HP Store logo

HP Store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HP Store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2108
HP Store logo
Website
HP Store
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen HP Store

Ben je op zoek naar een nieuwe printer of zoek je een mooie laptop? Dan zou je zomaar eens prima zaken kunnen doen in de HP Store. Om meer te weten te komen van de HP Store, hebben we de reviews en ervaringen van gebruikers van producten uit de HP Store voor je samengevat. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en eventueel ook kiezen voor de producten van Hewlett Packard.

Over de HP Store

HP staat voor Hewlett Packard, een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. HP heeft heel erg veel te bieden; van eenvoudige elektrische onderdelen tot software en dienstverlening. Ondertussen is HP onderverdeeld in HP Enterprise en HP Inc. Ervaring kan Hewlett Packard niet ontzegd worden. Het bedrijf bestaat al vanaf 1939, toen het in Palo Alto opgericht werd. In de HP Store vind je de originele HP producten, producten die zowel geschikt zijn voor de particulier als voor de zakelijke markt.

Waarom kiezen voor HP Store?

Je kiest voor de HP Store vanwege het enorme aanbod aan laptops, desktops, workstations, printers, inkt, toner, papier en accessoires. Je koopt er de geschikte oplossing voor thuis en je gezin, maar net zo goed producten voor middelgrote bedrijven. Je vindt er de bekende All-in-one printers en vindt er eveneens alles voor zakelijk gebruik. Je vindt alles in de HP Store, de perfecte gaming computers voor de kinderen en de ideale laptop voor de startende ondernemer.

Is de HP Store betrouwbaar?

Kijken we naar de reviews en ervaringen van gebruikers van producten van HP, dan kunnen we concluderen dat je te maken hebt met een uiterst betrouwbare partner. De producten die je er koopt zijn betrouwbaar, zoals dat ook geldt voor het advies van de medewerkers. Zo kun je tegenwoordig live advies krijgen en krijg je zomaar een live videotour over de nieuwste producten van de onderneming. Afspraak is afspraak bij de specialist in laptops, desktops en printers. Het feit dat HP al zo lang actief is en mensen al zo lang gebruik maken van de HP Store spreekt eigenlijk al boekdelen. Met pure kwaliteit wist HP steeds de concurrentie te weerstaan. En dat doet het, ook door de HP Store, tot op de dag van vandaag.

Klantenservice en klachten

Hoewel de informatie die je vindt op de website van HP Store uitgebreid is, kan het zijn dat je een keer met een vraag blijft zitten en zelfs een klacht hebt over een product of dienst. In dat geval kun je gewoon bellen met de HP Store. Ongetwijfeld dat de klacht snel opgelost wordt, want klanttevredenheid is belangrijk voor de HP Store. Mocht je niets willen missen van alles wat met de HP Store te maken heeft, abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Wil jij ook beoordelen?

Met speciale dank aan de beoordelingen van mensen die al zaken deden in de HP Store, heb jij nu ook een veel beter beeld gekregen van deze aanbieder. Op basis daarvan kun jij in elk geval een meer weloverwogen keuze maken. In die wetenschap willen we je graag vragen om andere mensen voortaan ook van dienst te zijn en ook een beoordeling achter te laten. Kleine moeite, heel erg groot plezier.

Gerelateerde bedrijven

Kijoo logo
Kijoo
7 beoordelingen
5,3
Zo Veilig logo
Zo Veilig
2 beoordelingen
9,5
Acer logo
Acer
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over HP Store

Het bedrijf HP Store is geverifieerd door ons. De webshop HP Store is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. HP Store is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HP Store maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

HP Store is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van HP Store te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HP Store.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Jammer, geld kwijt en niets ontvangen.

Ik koop cartridges (t.w.v. ca. €84) via de HP online store en krijg na een tijdje een melding dat deze onderweg zijn, met een track-en-trace-link. Na zo een 2-3 weken merk ik dat ik niets ontvangen heb en neem contact op met HP. Als reactie krijg ik te horen, dat ik 7 dagen de tijd had om hierover beklag te doen en dat ik nu te laat ben. Jammer, geld kwijt en niets ontvangen.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luigi O.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top website

Heb hier een laptop besteld. Ze hadden heel erg veel keus, meer dan op andere websites zoals Coolblue en Media markt. Levering ging snel en werd goed op de hoogte gehouden. Erg blij met mijn ENVY x360 laptop.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Micky V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede aanbieding

Ik kreeg via mijn mail een aanbieding voor inkt. Ik was hier erg onder de indruk van aangezien er bijna de helft van de normale prijs af ging. De producten gaan verder erg lang mee en zijn van goede kwaliteit. Ben nog nooit ontevreden geweest over HP.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn P.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HP Store


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kijoo logo
Kijoo
7 beoordelingen
5,3
Zo Veilig logo
Zo Veilig
2 beoordelingen
9,5
Acer logo
Acer
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HP Store een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over HP Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HP Store actief?

HP Store is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HP Store reviews? Dan kun je naar de website van HP Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie