Luxplus logo

Luxplus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Luxplus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1275
Luxplus logo
Website
luxplus.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Luxplus

Tegenwoordig zijn er net als Luxplus zoveel aanbieders op het gebied van verzorgings- en huishoudelijke producten, dat het kiezen uit deze webshops steeds lastiger wordt. Natuurlijk zijn de scherpste prijzen bijzonder aantrekkelijk, maar je wilt als koper ook zeker weten dat dit niet ten nadele gaat van de kwaliteit. Luxplus verkoopt online producten van verschillende topmerken, waar soms wel tot 80 procent korting op gegeven wordt. Hoe kun je ervan uitgaan dat de producten geen imitatie is van een exclusief merk? Reviews van klanten van Luxplus kunnen je helpen aan antwoorden op dit soort vragen. Bekijk op onze site de beoordelingen van Luxplus, dan weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

Over Luxplus

Het van origine Deens bedrijf Luxplus (ApS) werd in 2013 opgericht en heeft naast haar klanten in Denemarken ook leden in Zweden, Finland, Duitsland, het Verenigd Konikrijk en nu ook in Nederland. Het bedrijf werkt met een concept waarbij je als klant een lidmaatschap aangaat om online je bestellingen te doen. Het lidmaatschap is de eerste maand gratis. Daarna betaal je maandelijks een bedrag voor het lidmaatschap. Het ledengeld wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. Je hoeft geen lid te worden om bij Luxplus te bestellen, maar dan profiteer je niet van de hoge kortingen. Deze lopen soms wel tot 80 procent op. Een ander voordeel van het lidmaatschap is dat je bestelling altijd gratis wordt thuisbezorgd. Daarnaast spaar je voor BonusCash, een extra bedrag dat in mindering wordt gebracht op je volgende bestelling. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de producten die je hebt gekocht. Het lidmaatschap is overigens elk moment opzegbaar.

Waarom kiezen voor Luxplus?

Luxplus verkoopt een groot assortiment verzorgingsproducten en huishoudelijke producten van verschillende bekende merken, waaronder ook exclusieve, luxe merken. Op deze producten krijg je bijzonder hoge kortingen als je gekozen hebt voor een lidmaatschap. De verzendkosten zijn daarnaast ook gratis en je spaart met je aankopen nog eens voor extra korting.

Is Luxplus betrouwbaar?

Luxplus koopt haar producten in bij de grootste en gevestigde leveranciers binnen de Europese Unie. Het bedrijf voert zelf kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat de producten authentiek en echt zijn. De producten worden opgeslagen in een eigen magazijn en van daaruit naar de klant gestuurd. Dit bespaart kosten en houdt de prijzen van de producten laag. Voldoet het product niet aan de verwachting van de koper, dan heeft deze 90 dagen tijd het artikel te retourneren. Luxplus heeft het E-commerce Europe Trustmark. Dit keurmerk geeft aan dat Luxplus gecertificeerd is bij de nationale e-commerce verenging (Thuiswinkel.org) en voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en daarmee garant staat voor de bescherming van zowel de webwinkel als de klant.

Klantenservice en klachten Luxplus

De klantenservice van Luxplus is telefonisch bereikbaar en via de mail. Ingesproken berichten of mailberichten worden binnen 24 uur (op werkdagen) beantwoord. Voor het retourneren van een artikel vraagt Luxplus dit via de mail vooraf aan te kondigen. De voorwaarden voor het retourneren en het retouradres worden vermeld onderaan de website van Luxplus bij de algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden staat ook de klachtenprocedure beschreven.

Wil jij Luxplus ook beoordelen?

Heb jij ervaringen met het bestellen van producten bij Luxplus en wil je deze delen met anderen? Wat vind je bijvoorbeeld van het Luxplus lidmaatschap en hoe beoordeel je de service van deze webshop? Plaats hier je recensie en help mee voor een hogere betrouwbaarheid en grotere veiligheid van online shoppen.

Reviews over Luxplus
Gerelateerde bedrijven
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,3
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Luxplus

Het bedrijf Luxplus is geverifieerd door ons. De webshop luxplus.nl is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Luxplus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Luxplus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van luxplus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van luxplus.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SHAMELESS THIEVES!!

Bought 1 item last November just to discover a couple months later that they were charging me 9.95eur monthly for the "membership"!!!! I am absolutely sure there was no clear information about any membership program when I bought my item!!! They might have it in some places on the website but in tiny writing and where you would not typically go or read!!! Asked for the refund as I had no idea that I was signed up to their fkn membership scam, got an arrogant reply that they will not refund!!! AVOID THESE THIEVES!! Hope their business gets shut down!!!! Shame on you!!!

Geplaatst op: 12-03-2024
Laatst bewerkt op: 12-03-2024
Geschreven door: Norma G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
PAS OP!!!!!!!

Ik kreeg een e-mail van CollectMasters, het incassobureau van Luxplus. Het was een factuur voor 1 abonnementstermijn van € 8,95 + incassokosten. Ik heb echter nooit een (wettelijk vereiste) betalingsherinnering ontvangen. Inbox, spamfolder, verwijderde items. Niks. Wel veel mails van Luxplus en ook de incassomails van Collectmasters maar géén betalingsherinnering. Luxplus was onbereikbaar en reageerde ook niet op mijn e-mails. CollectMasters was wel bereikbaar, maar die waren duidelijk: betalen, of anders de deurwaarder. Uiteindelijk heb ik dus maar betaald. Ik heb tot op heden nog niks gehoord van Luxplus. Kijk uit voor deze webwinkel!

Geplaatst op: 03-01-2024
Laatst bewerkt op: 03-01-2024
Geschreven door: Marco V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Het internet staat vol slechte ervaringen: onbedoeld zit je vast aan een abonnement (8,95 Euro per maand). De website geeft dit aan, maar het is niet wat je verwacht bij een webshop en zo gebeurt het dat veel consumenten er opeens achter komen dat ze al jaren lang maandelijks dit bedrag betalen aan Luxplus, terwijl ze maar 1 keer iets hebben gekocht. Dat is lekker incasseren! Klantenservice en het gelieerde incassobureau CollectMasters zijn dan even niet zo netjes als je de incasso terugdraait. Advies: zeg op (als de website dat toelaat) en meld een klacht bij Autoriteit Consument & Markt.

Geplaatst op: 17-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele fijne webshop !

Super veel merken en producten veel goedkoper dan elders geen verzendkosten snelle verzending in een woord TOP 🔝

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thea L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hoge kortingen voor verzorgingsproducten van diverse bekende merken

Ik ben fan van Luxplus. Je koopt er met hoge kortingen lichaamsverzorgingsproducten en producten voor het huishouden. Om te profiteren van deze kortingen moet je wel een lidmaatschap aangaan. Je betaalt hiervoor de eerste maand niets, en daarna betaal je maandelijks een klein bedrag. Let op, want dit wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. Wat je maandelijks aan het lidmaatschap betaalt, haal je er absoluut uit als je veel gebruik maakt van de onlline aanbiedingen van Luxplus. Ik bestel er bijna maandelijks, en mijn aankopen bestaan uit huidverzorgingsproducten van bijvoorbeeld Clinique en dr. Murad. Deze zijn meestal erg prijzig, maar bij Luxplus veel goedkoper. Daarnaast bestel ik dan ook meteen mascara, handzeep, wasmiddel, douchegel en dergelijke. Als het pakket van Luxplus dan binnenkomt, is het echt een feestje om het uit te pakken. Wat je wel moet weten is dat de producten soms geen informatie in de Nederlandse taal geven. Zo had ik laatst haarverf gekocht van Garnier, maar de bijsluiter was in het Deens/Engels. Gelukkig is mijn Engels oké en anders kun je altijd nog wel Nederlandse informatie vinden op het internet over een product. Tot nu toe werden mijn bestellingen over het algemeen snel geleverd.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Astrid L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Luxplus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Luxplus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Luxplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Luxplus actief?

Luxplus is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , modeaccessoires en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Luxplus reviews? Dan kun je naar de website van Luxplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie