Manandshaving logo

Manandshaving reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Manandshaving reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4246
Manandshaving logo
Website
manandshaving.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Manandshaving

Als man wil je er toch verzorgd uitzien en die baard van je in toom houden of simpelweg afscheren. Je bent dus op zoek naar een scheerapparaat of een aanverwant artikel. Zo ben je uitgekomen bij Manandshaving.nl en je hebt een product gevonden wat je wel iets lijkt. Fijn, maar nu wil je eigenlijk wel eerst weten of Manandshaving een webshop is die doet wat het zegt dat het doet. Leveren ze op tijd? Hoe is de kwaliteit van de artikelen? Hoe reageren ze bij eventuele problemen? En meer van dat soort dingen. Gelukkig kan je voor antwoorden de ervaringen van anderen gebruiken. En dan komen wij om de hoek kijken. Lees hier hoe anderen Manandshaving beoordelen en maak zo de beslissing of je wel of niet bij de webshop iets wilt bestellen. Heb je de reviews gelezen en ga je over tot kopen bij Manandshaving? Wil je dan nog eens hier terugkomen om ook jouw recensie te plaatsen? Wij stellen dat zeer op prijs.

Over Manandshaving

Manandshaving bestaat sinds 2009 en is een webshop gespecialiseerd in scheerproducten en baard- en huidverzorgingsproducten voor mannen. Het bedrijf heeft zijn magazijn in Waspik. Hier kan je je bestelling eventueel ook gratis komen afhalen. Wil je de spullen eerst zien, dan kan je op afspraak naar Amersfoort komen waar een showroom gevestigd is. In Amersfoort is ook het kantoor te vinden. Manandshaving.be behoort bij hetzelfde bedrijf.

Waarom kiezen voor Manandshaving

Manandshaving is een snoepwinkel voor mannen, volgens de klanten van het bedrijf. Het heeft het grootste aanbod van Nederland en België in deze categorie. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid met heel veel bekende en minder bekende merken. Je kunt sparen voor leuke kortingen via het PingPing Spaarprogramma. Je vindt hier de mooiste scheer- en baardproducten tegen lage prijzen én je kunt ook om duidelijk advies vragen. Wil je de producten zien en testen? Ook dat kan, dan kom je op afspraak naar de showroom in Amersfoort. Wil je niet op een pakketbezorger moeten wachten, dan haal je je bestelling gewoon zelf even op in het magazijn in Waspik. En op de site vind je tips en overige informatie, bijvoorbeeld via filmpjes. Wat eveneens handig is: je kunt zoeken op termen als ‘droge huid’, ‘acne’, ‘gevoelige huid’, en meer. Dit geldt ook voor haarsoorten en welk type scheerkop je wilt. En dat is nog niet alles, want je zoekopdracht is nog veel verder te verfijnen. Hiermee kom je meteen uit op producten die voor jou geschikt zijn. Je hebt een zichttermijn van 14 dagen. En de levering gebeurt supersnel.

Is Manandshaving betrouwbaar?

Een webshop met een showroom, die al bestaat sinds 2009: zou de shop niet betrouwbaar zijn dan zou het niet zo lang al bestaan. Daarbij wil een showroom zeggen dat de producten wel van een hoge kwaliteit moeten zijn, anders durf je ze niet zo live te showen. De webshop draagt het Thuiswinkel Waarborg. Betalen doe je via de veilige, bekende betaalmethodes zoals iDEAL, een creditcard, Bancontact/Mister Cash of PayPal. Achteraf betalen is eveneens mogelijk via Afterpay. Maar je mag ook zelf het bedrag vooruit overmaken naar hun bankrekening.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Manandshaving staat voor je klaar en helpt je graag met je problemen of als je advies nodig hebt. Heb je suggesties? Ook dan horen ze graag van je. Manandshaving is te bereiken via het mailformulier, de chat op de site of je belt ze uiteraard gewoon. Hou je van brieven schrijven, dan kan je je vraag of klacht ook schriftelijk indienen. Bij klachten vragen ze jou te mailen of het mailformulier in te vullen. Binnen 14 dagen komen zij met een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets besteld bij Manandshaving? Zou je ons dan ook jouw beoordeling willen geven? Vertel ons ‘alles’ wat te maken heeft met jouw aankoop bij de webshop. Hoe verliep de bestelling? Kon je genoeg info vinden over het product? Hoe is de kwaliteit van de artikelen? Was de levering echt zo snel? En als er toch iets aan de hand was: hoe goed bereikbaar was de klantenservice? En kwamen zij met een fijne oplossing? Hoe uitgebreider jij uitlegt waarom je Manandshaving wel of niet aanraadt, hoe meer een ander geholpen wordt! Help geïnteresseerden om een juist besluit te nemen door jouw ervaringen met Manandshaving hier te delen. Alvast bedankt voor jouw review!

Reviews over Manandshaving

Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Shampoo Bars logo
Shampoo Bars
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Manandshaving

Manandshaving is geverifieerd door ons expert team. De webshop Manandshaving bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Manandshaving lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Manandshaving. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Manandshaving is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van manandshaving.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Manandshaving.

Geplaatst op: 03-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Manandshaving


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Shampoo Bars logo
Shampoo Bars
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Manandshaving een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Manandshaving. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Manandshaving actief?

Manandshaving is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Manandshaving reviews? Dan kun je naar de website van Manandshaving gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie