Mindscopic logo

Mindscopic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mindscopic reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Mindscopic logo
Website
mindscopic.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mindscopic

De nootropische voedingssupplementen van Mindscopic passen uitstekend thuis in een gezonde, energetische en vitale levensstijl. Het bedrijf legt de focus op de meest effectieve en uiterst zuivere dosering bij de creatie van alle producten. Met behulp van natuurlijke ingrediënten kun je volgens Mindscopic jouw lichaam en geest optimaal laten presteren. Het is altijd prettig om ervaringen van andere klanten te lezen voordat je besluit om voedingssupplementen te bestellen. Wij hebben alle Mindscopic reviews voor je verzameld en op een rij gezet. Lees eerst wat anderen te zeggen hebben over Mindscopic voordat je de inhoud van jouw winkelmandje afrekent.

Over Mindscopic

Mindscopic heeft de ambitie om de beste supplementen ter wereld te ontwikkelen op natuurlijke basis. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn natuurlijk, voorzien van een certificering en transparant weergegeven op het label. De supplementen die Mindscopic ontwikkelt verschillen van andere supplement merken op diverse vlakken. Zo zijn de ingrediënten verpakt in 100% vegan capsules, staat een open source-formulering aan de basis van de supplementen, wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn de supplementen vrij van GGO en kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Waarom kiezen voor Mindscopic

De supplementen van Mindscopic zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de formules staan in lijn met de laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Daarbij worden de producten constant gecontroleerd, zodat jij zeker bent van een optimale werking. Je hebt de keuze uit verschillende producten die je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Denk bijvoorbeeld aan een spray die je helpt om beter te focussen, of een supplement waardoor je beter en dieper gaat slapen. De producten van Mindscopic helpen je een handje om betere prestaties te leveren.

Is Mindscopic betrouwbaar?

Je kunt Mindscopic volgen op verschillende social media kanalen om meer te weten te komen over dit bedrijf en de producten. Mindscopic heeft duizenden volgers. Ook zijn de contactgegevens van dit Nederlandse bedrijf makkelijk terug te vinden op de website, evenals de bedrijfsgegevens waaronder het KvK-nummer. Als je vragen hebt over je bestelling of de werking van de producten kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ben je niet tevreden met de werking van de producten? Dan kun je profiteren van de 100% geld terug garantie. Hierdoor loop jij geen risico bij het plaatsen van een bestelling. Uiteraard valt het aan te raden om eerst Mindscopic reviews te lezen voordat je het besluit maakt om de voedingssupplementen te gaan gebruiken. Ten slotte deelt Mindscopic zelf veel interessante informatie op de website. Download bijvoorbeeld het gratis e-book met daarin basisinformatie over meer dan 100 verschillende soorten nootropics.

Klantenservice en klachten

Het kan zijn dat je nog vragen hebt voordat je besluit om een bestelling te plaatsen bij Mindscopic. Neem contact op met de klantenservice door te bellen, een e-mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Mindscopic helpt je graag bij het vinden van het juiste supplement. Ook voor andere vragen of opmerkingen en klachten kun je contact opnemen met de medewerkers van Mindscopic. Maak ook zeker een persoonlijk account aan zodat je jouw bestelinformatie gemakkelijk en snel terug kunt vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Help anderen verder door jouw ervaring met Mindscopic te delen op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de werking van de supplementen, of deze eenvoudig in gebruik zijn en hoe je bent geholpen door de medewerkers van de klantenservice. Door jouw recensie achter te laten help je andere klanten bij het maken van de juiste beslissing. Op Ervaringensite.nl hebben wij beoordelingen van duizenden websites verzameld en op een rij gezet.

Reviews over Mindscopic

Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
1 beoordeling
10
Fairytabs logo
Fairytabs
2 beoordelingen
9
9,4
100% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Ervaringen met Mindscopic

Het bedrijf Mindscopic is geverifieerd door ons. De webshop mindscopic.com is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Mindscopic is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mindscopic maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van mindscopic.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van mindscopic.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon goed

Gewoon goed , geen wondermiddel maar merk een wel verschil

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Rik J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Performance pakket gekocht

Ik heb het performance pakket gekocht en dit gaf me de kracht die ik nodig had tijdens een zware periode op het werk en privé. ik denk eraan het te blijven gebruiken om voor het evenwichtige gevoel en meer gedaan te krijgen op een dag

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 23-09-2021
Geschreven door: Ernest D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Merkbaar verschil

Merkbaar verschil in levenskwaliteit . Dag en nacht verschil na inname performance pakket . Wel pas echt goed merkbaar na enkele dagen.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Tom N. N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Explore Package gekocht en geeft me wel ondersteuning. Ook de vitamine D spray is leuk voor deze periode met Covid.

Heb het Explore Package om een maand het beste van mezelf te geven (deadlines!) en ben wel erg tevreden. Attent om een vitamine D spray toe te voegen voor tijdens de Covid periodes. Ik voel mijn gezondheid geestelijk en lichamelijk goed ondersteund met mindscopic. Kan precies veel meer aan op 1 dag, haar er meer uit.

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 29-07-2021
Geschreven door: Jefferey H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super met OMAD

Ik volg geregeld een OMAD dieet en ik merk dat de supplementen van Mindscopic me daarin een extra BOOST geven voor lichaam en geest echt super fijn!
Zowel de Moodmaster als de Clear Focus geven mij de rust om mijn dieet gewoon goed uit te zingen!

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 27-07-2021
Geschreven door: Johnny S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wil niet meer zonder

Een echte hulp voor mensen als mij met een te drukke levensstijl. Voel me fitter en energieker dankzij de mindscopic producten moodmaster en clear focus . Ongelooflijk dat zo een kleine capsule zo een impact op je dag kan hebben.

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Sjoerd H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Merk het verschil

Toch eerst de vraag of het placebo is of echt maar na enkele dagen merkte ik duidelijk het verschil. Meer fan van de Mondsprays die vegan zijn dan de capsules. Klantendienst is goed

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 22-07-2021
Geschreven door: Nicolas Vdh V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super fijne nootropics

Deze Nootropics van Nederlandse bodem zijn super fijn om te gebruiken. Ik heb het hele pakket inmiddels thuis en gebruik ze allemaal. Ik ervaar veel meer rust in mijn levensstijl en kan veel beter presteren op de momenten die er toe doen in mijn werk. De zendingen komen ook altijd netjes op tijd en als ik een vraag stel krijg ik binnen 2 uur antwoord! Echt een aanrader dus!

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Bob

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten slechte website

Goede producten maar website gaf 2 keer foutmelding bij afrekenen en kon iedere keer opnieuw beginnen. Werken aan de website?

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Renaet N.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Positief

Mindscopic is een top product. Ik neem het sinds februari en het geeft mij een boost voor de dag. Dankzij dit product is het ''halve werk'' mentaliteit aan de kant gezet en is er volledige focus voor een taak. Ik raad iedereen aan om dit product in de ochtend te nemen halfuurtje voor het ontbijt. Dit geeft een goede werking. Daarmee krijgt Mindscopic een 4 sterren waardering.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Max V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verbazend positief

Dacht het product enkele maanden te moeten nemen maar merkte dat mijn gemoedstoestand na 2 dagen al aanzienlijk verbeterd was. ☺️

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Fernand H H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vorige week op televisie en vandaag op de ervaringen site 👍👍

Geen wondermiddel maar werkt wel. Pakje was 1 dag te laat

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 22-07-2021
Geschreven door: Jeremy R.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Een aanrader

Ik was al een redelijk lange tijd opzoek naar een supplement om mij door de dag wat meer energie te geven en kwam uiteindelijk uit bij Mindscopic. Het product werkt echt goed en geeft me meer concentratie door de dag heen. Ik wordt altijd goed geholpen. Echt een aanrader dus!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 05-06-2021
Geschreven door: Michiel R.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mindscopic


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
1 beoordeling
10
Fairytabs logo
Fairytabs
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mindscopic een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Mindscopic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mindscopic actief?

Mindscopic is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mindscopic reviews? Dan kun je naar de website van Mindscopic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie