Kaomoji logo

Kaomoji reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kaomoji reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3145
Kaomoji logo
Website
Kaomoji
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Kaomoji

Anime is een genre dat al lange tijd aan populariteit aan het winnen is. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er steeds meer spullen in het anime thema terug te vinden zijn op het internet. Ook kleding in een anime jasje zit in de lift. Kaomoji is een mooi voorbeeld van een website die zich met dergelijke producten bezig houdt. Ben jij op zoek naar reviews over Kaomoji van echte klanten? Wil je graag weten hoe betrouwbaar deze webshop is? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je ervaringen, beoordelingen en reviews over Kaomoji van echte klanten. Zo start je jouw shoppingspree met de juiste voorkennis.

Over Kaomoji

Kaomoji is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van alles wat te maken heeft met kleding met anime prints. Alle designs zijn originele designs en het bedrijf heeft ook de officiële licenties in handen om dit te mogen verkopen. Kaomoji heeft een internationale naam, maar is wel degelijk een Nederlands bedrijf dat in dit gat in de markt gesprongen is met veel passie voor anime. Kaomoji zag het levenslicht in 2015 en werd opgericht door jonge ondernemers die binnen hun eigen vriendengroep dergelijke kleding maakten. Belangrijke pijlers van het bedrijf zijn passie voor anime, kwaliteit van de producten en ook duurzaamheid van de ontwerpen. Zo ondernemen de oprichters jaarlijks minstens één trip naar Japan voor nieuwe inspiratie en ideetjes. Zo is de productie van de kleding outsourced op een ethisch verantwoorde manier en gaat de kleding van Kaomoji gemakkelijk jaren mee.

Waarom kiezen voor Kaomoji?

Kaomoji heeft een breed gamma aan kleding geïnspireerd op anime en Japanse stijl. Om maar een kleine greep te nemen uit de inspiratiebronnen/anime’s waar je typische kleding van terug kunt vinden: Attack on Titon, Demon Slayer, My Hero Academia, Jujutsu Kaisen, Hunter x Hunter en ga zo maar door. De webshop zelf is onderverdeeld in de shop zelf (waar je alles terug kunt vinden van t-shirts tot sokken tot zelfs mondkapjes), de collections, de collabs en ook de blogspot. Als je interesse hebt in de wereld van de anime of gewoon in de leukste nieuwe kleding van Kaomoji dan is de blog het zeker waard om te volgen. Tevens kan je je inschrijven op de nieuwsbrief (en dan heb je gelijk korting op je eerstvolgende bestelling). Heb je een keuze kunnen maken? Dan zijn er heel wat betalingsopties bij Kaomoji zoals American Express, Visa, Mastercard, ApplePay, GooglePay, iDeal, Bancontact, Klarna, PayPal en ook in3 betalen. Bedenk je je na een aankoop toch? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om retour te sturen.

Is Kaomoji betrouwbaar?

Maar is Kaomoji wel een betrouwbare website? Eerst en vooral is het goed nieuws dat Kaomoji een Nederlands bedrijf is. Dat betekent ook dat ze zich moeten houden aan de Nederlandse wetgeving. Je vindt dan ook al snel op de webshop relevante bedrijfsgegevens zoals KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Tevens werkt de website zelf via een veilige SSL-verbinding wat betekent dat je je geen zorgen moet maken om jouw persoonsgegevens. Kaomoji heeft ook een eigen klantenservice, een duidelijke privacy policy en goed omschreven voorwaarden op de wesbite zelf. Daarenboven is het mogelijk om via diverse cryptomunten betalingen door te voeren. Je kunt er dus vrij zeker van zijn dat Kaomoji wel vrij sterk in de schoenen staat qua online knowhow en beveiliging.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een klacht voor Kaomoji? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van het bedrijf. Er zijn heel wat manieren om deze te contacteren. Zo vind je op de website zelf een contactformulier terug, maar het is ook mogelijk om een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Daarnaast kan je er ook voor opteren om via één van de vele social media accounts van Kaomoji contact op te nemen. Ze hebben een Instagram, een Facebook, een Twitter, een TikTok en er is ook een Discord-kanaal. Opties genoeg dus! Klachten kunnen via dezelfde weg overgemaakt worden.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens producten van Kaomoji? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Hoe zou je jouw ervaringen met Kaomoji beschrijven? Hoe beoordeel jij de kwaliteit van hun producten? Werd de kleding snel geleverd? Hielp de klantenservice je bij problemen en/of vragen? Zou je opnieuw kopen bij Kaomoji? Schrijf op deze pagina jouw review van dit bedrijf en help een ander!

Gerelateerde bedrijven

WatchWinders.nl logo
WatchWinders.nl
2 beoordelingen
9,5
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Bergmans Fashion Outlet logo
Bergmans Fashion Outlet
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Kaomoji

Het bedrijf Kaomoji is geverifieerd door ons. De webshop Kaomoji is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kaomoji is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kaomoji maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Kaomoji is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Kaomoji. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kaomoji.

Geplaatst op: 06-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Kaomoji


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WatchWinders.nl logo
WatchWinders.nl
2 beoordelingen
9,5
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Bergmans Fashion Outlet logo
Bergmans Fashion Outlet
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kaomoji een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kaomoji. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kaomoji actief?

Kaomoji is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kaomoji reviews? Dan kun je naar de website van Kaomoji gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie