Huawei logo

Huawei reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Huawei reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2109
Huawei logo
Website
Huawei
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Huawei

Het afwegen van de beste provider binnen telecommunicatie - het is een beslissing waar je voortaan niet meer alleen voor staat. Vandaag nemen we je mee doorheen alles wat je moet weten omtrent Huawei en bijhorende kwaliteiten. Welke hoogtepunten brengt Huawei aan het licht? Is Huawei betrouwbaar, en zo ja, met welke zaken maakt men het verschil ten opzichte van andere providers?

Over Huawei

Huawei is een Chinese multinational die zowel diensten als producten levert binnen de branche van telecommunicatie. Daarnaast beheert Huawei een grootschalige IT-infrastructuur. Vandaag de dag meet een Fortune-Global-500-lijst het bedrijf als zijnde aanzienlijke winstdraaiend - het hoort bijgevolg tot één van de ultieme spelers binnen de markt. Men struikelt wel eens over woorden wanneer het gaat om Huawei’s uitspraak. Fonetisch gezien spreek je het uit als hwaa-weej. Binnen Nederland zeggen we ook wel (c)hoe-a-wei. Het bedrijf werd omstreeks 1987 opgericht door Ren Zhengfei. Ren Zhengfei is een voormalige ingenieur van het Chinese Volksleger en vandaag de dag staat hij gekend als grondlegger én CEO van Huawei. Initieel werd de oprichting van Huawei bedoeld met oog op telefooncentrales voor professionele doeleinden. Niet veel later groeide het uit tot een dominante schakel binnen Chinese telecommunicatie. Het bleef echter niet binnen Chinese grenzen; Huawei plaatste al gauw enkele klemtonen binnen de wereldmarkt. Na het Zweedse Ericsson kan Huawei zich sinds 2012 de grootste leverancier van netwerken binnen telecommunicatie noemen, op globaal niveau.

Waarom kiezen voor Huawei?

Binnen Nederland maken KPN en T-Mobile gebruik van Huawei-voorzieningen. KPN verkoos Huawei als onmisbare leverancier voor hun DWDM-glasvezelnetwerk. Huawei biedt een uitzonderlijk brede waaier aan diensten en producten - denk hierbij aan smartphones, PC’s, tablets, breedband- en gezinsapparatuur, alsook een cloudservice. Huawei stelt technologische vooruitgang en groei voorop en deze kwaliteiten stralen uit naar een algehele gebruikerstevredenheid. Het aanbod spreekt werkelijk iedereen aan - zowel jong als oud vindt er zijn of haar gading in.

Is Huawei betrouwbaar?

Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje om je heen nemen - Huawei wordt op grootschalige wijze gebruikt en toegepast en dit voor verscheidene doeleinden. Wanneer men naar Huawei’s beleid kijkt, stelt men vast dat er uitvoerig wordt ingezet op en geïnvesteerd in onderzoek en progressie. Huawei legt steeds meer accenten binnen de wereldwijde consumentenmarkt en stelt sinds recent ook 5G-voorzieningen beschikbaar. Huawei is het moederbedrijf van dochterbedrijf Honor - deze laatste onderneming levert eenzelfde kwaliteit aan telecommunicatie met inbegrip van een lager prijskaartje. Een globaal medewerkersaantal van honderden duizenden krachten zorgen samen voor een morgen waarin Huawei en haar gebruikers sterker dan ooit tevoren staan.

Klantenservice en Klachten

Waar je ook mee zit, Huawei draagt zorg voor je vraag. Zit je met onduidelijkheden, bemerkingen of suggesties? Wens je verdere duiding omtrent Huawei’s gamma, dienstverleningen of andere? Je bereikt Huawei telefonisch en dit van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00, met uitzondering van feestdagen. Ook een klacht leg je hier neer - een medewerker verbind je met de persoon bij uitstek die je het meest efficiënt op weg kan helpen. Als klant reken je op een voortdurende kwaliteit, geleverd vanuit jarenlange expertise én een know-how die steeds wordt aangescherpt. Neem een kijkje op hun website en ontdek het gehele aanbod.

Wil jij ook beoordelen?

Je eigen know-how omtrent Huawei werd zojuist wat groter. Momenteel beschik je over een helder beeld - waarin maakt Huawei het verschil? Wat biedt het me in waar ik naar op zoek ben? In welke mate sluit het aan bij mijn specifieke noden en wensen? Dit kon je staven op basis van voorgaande ervaringen. Help je anderen er graag mee verder? Fantastisch! Aarzel niet en leg je eigen beoordeling vast.

Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
Update.nl logo
Update.nl
4 beoordelingen
6,8
Geekbuying logo
Geekbuying
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Huawei

Huawei is geverifieerd door ons expert team. De webshop Huawei bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Huawei lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Huawei. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Huawei is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Huawei te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht !

Wij hebben een smartphone van huawei deze is 2,5 jaar. Na een jaar was mijn man niet helemaal tevreden meer van de gsm dus hem gegeven aan de kids om filmpjes te kijken via you tube + face time met vriendjes. Gisteren namiddag was mijn zoon van 8 (!) bezig met face time met een vriendje toen hij plots keihard begon te roken !! Mijn zoon vlug willen rennen om dit te tonen aan ons maar verbrande hierbij zijn duim ! Mijn ganse bovenverdieping onder rook ! Mijn vinyl verbrand en de volledige achterzijde van de telefoon weggebrand ! Dit alles zomaar ! Zat niet in de lader !
Had dit nachts gebeurd.. of terwijl wij niet thuis waren … gelukkig waren wij er onmiddellijk bij maar mijn zoon hield er wel 2 de graad brandwond aan over

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Tatiana D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede betaalbare telefoons

Huawei maakt de meest betaalbare en verbazingwekkende telefoons ter wereld, hun producten zijn de prijs absoluut waard. Elke telefoon die ik heb gehad van Huawei is altijd super snel en de baterij gaat ook lekker lang mee.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie G.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huawei


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
Update.nl logo
Update.nl
4 beoordelingen
6,8
Geekbuying logo
Geekbuying
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huawei een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Huawei. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huawei actief?

Huawei is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huawei reviews? Dan kun je naar de website van Huawei gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie