Styletone logo

Styletone reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Styletone reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1938
Styletone logo
Website
styletone.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Styletone

Een beautybox is een product dat de laatste jaren wel iets populairder is geworden. Het systeem is simpel: je krijgt elke maand een paar geselecteerde items in het genre beauty in ruil voor een maandelijkse abonnementskost. Heb jij wel interesse in een dergelijke box? En dan nog liefst eentje die diervriendelijk is? Dan kan je bij Styletone terecht. Hier vind je reviews over Styletone. Zo kan jij op basis van de ervaringen en de beoordelingen van echte klanten van Styletone een mening vormen over dit bedrijf. En dus een weloverwogen beslissing nemen.

Over Styletone

Styletone is een onderneming die op maandelijkse basis beautyboxen aan zijn abonnees levert. Om dat voor elkaar te krijgen speurt het team van vijf personen elke maand de sector af voor de leukste producten en nieuwste trends. Het bedrijf werd opgericht door twee mannen met als missie vrouwen blij maken en verrassen. Styletone verkoopt de meest uitgebreide beautybox van Belgë en Nederland en mikt op een echte unboxing experience. Naast de kwaliteit van de producten in de beautbox waakt Styletone ook over de diervriendelijkheid van de producten. Bij Styletone vind je immers uitsluitend 100% dierproefvrije producten. Self care is immers belangrijk maar het is minstens even belangrijk om met die self care geen negatieve impact op de wereld te hebben. Daarnaast vind je op de website ook heel wat informatie en tips & tricks over make up in het algemeen. Voor aanbiedngen, promoties en gewoon nieuws over Styletone kan je de Instagram- of de Facebookpagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Styletone?

Styletone is dus een webshop waar je een abonnement kunt afsluiten om op maandelijkse basis een beautybox aan huis geleverd te krijgen. Daarbij kan je kiezen uit drie verschillende formules. Zo is er de Styletone Xplore wat een eenmalig uitproberen van een beautbox is. Hierbij krijg je één van de voorgaande classic boxen in de bus geleverd. Een tweede optie is het classic abonnement. Met het classic abonnement ontvang je vijf fullsize producten met een winkelwaarde van gemiddeld 75 euro. Ten slotte kan je ook kiezen voor het ultimate abonnement. Met dit abonnement ontvang je 9 à 10 fullsize producten met een gemiddelde winkelwaarde van 125 euro. Alle abonnementen van Styletone zijn direct opzegbaar. In de beautyboxen vind je producten van merken als Avant, Vandini, Affect, Bioré, Catrice en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De boxen worden altijd in de tweede week van de maand verstuurd tenzij je hebt gekozen voor de Xplore. Hierbij mag je levering binnen twee werkdagen verwachten. Omdat het om een abonnement gaat is retourneren wel niet mogelijk. Dat abonnement opzeggen kan natuurlijk wel op eender welk moment.

Is Styletone betrouwbaar?

Styletone is inmiddels al enkele jaren actief in de sector en heeft in die tijd al een goede reputatie op weten te bouwen. Bovendien is het abonnement dat je bij het bedrijf afsluite altijd direct opzegbaar. Wat de eerste betaling betreft kan je veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving met iDeal. Daarna wordt er maandelijks via domiciliëring het verschuldigde bedrag van de rekening gehaald en ook dit is direct opzegbaar. Daarenboven beschikt Styletone over een eigen klantenservice en is het aangesloten bij het bekende keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Ook de verbinding met de website is veilig op basis van het gekende SSL-certificaat. Kortom: Styletone is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Contact met de klanten is zeer belangrijk voor Styletone. Het spreekt dan ook voor zich dat je heel wat manieren hebt om de klantenservice van Styletone te contacteren. Zo kan je via sociale media een berichtje sturen of kiezen voor het contactformulier op de website. Op de pagina contact vind je ook een mailadres terug en een telefoonnummer. Ten slotte kan je ook per brief Styletone contacteren. In de regel krijg je op werkdagen binnen enkele uren een antwoord terug van de klantendienst. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail of via het contactformulier laten weten. Alternatief kan je dit ook laten weten aan Stichting WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Ontvang jij maandelijks een beautybox van Styletone? Dan ben jij natuurlijk een expert als het aankomt op dit bedrijf. Wat kan jij ons vertellen over Styletone? Zijn de producten het geld waard? Komt de box altijd op het afgesproken moment? Is de klantenservice vriendelijk? Zijn de producten van een goede kwaliteit? Schrijf jouw ervaringen neer in een review en help onze bezoekers een juiste beslissing maken!

Reviews over Styletone
Gerelateerde bedrijven
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
1 beoordeling
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke beautybox

Ik heb laatst een beauty box voor mijn vrouw gekocht en ze was er echt super blij mee. Alles is echt super snel geleverd en het zat ook allemaal goed verpakt. Top service!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle W.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Styletone
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
1 beoordeling
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Styletone een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Styletone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Styletone actief?

Styletone is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Styletone reviews? Dan kun je naar de website van Styletone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie