Impericon logo

Impericon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Impericon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4873
Impericon logo
Website
impericon.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Impericon

Wil je producten bestellen bij de webshop Impericon, maar weet je niet zeker of dit een betrouwbare webshop is? Lees dan eerst meer over Impericon op deze pagina. Op deze pagina lees je wat Impericon zoal verkoopt, waarom je wel of niet bij deze webshop moet bestellen en of Impericon daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je op deze pagina meer over de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van de webshop en hoe je eventueel een klacht kunt melden bij Impericon. Ten slotte lees je op deze pagina tal van reviews van reeds bestaande klanten, waardoor je een goede indruk krijgt over de betrouwbaarheid van Impericon en over de service van het bedrijf. Na het lezen van deze informatie kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Impericon te bestellen.

Over Impericon

Impericon is een Nederlandse webwinkel waar je terecht kunt voor band merchandise, concertkaartjes, entertainment merch van tv-shows en films en diverse producten van bekende fashion merken. De webshop is opgericht in 2004 en heeft een grote naamsbekendheid. Impericon werkt samen met grote artiesten zoals Parkway Drive, Architects en Heaven Shall Burn. Ook biedt de webshop producten aan van grote namen zoals Nirvana, Slayer en Twenty One Pilots. Naast een breed assortiment biedt Impericon goede algemene voorwaarden en kun je rekenen op een snelle levering van je bestelling.

Waarom kiezen voor Impericon

Ben je op zoek naar een specifiek merchandise item van jouw favoriete band of artiest? Neem dan snel een kijkje in het ruime assortiment van Impericon. Impericon biedt tal van merchandise producten en accessoires, zoals backpatches, shirts, sokken, sjaals, mokken en tal van andere items. Ook verkoopt Impericon producten van bekende merken, zoals Adidas en VANS. De items van Impericon worden over de hele wereld geleverd en worden snel bezorgd.

Is Impericon betrouwbaar?

Impericon is een zeer grote en bekende webshop met tal van tevreden en terugkerende klanten. De webshop biedt een zeer breed assortiment en werkt samen met tal van externe bedrijven en artiesten. Je kunt er dus wel degelijk van uitgaan dat Impericon een betrouwbare onderneming is. Naast dat Impericon zeer bekend en succesvol is voldoet de webshop van het bedrijf ook aan de veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo biedt Impericon veilige betalingsmethoden aan, gaat Impericon veilig om met jouw informatie en kun je vertrouwen op gunstige algemene voorwaarden. Je kunt er dus vanuit gaan dat je veilig en zonder problemen bij deze webwinkel een bestelling kunt plaatsen.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van Impericon wilt benaderen kun je dit het best doen via telefonisch contact. Het bedrijf is daarnaast ook actief op verschillende sociale mediakanalen. Doorgaans word je snel en vakkundig geholpen door een medewerker van Impericon. Indien je een bestelling wilt retourneren, of een ticket wilt wijzigen staat de klantenservice je graat te woord om je eventueel te ondersteunen in dit proces.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Impericon en wil je andere over jouw ervaringen met Impericon vertellen? Laat dan een beoordeling over Impericon achter en schrijf waarom andere wel of niet bij Impericon moeten kopen. Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld of de kwaliteit van de Impericon producten aan jouw verwachting voldoet en of je goed bent geholpen door de klantenservice van Impericon, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je Impericon aan vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review wordt het voor andere kopers makkelijker om een goede aankoopbeslissing te maken.

Reviews over Impericon

Gerelateerde bedrijven

Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
2 beoordelingen
8,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Impericon

Het bedrijf Impericon is geverifieerd door ons. De webshop impericon.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Impericon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Impericon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Impericon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van impericon.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Impericon.

Geplaatst op: 23-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Impericon


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
2 beoordelingen
8,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Impericon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Impericon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Impericon actief?

Impericon is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Impericon reviews? Dan kun je naar de website van Impericon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie