Probrace.nl logo

Probrace.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Probrace.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1869
Probrace.nl logo
Website
probrace.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Probrace.nl

Een blessure komt altijd ongelegen. Gelukkig hebben wij als mens door de jaren heen heel wat middeltjes ontwikkelt om de last van blessures te verminderen. Zo kan je bijvoorbeeld een brace dragen om jouw lijf de nodige steun te beiden. Bij Probrace.nl vind je een ruim assortiment aan braces van professionele kwaliteit. Maar hoe weet je nu of Probrace.nl een betrouwbare partner is? Op deze pagina kan je aan de hand van ervaringen en beoordelingen van anderen daar een helderder idee over krijgen. Wij hebben alle reviews over Probrace.nl overzichtelijk voor je weergegeven. Zo profiteer jij van de ervaringen van een ander.

Over Probrace.nl

Probrace.nl is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in braces en alles wat daarmee te maken heeft. Centraal staan de waarden klanttevredenheid, innovatie en kennis. Die kennis verzekert Probrace.nl door te bestaan uit een team fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en instrumentenmakers. Met andere woorden: mensen die daadwerkelijk in het werkveld zelf staan. Probrace maakt er een zaak van om telkens te zoeken naar en te werken met de nieuwste technologieën in de sector. De klant staat centraal en dat betekent natuurlijk ook maatwerk. Probrace.nl heeft diverse aanmeetlocaties doorheen het land waar je terecht kunt om de juiste meting van jouw brace of korset door te voeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een standaard product te bestellen zonder aan te laten meten in de webshop.

Waarom kiezen voor Probrace.nl?

Probrace.nl heeft een ruim aanbod aan producten die te maken hebben met blessures. Het assortiment is onderverdeeld in categorieën als braces, bandages, inlegzolen, hulpmiddelen, compressie, sportbraces en meer. Bij eender welke blessure kan je ook contact opnemen met het team achter Probrace.nl voor een oplossing op maat van jouw probleem. De expertise van deze specialisten staat ten allen tijde ter beschikking van de klanten van Probrace.nl. Daarnaast kan je ook bij Probrace.nl terecht voor het aanmeten van voorzieningen die door de zorgverzekeraar betaald worden. Eén van de missies van het bedrijf is om goede hulpmiddelen bij blessures voordelig en toegankelijk te maken voor de consument. Dat is ook de reden dat ze bij Probrace.nl geen clusterprijzen hanteren zoals zorgverzekeraars vaak wel doen. Op de website vind je trouwens ook heel wat informatie terug over het correct dragen van een brace en wat de wetenschap zegt van de effecten ervan. Helemaal overtuigd en klaar voor een bestelling? Dan kan je betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact, Creditcard, Afterpay of een handmatige overboeking.

Is Probrace.nl betrouwbaar?

Probrace.nl is actief in de medische sector. Het spreekt dus voor zich dat vertrouwen een belangrijk gegeven is voor het bedrijf. Qua website en informatie is alles alleszin in orde. Je vindt meteen op de homepage al de relevante bedrijfsinformatie zoals adres, KvK-nummer en BTW-nummer terug. Probrace.nl geeft zelfs meer informatie en heeft het bankrekeningnummer gewoon online staan. De website werkt met een beveiligde SSL-verbinding wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Dat betekent ook dat je veilig kunt betalen. Er is een klantenservice die je op heel wat manieren kan contacteren en bovendien is Probrace.nl ook aangesloten bij de Geschillencommissie. Dat allemaal samen maakt dat er zonder twijfel gezegd kan worden dat Probrace.nl een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een probleem niet in de FAQ of heb je een klacht voor Probrace.nl? Dan zijn er gelukkig heel wat opties om je te wenden tot de klantenservice. Zo kan je persoonlijk langskomen bij één van de vestigingen, maar kan je ook telefonisch contact opnemen, een mail sturen of schriftelijk met de post jouw klacht opsturen. De werkwijze van Probrace.nl bij klachten is de volgende: je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw klacht en het bedrijf neemt uiterlijk binnen de 14 dagen contact met je op voor een oplossing. Is de voorgestelde oplossing er eentje waarin je je niet kan vinden? Dan kan er verder gegaan worden met een hoorzitting of kan je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie. Een uitspraak van de Geschillencommissie is bindend voor Probrace.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al eens gebruik gemaakt van de diensten van Probrace.nl? Bijvoorbeeld een brace gekocht of laten aanmeten? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met het bedrijf. Zou je het beoordelen als een kwaliteitsvolle webshop met oog voor de klant of had je klachten over het hele proces? Schrijf jouw review over Probrace.nl hier neer en help een ander dankzij jouw ervaringen met het bedrijf weer een stapje vooruit.

Reviews over Probrace.nl

Gerelateerde bedrijven

Zorgthuiswinkel.nl logo
Zorgthuiswinkel.nl
2 beoordelingen
8
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
GYMQUEEN logo
GYMQUEEN
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Probrace.nl

Probrace.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Probrace.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Probrace.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Probrace.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van probrace.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van probrace.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn contact

Ik had eerst een product besteld wat ik later toch niet al te fijn vond. Ik heb deze daarna geretourneerd en alles is soepel verlopen. Toen ik het wilde demonteren van de kruk had ik nog eens contact opgenomen en ze hebben mij super geholpen.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Probrace.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zorgthuiswinkel.nl logo
Zorgthuiswinkel.nl
2 beoordelingen
8
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
GYMQUEEN logo
GYMQUEEN
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Probrace.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Probrace.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Probrace.nl actief?

Probrace.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Probrace.nl reviews? Dan kun je naar de website van Probrace.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie