

Klantenservice en klachten

Behalve de servicebelofte die Loberon doet, werkt het bedrijf volledig transparant en kost het je geen enkele moeite om in contact te komen met een van de medewerkers. Dat kan gewoon telefonisch of per brief, dat kan eveneens via een e-mail formulier dat je op de website vindt. Daarnaast is Loberon ook actief op social media in de vorm van onder meer Facebook, Instagram en Pinterest. Op die manier kun je ook gemakkelijk contact leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Met de hulp van de beoordelingen die andere mensen die al eens producten kochten van Loberon, heb jij een veel beter beeld gekregen van de onderneming en van de producten. Zo ben je veel beter in staat om de juiste beslissing te nemen. Mogen we je daarom vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten? Zo kun je iets terug doen voor de mensen die jou nu wijzer gemaakt hebben.

Reviews over Loberon

Gerelateerde bedrijven

Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
Textieltopper.eu logo
Textieltopper.eu
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over loberon.nl

Het bedrijf Loberon is geverifieerd door ons. De webshop loberon.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Loberon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Loberon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van loberon.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van loberon.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Loberon.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vriendelijke klantenservice

De producten zijn speciaal geselecteerd en erg mooi. Ze komen overeen met de afbeelding en zijn van zeer goede kwaliteit. De klantenservice is zowel mondeling als schriftelijk uiterst vriendelijk.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 01-07-2021
Geschreven door: Niek N.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onprofessioneel

Bij bestelling gekozen voor achteraf betalen.
Volgende dag mail gekregen van Loberon dat ik moest bellen of mailen om toch vooraf te betalen (waarom bieden ze de optie nabetalen dan aan?)
Na telefonisch contact ging men mij een mail sturen om een betaling vooraf te regelen met een korting van 15 euro op mijn bestelling.
Mail kwam maar zonder korting...hierna heb ik de bestelling geannuleerd.Onprofessioneel!!!

Geplaatst op: 26-10-2021
Laatst bewerkt op: 26-10-2021
Geschreven door: Greetje D.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht!!

Zeer onbetrouwbare webwinkel. We zouden 2 parasols in juli ontvangen. Begin september hebben we de eerste gekregen + de rekening voor 2 parasols. Meermaals contact gehad via mail en telefonisch wat geen aanrader is want je wordt afgescheept met loze beloftes. We hebben in september al aangegeven de 2de parasol niet meer te willen, de zomer was toch al voorbij.
Inmiddels 2 aanmaningen binnen vanuit Duitsland + extra kosten voor 2 geleverde parasols?!
Ga hier gewoon nooit bestellen. De positieve reviews zijn van mensen die Loberon zelf uitgenodigd heeft een review te schrijven, kan niet kloppen.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 15-11-2021
Geschreven door: Jolanda

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama drama drama..2 week levertijd! en retour proces werkt niet..en ze doen zeer moeilijk bij retouren en geven geen geld terug

2 week levertijd...retourproces bagger..klanten service bijna nooit antwoord..en krijg je antwoord zeer wazig en retour word echt niet zomaar geaccepteerd!! pas op

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 06-11-2021
Geschreven door: Hidde A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling zoek, zoek het zelf maar uit en geen geld terug

Bestelling is zoek geraakt, je hoort niets van hun al het initiatief moet van mij uit komen ze zoeken ook niet naar het pakketje (volgens eigen onderzoek )en ze zeggen dat je geen geld terug krijgt zolang het pakketje niet bij hun terug is maar zo te lezen wordt het dan ook nog lastig

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: A B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Appalling Customer Service

Returned 1 item from an order of 3 items. Returned the item using the return slip they provided only to be told that the item has not been returned. Got the tracking confirmation that shows the item was successfully returned to them. They still cannot find it and I am still waiting for my refund. Their customer service is really poor and unprofessional. They don't know what they are doing. A month later after the item was returned I am still without a refund and obviously no item. AVOID this company. They will take your money and leave you hanging.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 28-09-2021
Geschreven door: Darren B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verwachtte levering in juni. Nog steeds niets ontvangen.... zelfs geen mailtje. Ik ga er dus vanuit dat het puur bedrog is.

Zou in juni ontvangen. Nog steeds niets. Zelfs geen mailtje. Ik ga er dus vanuit dat het bedrog is.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Marleen V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Loberon


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
Textieltopper.eu logo
Textieltopper.eu
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Loberon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Loberon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Loberon actief?

Loberon is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen , meubels , sanitair , slaapcomfort , woonaccessoires en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Loberon reviews? Dan kun je naar de website van Loberon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie