Oogvoororen.nl logo

Oogvoororen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oogvoororen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
900
Oogvoororen.nl logo
Website
oogvoororen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Oogvoororen.nl

Hoortoestel nodig of een audicien aan huis gewenst? Dan zou je kunnen kiezen voor Oogvoororen.nl. Om duidelijk te maken wat deze specialist eventueel voor jou kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen goed doorgenomen en de belangrijkste onderdelen samengevat. Op die manier kun je op basis van deze extra informatie eventueel ook besluiten om te kiezen voor Oogvoororen.nl.

Over Oogvoororen.nl

Oogvoororen.nl bestaat sinds vijf jaar. Dat gebeurde voor een deel uit de heersende ontevredenheid van dat moment over een gebrek aan transparantie in de hoorzorgmarkt. Er was amper iets te kiezen en de prijzen waren nogal aan de hoge kant. Van vergelijkingen was geen sprake en de specificaties en kenmerken bleven zo verborgen. Het was dus lastig kiezen. Oogvoororen.nl heeft dat veranderd. Missie geslaagd dus. De specialist wil dat iedereen dezelfde keuzes moet kunnen maken. Ondertussen is het bedrijf ook al over de landsgrenzen actief.

Waarom kiezen voor Oogvoororen.nl?

Oogvoororen.nl heeft gewoon heel erg veel te bieden en bied je de mogelijkheid om keuzes te maken als het gaat om hoorzorg. Zo is er een ruime keuze aan hoortoestellen en heeft het elf IntoEars vestigingen door heel het land. Bij de specialist kunnen ze bovendien alle merken aanbieden en is er altijd sprake van een garantieperiode van vijf jaar. Je krijgt van Oogvoororen.nl bovendien de gelegenheid om de producten liefst zestig dagen uit te proberen en echte audiciens helpen bij de klantenservice om je zo meteen van dienst te kunnen zijn. Hoortoestellen kunnen door de specialisten bijvoorbeeld online aangepast worden.

Is Oogvoororen.nl betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker. De reviews en ervaringen laten duidelijk doorklinken dat jij je over de betrouwbaarheid nooit zorgen hoeft te maken. Integendeel. De producten zijn kwalitatief uitstekend, de specialisten blinken uit in expertise. In alles staat de klant centraal en wordt op betrouwbare wijze met jouw gegevens omgegaan. Het Thuiswinkel Waarborg waarover het beschikt, spreekt ook al boekdelen. Dat keurmerk is namelijk alleen weggelegd voor webshops die zich volledig aan de geldende wetten en regels houden. Betrouwbaarheid straalt ook de mogelijkheid om met iDeal te betalen uit.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft Oogvoororen.nl er wel voor gezorgd dat het meer dan goed bereikbaar is voor de klant. Zo kun je uiteraard een bezoek brengen aan een van de vestigingen van deze specialist. Dat betekent ook meteen dat je een schriftelijke klacht in kunt dienen, zo je wilt. Je kunt ook de snelle weg bewandelen en een e-mail sturen of nog sneller en kiezen voor de chatfunctie. Bellen is ook een prima optie om je klacht kenbaar te maken. Wil je niets missen van de aanbiedingen en acties van Oogvoororen.nl, schrijf je dan ook meteen in voor de gratis nieuwsbrief die frequent verstuurd wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten krijg je altijd precies die informatie die je zoekt. Die je ook verder helpt en nadrukkelijk helpt bij het maken van de juiste keuzes. Om die reden willen we je verzoeken om de volgende keer ook een beoordeling achter te laten. Je bewijst er andere mensen namelijk een grote dienst mee.

Reviews over Oogvoororen.nl
Gerelateerde bedrijven
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Currentbody logo
Currentbody
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Goede hoorapparaten, slechte financiële afhandeling.

Ik ben tevreden over het proces van aanmeten, de brede keuze aan merken en de apparaten die ik heb gekocht. Echter, 2 maand na betaling van de factuur kwam Oogvoororen met een forse naheffing. Mijn zorgverzekering had minder vergoed dan waar Oogvoororen op had gerekend. Ze checken dat blijkbaar niet voor het versturen van de offerte en factuur. Excuses van Oogvoororen. Ze mogen een nieuwe factuur sturen, staat in de voorwaarden. Maar ik ben nooit op bedoelde voorwaarden gewezen en er wordt ook niet naar verwezen op de offerte en de factuur.
Toen ik voostelde als tegemoetkoming het openstaande bedrag voor 3/4 te betalen werd dit afgewezen. Ik moest alles betalen of de apparaten terugsturen. Al met al niet transparant en niet klantvriendelijk.

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Frans

6 / 10
4/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Communicatie via e-mail en telefonisch contact kan beter.

Heb hier mijn hoortoestellen gekocht.
Eerst volledig in het oor maar bleek toch niet helemaal optimaal,
Nieuwe besteld voor achter het oor en dat werkt beter.
Daarna enkele e-mails verstuurd met wat vragen maar kreeg ruim een week later pas antwoord en nog niet het antwoord op wat ik gevraagd had.
Er zou ook telefonisch contact met mij opgenomen worden op 4-11 maar is ook nooit gebeurt.

Erg jammer.
Verder alles goed geregeld en duidelijke uitleg bij ons eerste persoonlijk gesprek.

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H.G. V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel bezorgd

Ze bezorgen erg snel voor een super goede prijs. De producten zijn erg fijn in gebruik en de batterijen die ze verkopen gaan ook erg lang mee. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met dit bedrijf!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jason O.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oogvoororen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Currentbody logo
Currentbody
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oogvoororen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Oogvoororen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oogvoororen.nl actief?

Oogvoororen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oogvoororen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Oogvoororen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie