Hobbymax logo

Hobbymax reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hobbymax reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
810
Hobbymax logo
Website
hobbymax.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hobbymax

Dingen ineen knutselen is verre van een hobby die enkel voor kinderen is. Ook volwassenen hebben immers materiaal nodig dat bij creatieve hobby's geweldig nuttig is. Ben jij op zoek naar dergelijk materiaal? Dan vind je misschien wel wat je zoekt bij Hobbymax. Maar wat weet je eigenlijk over Hobbymax? Door de reviews en de ervaringen van echte klanten van Hobbymax door te nemen kan je alleszins al een veel betere inschatting van het bedrijf maken. Op deze pagina vind je dan ook tal van beoordelingen van Hobbymax. Zo weet je al heel wat meer over de kwaliteit en betrouwbaarheid van Hobbymax.

Over Hobbymax

Hobbymax is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van hobbymaterialen. Je vindt er een ontzettend ruim aanbod aan alles wat je nodig hebt om creatief uit de hoek te komen. De webwinkel is één van de meer dan honderd webshops die uitgebaat worden door Shoppartners. Dit gigantische concern werd opgericht in 1999 en is sindsdien één van de grootste online concerns ter wereld geworden. Met websites als Ballatio.nl, Knuffelparadijs, Speelgoedpostorder en ga zo maar door heb je vast al eens gekocht bij Shoppartners. Hobbymax profiteert dan ook van die enorme schaal. Nergens vind je een groter aanbod aan producten. Bovendien werkt Hobbymax dankzij de schaalvoordelen met ontzettend scherpe prijzen. Ten slotte is ook de klantenservice van Hobbymax van een hoog niveau. Voor advies en vragen over een bepaald product kan je altijd bij hen terecht.

Waarom kiezen voor Hobbymax?

Nergens online vind je een uitgebreider aanbod aan hobbymaterialen dan bij Hobbymax. De website zelf is onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën: basismaterialen, knutselen met houtjes, bouwpakketten, stiften, tekenen, piepschuim, schilderen, mozaïeken maken, boetseren, knippen & plakken, vilt, sieraden, pailletten en ga zo maar door. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je ook het juiste trefwoord invullen in de zoekbalk op de website om meteen terecht te komen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan mag je bij bestellingen geplaatst voor 15 uur jouw pakketje de volgende dag al thuis verwachten. De verzendkosten bedragen 4,99 euro in Nederland en 5,99 euro in België tot een bedrag van 199 euro. Daarboven is verzending gratis. Ook goed om te weten is dat je bij Hobbymax tot dertig dagen bedenktijd hebt om een artikel retour te sturen.

Is Hobbymax betrouwbaar?

Er kan geen twijfel over bestaan dat Hobbymax een betrouwbare website is. Als deel van Shoppartners is het ook een deel van één van de grootste online aanbieders in Nederland. Dat betekent dat er een heel netwerk achter zit en dus ook een grote reputatie hoog te houden valt. Bovendien vind je op de website heel wat klantbeoordelingen terug van Hobbymax en beschikt de webwinkel over een eigen klantenservice. Tevens vind je op de website alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug. Ook goed om te weten is dat Hobbymax aangesloten is bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat Hobbymax voldoet aan vrij strenge kwaliteitscriteria betreffende betrouwbaarheid. Ten slotte kan je op diverse manieren veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving bij bestellingen op Hobbymax.

Klantenservice en klachten

De eerste stap bij vragen of problemen bij Hobbymax is om eerst even op de website de pagina klantenservice door te nemen. Hier zie je in diverse categorieën vaak voorkomende vragen en hun antwoorden. Helpt dit niet? Dan kan je de klantenservice van Hobbymax contacteren. Dat kan tijdens de kantooruren telefonisch of per mail. In de regel krijg je bij vragen aan de klantenservice binnen de werkdag een antwoord. Het kan natuurlijk altijd dat er eens iets misloopt. Heb je daarom een klacht voor Hobbymax? Dan kan je deze per mail doorsturen naar de klantenservice. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en ten laatste veertien dagen later een inhoudelijk antwoord. Bevalt dit niet? Dan kan je nog contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Jouw geschil kan dan voor de geschillencommissie behandeld worden.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij Hobbymax? Dan ben jij de geknipte persoon om een review te schrijven over jouw ervaringen met het bedrijf. Ben je bijvoorbeeld tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten? Hoe zit het met de levertijd? Heb je misschien enige ervaring met de klantenservice van Hobbymax? Zou je in de toekomst weer bestellen bij Hobbymax of net niet? Hoe beoordeel jij de gehele webshop? Laat het weten op deze pagina en help anderen een gefundeerde mening over Hobbymax vormen!

Reviews over Hobbymax
Gerelateerde bedrijven
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Artbandits.nl logo
Artbandits.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Duidelijke website

Erg duidelijke website met veel artikelen. Het zoeken naar een specefiek product gaat erg makkelijk en er staat ook goede informatie bij. De levering is erg goed en alles was goed verpakt.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk V.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hobbymax
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Artbandits.nl logo
Artbandits.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hobbymax een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hobbymax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hobbymax actief?

Hobbymax is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hobbymax reviews? Dan kun je naar de website van Hobbymax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie