Greenjump.nl logo

Greenjump.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Greenjump.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2612
Greenjump.nl logo
Website
greenjump.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Greenjump.nl

Ecologisch en duurzaam denken is in het dagelijkse leven niet altijd even gemakkelijk. Denk maar bijvoorbeeld aan alle spullen die je voor een baby of peuter in huis moet halen. Bij Greenjump.nl vind je allerhande spullen voor die leeftijdscategorie die net wel inzetten op fair trade en duurzaam ondernemen met oog voor het milieu. Maar klopt dat echt? Valt dat te vertrouwen? Op deze webpagina vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van Greenjump.nl. Zo kan jij je inlezen op basis van de ervaringen van echte klanten en zo een eigen oordeel vellen!

Over Greenjump.nl

Greenjump.nl is een winkel die baby- en kinderspullen verkoopt en dat doet vanuit een duidelijke missie: fair trade, ecologisch, bio en duurzaam. De webshop zag het levenslicht in 2009, maar het idee ontsproot al in 2004 met de geboorte van de dochter van oprichters Goran en Manon. Als je iets koopt bij Greenjump.nl kan je er vanop aan dat het product gifvrij is, ecologisch, dat het onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt en bio is. Dat is iets waar Greenjump.nl zonder enige toegeving op heeft ingezet. Dat houdt dus in dat het niet voldoende is dat sommige elementen afgetikt worden: alles moet in orde zijn. Om dit te verzekeren leest het team alle rapporten over de leveranciers betreffende duurzaamheid en arbeidsomstandigheden door. Daarnaast wordt er een eigen onderzoek verricht en test het team ook de producten zelf uit in het echte leven. Op de website vind je overigens ook een leuke blog waar tal van tips & tricks terug te vinden zijn om groener en duurzamer te leven.

Waarom kiezen voor Greenjump.nl?

Greenjump.nl biedt dus een ruim gamma aan baby- en kinderproducten aan die bovendien voldoen aan de eisen van diverse fair trade en biologische keurmerken. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: eten en drinken, slapen, verzorging, verschonen, speelgoed, kleding, huis, tassen, cadeau, nieuw en koopjes. Je betaalt binnen Nederland 2,49 verzendkosten en kunt deze al volledig laten vallen vanaf een bestelling van 50 euro. De levertijd blijft in 99% van de gevallen beperkt tot 1 werkdag na bestelling, mits je hebt besteld voor 21 uur 30. Betalen kan via een overschrijving, bancontact, creditcard, iDeal, PayPal of achteraf betalen via Billink. Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de onderneming en/of de sector? Dan kan je Greenjump.nl volgen op zowel Facebook, Twitter en Instagram. Hier verschijnen ook af en toe leuke acties.

Is Greenjump.nl betrouwbaar?

Een bedrijf met een missie en visie zoals Greenjump.nl moet vanzelfsprekend een betrouwbaar bedrijf zijn. Of zou dat toch moeten zijn. Bij Greenjump.nl vind je alleszins al snel heel wat informatie terug zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ook kan je aan het slotje in de adresbalk zien dat er gewerkt wordt met een veilige verbinding op basis van het zogenaamde SSL-protocol. Tevens beschikt Greenjump.nl over een eigen klantenservice waar je bij vragen of problemen bij terecht kunt en zijn de algemene voorwaarden duidelijk uitgeschreven op de website. Ook publiceert Greenjump.nl zelf reviews en beoordelingen van echte klanten op de hoofdpagina. Ten slotte is de webshop een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk en beschikken ze over heel wat biologische en fair trade keurmerken. Kortom: ja, Greenjump.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan kan je terecht op de pagina klantenservice op Greenjump.nl. Daar staat het antwoord op een hele reeks aan veelgestelde vragen. Helpt die je niet verder of zit je met een klacht? Dan kan je de klantenservice van Greenjump.nl contacteren. Dat kan per mail, maar ook door een brief te sturen of door telefonisch contact op te nemen. De klantenservice is bemand van maandag tot vrijdag van 8 uur 30 tot 17 uur 30. Op een klacht zal altijd binnen de 14 dagen inhoudelijk op worden gereageerd. Kom je er niet samen uit? Dan kan je je ook nog wenden tot Webshop Keurmerk voor bemiddeling of het beslechten van een geschil.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij begaan met duurzaamheid, milieu en fair trade en bestelde je al eens een product van Greenjump.nl? Of kwam je gewoon toevallig op de webshop uit en heb je het eens uitgetest? Wij zijn hoe dan ook op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaring met Greenjump.nl en beoordeling van de webshop neer. Zo laat jij toekomstige bezoekers weten exact wat ze mogen verwachten.

Reviews over Greenjump.nl
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Groot fan van de site

Ik ben al jaren fan van de duurzame greenjump producten. Alle producten lijken wel onverwoestbaar en dan zijn ze ook nog van duurzaam materiaal gemaakt. Ik ben echt een groot fan van deze website en ik raad het ook aan iedereen aan.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mick V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Greenjump.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Greenjump.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Greenjump.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Greenjump.nl actief?

Greenjump.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , koopjes , verzorging & gezondheid , warenhuizen , huishouden en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Greenjump.nl reviews? Dan kun je naar de website van Greenjump.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie