Foreo logo

Foreo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Foreo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2861
Foreo logo
Website
foreo.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Foreo

Zoek je de beste beauty tech producten? Dan zou je kunnen kiezen voor de producten van Foreo. Om jou een beter beeld te geven van alles wat Foreo in dat opzicht voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen voor je gelezen en hebben we de belangrijkste zaken voor je samengevat. Je leest ze hier en kunt vervolgens zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met Foreo.

Over Foreo

Het is snel gegaan met Foreo. Na de start in 2013 is het creatieve en innovatieve Zweedse beauty tech merk nu in ruim 75 landen actief en worden er jaarlijks 36 miljoen Foreo producten verkocht. Het merk biedt producten die écht werken. Speciaal voor Foreo werd zelfs een nieuwe subcategorie geïntroduceerd in de vorm van beauty tech. Vanaf het eerste product, de Luna, stond Foreo op de kaart. De Luna is een sonische en siliconen gezichtsreinigingsborstel. Luna groeide al heel snel uit tot een zeer geliefd product in de schoonheidswereld.

Waarom kiezen voor Foreo?

Je kiest voor Foreo vanwege de innovatieve producten en de ondertussen brede collectie die het aanbiedt aan uiteenlopende producten. De Luna is een begrip geworden in de schoonheidswereld en ondertussen kies je voor de Luna collectie, de Ufo collectie en maskers, Bear, Iris, Espada en de Issa collectie. Verder biedt Foreo bundels en geschenksets en toebehoren en accessoires. Met de producten van Foreo ga je huidveroudering tegen en heb je gedurende heel de dag een flow. Foreo staat ook al bekend om de beste gezichtsmaskers.

Is Foreo betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker. Dat vertellen althans de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Foreo. De producten doen precies wat ze beloven en zijn steeds van de beste kwaliteit. De specialist komt steeds weer met innovatieve producten op de markt, producten die eerst goed getest zijn en steeds kwalitatief uitstekend zijn. De snelle groei van de onderneming vertelt het verhaal. Van twee medewerkers in 2013 tot nu al meer dan drieduizend medewerkers. En aan die opmars en aan die groei lijkt nog lang geen einde te komen. Integendeel zelfs. Foreo heeft alles in zicht om door te groeien naar de leidende positie in de schoonheidswereld.

Klantenservice en klachten

Foreo hecht aan de tevredenheid van klanten. Daarom krijg je ook de gelegenheid om een klacht in te dienen, mocht je ontevreden zijn over een product of een dienst van de Zweedse aanbieder. Zo vind je op de website een contactformulier die je in kunt vullen waarna je door Foreo teruggebeld wordt. Je kunt ook via de social media kanalen Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram contact leggen met Foreo. In alle gevallen zal Foreo samen met jou trachten de klacht te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets helpt je beter dan de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van bepaalde producten of diensten. Zij weten wat een bepaald product nou écht te bieden heeft en dat is precies de informatie die je zoekt. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij ook mensen helpen bij het maken van soms inderdaad lastige keuzes.

Reviews over Foreo
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Problemen goed opgelost

Ik had een aanvraag ingediend aangezien mijn apparaat na een paar maanden al kapot was gegaan. Foreo heeft en professioneel opgelost en ik ben erg blij met de snelle en behulpzame ondersteuning.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brent B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foreo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foreo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Foreo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foreo actief?

Foreo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foreo reviews? Dan kun je naar de website van Foreo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie