Dekbedovertrekken & zo logo

Dekbedovertrekken & zo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dekbedovertrekken & zo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4837
Dekbedovertrekken & zo logo
Website
dekbedovertrekkenenzo.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dekbedovertrekken & zo

Heb je een ander dekbed nodig? Of heeft je dochter een nieuwe kamer en moet het dekbedovertrek ook worden aangepast? Wellicht zoek je een online shop waar je dekbedden kunt bestellen, maar waar je ook terecht kunt voor deskundig advies. Kwam je om die reden misschien terecht bij Dekbedovertrekken & Zo? Voordat je je bestelling plaatst en de sprei, het kussen of een ander product daadwerkelijk bestelt, zoek je eerst even naar reviews. Wat vertellen andere klanten over Dekbedovertrekken & Zo? Hoe betrouwbaar is deze shop en hoe staat het met de kwaliteit? Wij hebben de recensies al voor je verzameld, zodat jij ze snel en gemakkelijk kunt bekijken. Lees de ervaringen van andere consumenten en beslis vervolgens of jij je dekbed of overtrek hier wel of niet wilt kopen.

Over Dekbedovertrekken & zo

Monique is het gezicht achter deze webshop. Ze richtte dit bedrijf op in 2014. Ze runt de winkel vanuit haar eigen huis in Gieten. Ze werkte eerst in de reisbranche, maar kwam later in de beddenwereld terecht. Ze werkte tien jaar lang met veel plezier in hun eigen beddenzaak. De crisis zorgde er echter voor dat de fysieke winkel moest sluiten. Monique vond dit erg jammer, omdat ze zo genoot van het werken in het textiel, het contact met de klanten en het meedenken en adviseren over slaapkamerinrichtingen. Dat was de reden om een eigen webshop te beginnen. Het is niet haar bedoeling om een concurrent van grote ketens te worden. Ze wil de shop alleen blijven draaien. Er zijn alleen wat mensen die bepaalde ondersteunende taken uitvoeren. Monique vindt het persoonlijk contact met klanten nog altijd erg belangrijk. Ze maakt andere mensen graag blij. Heb je dus een vraag of een opmerking, dan word je persoonlijk te woord gestaan. Per telefoon of via de mail. Klant blij betekent dat Monique ook blij is.

Waarom kiezen voor Dekbedovertrekken & zo

Waarom zou je je kussen, dekbedovertrek of dekbed bij deze shop bestellen? Misschien speelt het persoonlijke tintje daarbij een rol. Als je bij dit bedrijf contact opneemt met de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice, word je persoonlijk te woord gestaan. Bij deze shop mag je ook rekenen op maatwerk. Wil je een bepaalde sprei of een dekbedovertrek op laten sturen naar een camping in Frankrijk, dan wordt dat voor je geregeld. Wil je advies omtrent het beste dekbed voor jou, dan krijg je advies op maat. Verder vind je gewoon een leuk assortiment op de site. Je kunt meteen zoeken bij onder meer dekbedden, dekbedovertrekken, kussens en spreien. Prettig is verder dat het verzenden altijd gratis is en dat je kunt rekenen op een snelle bezorging van je pakket.

Is Dekbedovertrekken & zo betrouwbaar?

Dekbedovertrekken & Zo is absoluut een betrouwbaar bedrijf. De eigenaresse van de shop heeft al veel ervaring in de textielbranche en weet ook veel over het inrichten van slaapkamers en de verschillen tussen de diverse dekbedden. Monique stelt zich met een foto voor op de site. Er zijn ook voldoende contactgegevens aanwezig, dus aan allerlei zaken kun je zien dat dit zeker een betrouwbare webshop is. Ook is er een Webwinkel Keurmerk aanwezig. Tenslotte zie je dan nog dat de beoordelingen van andere klanten positief zijn. Als mensen opnieuw iets nodig hebben voor in de slaapkamer, geven ze aan dat ze eerst weer op zoek gaan in deze webshop van Monique. Dat is natuurlijk de beste review die consumenten kunnen achterlaten.

Klantenservice en klachten

Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met Monique. Wil je appen op je mobiel? Dan is mogelijk. Kies je liever voor telefonisch contact, dan gebruik je het telefoonnummer dat je aantreft op de website. Dan heb je nog de sociale mediakanalen en de mail en het contactformulier. Zijn er klachten, dan doet Monique er alles aan om je toch nog tevreden te stellen. Zij is namelijk pas blij als jij dat als klant ook bent.

Wil jij ook beoordelen?

Ligt er een heerlijke sprei op jouw bed en bestelde je die bij deze shop? Of lig je elke nacht onder een fijn zijden dekbed die je bij deze webwinkel bestelde? Laat dan zeker weten wat jouw ervaringen zijn. Mensen die voor het eerst bij deze winkel willen bestellen, lezen graag jouw review. Die helpt hen namelijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Dekbedovertrekken & zo
Gerelateerde bedrijven
Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5
Inluxe logo
Inluxe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Dekbedovertrekken & zo

Ons team van experts heeft Dekbedovertrekken & zo geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dekbedovertrekken & zo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dekbedovertrekken & zo is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dekbedovertrekken & zo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van dekbedovertrekkenenzo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dekbedovertrekken & zo.

Geplaatst op: 04-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dekbedovertrekken & zo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5
Inluxe logo
Inluxe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dekbedovertrekken & zo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dekbedovertrekken & zo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dekbedovertrekken & zo actief?

Dekbedovertrekken & zo is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dekbedovertrekken & zo reviews? Dan kun je naar de website van Dekbedovertrekken & zo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie