Impericon logo

Impericon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Impericon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4873
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Impericon

Het bedrijf Impericon is geverifieerd door ons. De webshop impericon.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Impericon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Impericon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Impericon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van impericon.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Impericon.

Geplaatst op: 23-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Impericon


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
2 beoordelingen
8,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
10 beoordelingen
4,3
Frank.nl logo
Frank.nl
14 beoordelingen
3,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Impericon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Impericon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Impericon actief?

Impericon is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Impericon reviews? Dan kun je naar de website van Impericon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie