PharmaMarket logo

PharmaMarket reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PharmaMarket reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2855
PharmaMarket logo
Website
pharmamarket.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ben je op zoek naar homeopatische geneesmiddelen waarmee je kwaaltjes, zoals een jeukende huid, droge hoest of een verstopte neus kunt verhelpen of ben je juist op zoek naar een manier om je stress te verminderen? Of ben je op zoek naar voedingssupplementen, vitamines of zoek je juist ondersteuning bij het afvallen? De van origine Belgische drogisterij Pharmamarket heeft een zeer extensief assortiment in geneesmiddelen, supplementen en producten voor zowel mens als dier!

Wie zijn PharmaMarket?

PharmaMarket heeft meer dan 60 jaar expertise als apotheker en drogist en ze hebben dan ook meerdere vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In 1959 werd het bedrijf in België opgericht en sinds 2013 is de webshop van PharmaMarket bereikbaar. Door de toenemende vraag heeft het bedrijf naast de fysieke vestigingen ook een goed bereikbare en zeer uitgebreide webshop gelanceerd. Om nog meer klanten te kunnen faciliteren. Het assortiment bestaat uit duizenden producten die gebruikt kunnen worden voor persoonlijke hygiëne, het verhelpen van kwaaltjes en het vinden van meer rust. Vrijwel alle bekende merken op het gebied van geneesmiddelen en supplementen vind je in de webshop van PharmaMarket!

Wat doet PharmaMarket?

PharmaMarket heeft een zeer uitgebreid assortiment met geneesmiddelen, voedingssupplementen, vitamines en hygiëneproducten. Naast de fysieke vestigingen in België hebben ze een goede webshop waar je eenvoudig de producten kunt bestellen. Daarnaast bieden zij hulp aan mensen die het nodig hebben. Bijvoorbeeld als je gericht advies wilt over de producten of als je vragen hebt. Deze mogen medisch gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld een vraag over wat je het beste kunt gebruiken als je constant moe bent of welke geneesmiddelen je nodig hebt als je van een goede nachtrust wilt genieten. Daarnaast geven ze preventief veel informatie via het blog en de veelgestelde vragen die je op website vindt.

Verzorging, schoonheid en hygiëne

Ben je op zoek naar goede reinigingsproducten, producten om je huid en nagels mee te versterken of een zonnebrandcrème? PharmaMarket heeft een groot assortiment in verzorgings-, schoonheids-, en hygiëneproducten. Je kunt in de webshop heel eenvoudig filteren op lichaamsdelen. Zo kun je specifiek op zoek gaan naar producten waarmee je het haar of juist de huid kunt verzorgen. Naast deze producten vind je ook beautyproducten, zoals lippenstift en make-up. Zelfs heerlijke parfums maken deel uit van het assortiment van PharmaMarket.

Afslanken, sport, seksualiteit en welzijn

In de categorie afslanken, sport, seksualiteit en welzijn vind je uiteenlopende producten die iets met je gezondheid te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan voedingssupplementen die je steunen tijdens het afvallen of aan warmtepleisters die je voor overbelaste spieren na het sporten kunt gebruiken. Condooms, massageolie en glijmiddelen zijn kenmerkende producten die bij seksualiteit horen. Onder welzijn worden uiteenlopende producten geschaard, zoals middelen tegen beten van insecten, neusspray en andere producten die bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van je ademhaling.

Baby, kinderen, zwangerschap en 50+

In de categorie Baby, kinderen, zwangerschap en 50+ vind je verschillende producten die voor het merendeel te maken hebben met baby’s en kinderen. Producten die handig of nuttig zijn wanneer je kindje is geboren en voor kinderen op latere leeftijd. Ook handige producten die je tijdens een zwangerschap goed kunt gebruiken. Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat producten, zoals huidverzorgingsproducten, spenen, neussprays voor baby’s en kinderen, luiers en bruistabletten die de weerstand van je kinderen vergroten.

Geneesmiddelen

PharmaMarket biedt verschillende geneesmiddelen aan. Homeopathische en natuurlijk welteverstaan, want specifieke medicatie of die alleen op recept verkrijgbaar zijn, worden niet aangeboden. Dat is ook vrij logisch. Maar je kunt voor andere medicatie bij PharmaMarket terecht. Van Paracetamol tot aan antihistamine tabletten en van ibuprofen tot aan tabletten die je kunt gebruiken om van een goede nachtrust te kunnen genieten. De categorie is opgesplitst in een aantal grotere subcategorieën en zo kun je doelgericht zoeken naar medicatie die voor jouw kwaaltjes geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan medicatie dat specifiek gericht is op huidproblemen en jeuk of aan geneesmiddelen die helpen bij angst, stress en een slecht slaappatroon.

Voeding, supplementen en vitamines

In de categorie voeding, supplementen en vitamines vind je alle producten die iets met voeding te maken hebben. Van babyvoeding tot aan sondevoeding en van voedingssupplementen tot aan vitamines. Het moge duidelijk zijn dat er veel verschillende soorten producten verkrijgbaar zijn en het is een kwestie van goed inlezen voordat je een bepaald product bestelt. Zo bieden alle producten zowel voor- als nadelen en is het per persoon afhankelijk welk product het beste in zijn of haar situatie past.

Eerste hulp, wondzorg en orthopedie 

Verbanddozen en -trommels, verbanden, pleisters, steunzolen en ontsmettingsmiddelen zijn kenmerkende producten voor de categorie eerste hulp, wondzorg en orthopedie. Het assortiment bestaat uit verschillende producten die je kunnen helpen bij een noodsituatie, het overbelasten van je spieren en gewrichten en het verzorgen van een wond. Wondhelende crèmes en zalfjes zijn ook producten die in deze categorie te vinden zijn.

Thuiszorg, diagnose en thuistesten

Bloedglucosemeters, bloeddrukmeters, COVID-19 zelftest kits, weegschalen, hartslagmeters, zwangerschapstesten en saturatiemeters zijn producten die je in de categorie thuiszorg, diagnose en thuistesten vindt. Maar ook producten, zoals pillendoosjes en -splitters, SOS-knoppen en zelfs zoiets simpels als AA- en AAA-batterijen vind je bij PharmaMarket terug.

Dieren

Zelfs voor dieren biedt PharmaMarket oplossing. Of je nu op zoek bent naar een goede borstel voor je hond, gezonde diervoeding of een ontwormingskuur. Het assortiment is relatief groot en bij PharmaMarket vind je vrijwel alle producten waarmee je jouw huisdier gezond kunt maken en houden! Of je nu een hond, kat of een cavia hebt of zelfs een paard in het weiland hebt staan!

Bijzonderheden PharmaMarket

PharmaMarket is één van de - al dan niet de - grootste online drogisterij en apotheker die je op dit moment op het internet kunt vinden. Het assortiment bestaat uit honderden producten die iets met je gezondheid of je welzijn te maken hebben. Of je nu op zoek bent naar middelen die je helpen om je huid, haar en nagels te versterken of op zoek bent naar geneesmiddelen die je kunnen helpen bij stress of gewrichtspijn. Met meer dan 60 jaar expertise heeft PharmaMarket ook de beste producten die op jouw persoonlijke situatie aansluiten.

Advies en informatie

PharmaMarket is meer dan alleen een webshop waarin het draait om een plaatje met prijs. Ze geven op productniveau veel informatie over de samenstelling en de werking van het product terwijl ze in het blog veel informatieve artikelen publiceren. Op die manier bieden zij gericht advies en kun je als klant vrijblijvend en gratis van de informatie gebruik maken. Daarnaast kun je ook altijd in één van de vestiging of per e-mail of telefoon in contact komen met één van de gecertificeerde specialisten van PharmaMarket.

Weekdeals

Zoals je dat van de gemiddelde drogisterij mag verwachten heeft ook PharmaMarket zogenaamde weekdeals. Iedere week wordt er een selectie gemaakt van mooie en nuttige producten die iets met jouw gezondheid en welzijn te maken hebben. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief mis je geen aanbieding, maar je kunt ook wekelijks op de homepage de aanbiedingen van de week bekijken en bestellen.

Promoties

Naast de weekdeals spendeert PharmaMarket veel aandacht aan doorlopende promoties. Promoties zijn producten die niet alleen worden aangeprezen, maar ook tegen een lagere prijs worden aangeboden. De categorie bevat standaard meer dan 400 producten van ook nog eens bekende merken in de branche.

Is PharmaMarket een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat PharmaMarket een betrouwbaar bedrijf is. De reviews over de webshop zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over het ruime assortiment, het specialisme van de drogist en apotheker en vooral de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via pharmamarket.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. PharmaMarket wordt ook erkend door bekende brancheorganisaties en organen die de legitimiteit van online apothekers en drogisterijen monitort. 

Verschillende betalingsmethoden

PharmaMarket biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan voor zowel haar Nederlandse als Belgische, Franse en Duitse klanten aan. Daaronder bekende betalingsmethoden, zoals iDeal, Bancontact en Sofort. Je kunt eventueel ook met een Mastercard of VISA afrekenen. Andere bekende betalingsmethode, zoals PayPal en Klarna ontbreken helaas.

Is PharmaMarket goed bereikbaar?

PharmaMarket kun je zowel per e-mail als telefonisch (tijdens kantooruren en op werkdagen) bereiken. Je kunt al je vragen met betrekking tot de producten, prijzen en leveringen stellen. Op de website vind je ook veelgestelde vragen waar al veel antwoorden op veelgestelde vragen worden beantwoordt. Je vindt ze onder de knop “FAQ”. Voor snel contact kun je eventueel ook live chatten met een medewerker van PharmaMarket.

Plus- en minpunten van PharmaMarket

Honderden producten die te maken hebben met gezondheid en welzijn

Veel kennisartikelen en informatieve blogs

Fysieke vestigingen zijn in West-, Oost-Vlaanderen en Antwerpen te bezoeken

Gratis verzenden vanaf € 49,-

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij PharmaMarket geneesmiddelen of verzorgingsproducten besteld? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over PharmaMarket compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij bij de webshop een product willen bestellen. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met PharmaMarket was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een bestelling te plaatsen en of de levering snel en netjes heeft plaatsgevonden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over PharmaMarket!

Reviews over PharmaMarket

Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,5
34% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Onze beoordeling over PharmaMarket

Het bedrijf PharmaMarket is geverifieerd door ons. De webshop pharmamarket.nl is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. PharmaMarket is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PharmaMarket maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van pharmamarket.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van pharmamarket.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PharmaMarket.

Geplaatst op: 08-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede produkten maar soms klantonvriendelijk

Ben al enkele jaren klant. Doe een paar grote bestellingen per jaar. Goede produken, makkelijk te bestellen online. Korting direct online soms ook met bons of mailacties. Wel al moeten vaststellen dat producten op andere plaatsen goedkoper zijn. Mijn probleem is dat als je toch nog een bon wil laten toepassen na bestelling de klantendienst onwrikbaar is en dit niet wil uitvoeren. Heb ook al eens een bestelling niet ontvangen of een product die niet geleverd was. Dus nakijken levering aub. Maar de telefonische klantendienst heeft dit direct opgelost. Dat was positief.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Ik had producten besteld die uiteindelijk niet op voorraad waren terwijl dit niet zichtbaar was op de website.
De leveringstermijn schoof ineens met 2 weken op maar voor één van de producten kon ik hier niet op wachten. Ik heb dan een mail gestuurd en Pharmamarket had voorgesteld de bestelling te annuleren. Tot daar liep het goed. Maar ineens krijg ik toch een bericht dat mijn pakje geleverd werd in de automaat. Blijkbaar is er iets misgegaan tijdens het annuleren bij Pharmamarket en is het toch nog opgestuurd. Ondertussen ben ik niets meer met het pakketje maar willen ze wel dat ik de retour regel. Geen tegemoetkoming, niets.

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar, langzaam, geen service.

Producten besteld voor een zeer goede prijs, snel ontvangen.
Heftige allergische reactie gehad op één van de crèmes die bedoeld was voor gevoelige huid, kan gebeuren natuurlijk. Vervolgens probeer ik de klantenservice te contacteren via mail, chat en telefoon. In alle gevallen word je gewoon compleet genegeerd.
Advies om ergens anders je farmaceutische producten te bestellen.

Geplaatst op: 28-01-2023
Laatst bewerkt op: 28-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet! Bedrijf is op geen enkele manier te bereiken. Reageren nergens op@

Geen retourformulier in de bestelling. Via chat en mail gevraagd waar bestelling (gipsschoen, maar die is veel te smal voor het gips) naar terug gestuurd kan worden, maar pharmamarket reageert nergens op. Weggegooid geld dus! Niets bij kopen, wArdelois!

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Bestelling op 4-1-2023 gemaakt. Op 9-1-2023 nog niets gehoord. Ook de post geeft geen track en trace . Kortom: onbetrouwbaar

Geplaatst op: 09-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rude and very slow

Very rude and slow customer service. They never answer on phone and on chat they are very rude and slow. I bought a wrest support 6 months ago and because the lack of information in their website I had to refund it. 6 months after and many many tries to contact them I still don't have my money back. Run away and never buy from this bad site.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anas M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit Terugbetaling ontvangen!!!

Slechtste site ooit, typisch Belgisch....
Al bezig van 29/11/2022!
Verkeerde dingen gekregen (zelfs 2 x dezelfde VERKEERDE zending!) Terugbetaling gevraagd op 14/12/2022. Aangedrongen op 22/12/2022. Op 04/01/2023 nogmaals contact gemaakt i.v.m. de terugbetaling. Nog steeds GEEN terugbetaling mogen ontvangen. Krijg zelfs geen antwoord meer van de klantendienst!!!!! Slechtste site ooit en ik koop héééééééééééééél veel op internet!

Geplaatst op: 09-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-01-2023
Geschreven door: Roger M.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Late levering, verkeerde producten, effenaf slecht!!

Belofte van levering na 2 werkdagen wordt niet nagekomen. Bij de levering stelde ik vast dat ze verkeerde producten hadden meegegeven. Op zich niet erg omdat het hier kompressen betrof. Wat als het verkeerde geneesmiddelen zouden zijn?!? Dus ik ga terug naar buitenlandse websites.....

Geplaatst op: 06-12-2022
Laatst bewerkt op: 06-12-2022
Geschreven door: Roger M.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lekker goedkoop

De producten zijn hier veel goedkoper dan in de winkel of in de apotheek. De levering is erg snel en bij vragen krijg je snel een reactie terug. Ze zijn erg betrouwbaar en alles zit altijd goed verpakt.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PharmaMarket


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PharmaMarket een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over PharmaMarket. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PharmaMarket actief?

PharmaMarket is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PharmaMarket reviews? Dan kun je naar de website van PharmaMarket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie