RedMagic logo

RedMagic reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
RedMagic reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1880
RedMagic logo
Website
redmagic.gg
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen RedMagic

Steeds meer mensen maken gebruik van een gaming smartphone om hun favoriete spellen op te spelen. Er zijn talloze aanbieders van dergelijke slimme smartphones en RedMagic is daar één van. Om je meer informatie over deze aanbieder te geven, hebben we de beoordelingen van mensen die al een dergelijke smartphone gekocht hebben eens goed tegen het licht gehouden. Van de beoordelingen hebben we vervolgens een samenvatting gemaakt. Op basis daarvan kun jij kiezen om ook zaken te gaan doen met RedMagic.

Over RedMagic

RedMagic is actief vanaf 2017 en geldt als de gaming divisie van het bekende merk Nubia, een erkend ontwerper van smartphones. De combinatie van slimme ontwerpers en de expertise van de gaming divisie leveren de beste en slimste gaming smartphones op. Zo krijgt iedereen de kans op hun favoriete games op de meest geavanceerde en fraaiste smartphones te spelen. De gaming software de toegepast wordt staat bovendien te boek als zeer krachtig en bijzonder duurzaam.

Waarom kiezen voor RedMagic?

Het is vooral de combinatie van een zeer doordacht ontworpen smartphone en de vasthoudendheid van de game divisie die van de RedMagic smartphones zeer aantrekkelijke gaming mobiele telefoons maken. De smartphones zijn zo gemaakt dat je steeds in staat bent om op perfecte wijze jouw favoriete games te spelen. Je hebt bij RedMagic bovendien echt iets te kiezen. Alle beschikbare modellen in de vorm van de 6S Pro, de 6R, de 6Pro, de RedMagic 6 en de 5S en de 5G. Behalve dat je steeds de beste gaming smartphones kunt kopen, kop je bij RedMagic ook gaming accessoires en gaming bundels. Wat dat betreft kan RedMagic je dus op een zeer breed vlak van dienst zijn.

Is RedMagic betrouwbaar?

Wanneer we de recensies van mensen die al een smartphone van RedMagic in hun bezit hebben aandachtig doorlezen, dan kunnen we niet anders dan de conclusie trekken dan dat je met RedMagic een betrouwbare partner hebt. Ook het feit dat de aanbieder de lat voor zichzelf steeds hoger legt en steeds zoekt naar verbeteringen en innovaties geeft de klant vertrouwen om juist voor deze specialist te kiezen. Betrouwbaar zijn ook de talloze betaalmogelijkheden. Daar zit altijd een manier van betalen tussen waarbij ook jij je senang voelt. En ook dat geeft de klant simpelweg extra vertrouwen in deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

Hoewel we in de talloze beoordelingen van bestaande klanten nooit op het woord klacht stuiten, word je wel degelijk de mogelijkheid geboden om een klacht in te dienen. Hetzelfde geldt wanneer je vragen hebt die op de website niet meteen beantwoord worden. Je kunt bellen met RedMagic en je kunt ook een e-mail sturen met een vraag of een klacht. RedMagic is eveneens actief op Facebook, Instagram en Twitter en ook dat biedt dus kansen om contact te leggen. Dor je met je e-mailadres aan te melden kun je ook abonnee worden op de gratis nieuwsbrief die deze aanbieder regelmatig de deur uit stuurt.

Wil jij ook beoordelen?

Nu nut en noodzaak van beoordelingen al lang en breed bewezen zijn, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen de helpende hand bieden wanneer zij keuzes moeten maken voor een bepaald product of een bepaalde dienst namelijk. Help je mee?

Reviews over RedMagic
Gerelateerde bedrijven
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
1 beoordeling
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
XXL water logo
XXL water
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super krachtige telefoon

Ik was op zoek naar een goede snelle telefoon en kwam al snel uit bij de red magic 6. Deze telefoon is een van de snelste op de markt. Hij is super stevig gebouwd en het scherm is super vloeiend.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RedMagic
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
1 beoordeling
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
XXL water logo
XXL water
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RedMagic een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over RedMagic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RedMagic actief?

RedMagic is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RedMagic reviews? Dan kun je naar de website van RedMagic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie