Caraudioshop logo

Caraudioshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Caraudioshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
710
Caraudioshop logo
Website
Caraudioshop
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Caraudioshop

Spendeer je best veel tijd in de auto? Dan luister je natuurlijk graag naar een streepje muziek of bijvoorbeeld een hippe podcast. Om dat in alle comfort te kunnen doen is een goed geluidsysteem wel een must. Bij Caraudioshop is dat exact wat je op de kop kunt tikken. Maar levert Caraudioshop wel kwaliteitsvol werk af? Geven de subwoofers het geluid dat ze beloven? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Beoordelen mensen hen positief of negatief? Op deze pagina vind je reviews over Caraudioshop terug. Zo vorm jij met voldoende informatie jouw eigen mening over Caraudioshop!

Over Caraudioshop

Caraudioshop is een webshop die gespecialiseerd is in autoradio’s en andere apparatuur om het geluid in jouw wagen perfect te maken. De website bestaat ondertussen al enkele jaren en is absoluut één van de grootste spelers binnen de Benelux. Het team achter de webshop is zelf enorm gepassioneerd door alles wat met geluid te maken heeft en beschikt dan ook over een ruime kennis ter zake betreffende heel wat van hun producten. Naast een specialistische kennis kan je bij Caraudioshop ook gewoon terecht voor kwalitatief hoogstaand materiaal. Andere aandachtspunten in de bedrijfsuitoefening zijn een nadruk op service en een samenwerking met Concept 4 Cars. Wat de service betreft kan je altijd en met eender welke vraag terecht bij de klantenservice van Caraudioshop. De samenwerking met Concept 4 Cars betekent dan weer dat je de mogelijkheid krijgt als klant om het hele systeem te laten inbouwen door echte professionals. Graag op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen? Dan kan je de sociale media pagina’s van Caraudioshop volgen!

Waarom kiezen voor Caraudioshop?

Bij Caraudioshop vind je een ruim assortiment aan autoradio’s en aanverwanten terug. Je kunt er terecht voor onder andere pasklare speakers, autospeakers, subwoofers, autoversterkers, autoradio’s en dempingsmaterialen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je in de handige zoekbalk op de website het juiste trefwoord invullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen België en Nederland bij bestellingen tot honderd euro 4,95 euro verzendkosten. Boven de honderd euro is verzending gratis. Heb je jouw bestelling voor 15 uur doorgegeven? Dan kan je het pakketje reeds de volgende dag in huis verwachten. Betalen kan via PayPal, met Payconiq, via iDeal en met Bancontact. Heb je na jouw aankoop plots toch twijfels of heb je jouw bestelling toch niet meer nodig? Laat het dan weten aan Caraudioshop. Je hebt alleszins 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden te retourneren.

Is Caraudioshop betrouwbaar?

Caraudioshop is al enkele jaren actief binnen de sector en heeft bovendien een paar argumenten om betrouwbaar genoemd te worden. Zo beschikt de webshop over een eigen klantenservice en vind je ook reviews van klanten op de website terug. Bovendien vind je belangrijke contact- en bedrijfsgegevens zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en btw nummer terug op de website. Je kunt bij Caraudioshop veilig betalen en de verbinding met de webshop verloopt via het veilige SSL-certificaat. Ten slotte is Caraudioshop ook een aangesloten lid bij het keurmerk Webshop Keurmerk en hebben ze een aanwezigheid op sociale media. Kortom: Caraudioshop is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zeker bij een product als autoradio’s en aanverwanten is het goed mogelijk dat je met bepaalde vragen zit. Heb je een vraag of een probleem? Dan kan je de klantenservice van Caraudioshop contacteren. Dat kan tijdens de kantooruren door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Op de website vind je ook een contactformulier terug en je kan ook via Facebook een berichtje sturen. De klantenservice van Caraudioshop reageert in de regel binnen de werkdag op vragen. Heb je geen vraag maar een klacht? Dat is natuurlijk vervelend. Klachten kan je via het contactformulier of per mail laten weten. Binnen enkele werkdagen ontvang je dan een inhoudelijk antwoord van Caraudioshop. Is dit niet naar wens? Dan kan je de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk inschakelen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Caraudioshop? Of kocht je er ooit eens een autoradio die direct defect was? Hoe dan ook horen wij graag naar jouw verhaal. Wat is jouw ervaring met deze webshop? Hoe beoordeel jij de kwaliteit van hun producten? Schrijf op deze pagina jouw review over Caraudioshop en help toekomstige bezoekers. Jouw woorden zijn immers de basis waarop anderen steunen om al dan niet bij Caraudioshop een aankoop te doen.

Reviews over Caraudioshop
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Caraudioshop

Het bedrijf Caraudioshop is geverifieerd door ons. De webshop Caraudioshop is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Caraudioshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Caraudioshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Caraudioshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Caraudioshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Caraudioshop.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijs

Product was een goede prijs met gratis verzending, bestelling kwam een paar dagen later aan, zeer goede service. Ik heb nog geen tijd gehad om het te passen, dus ik kan me nog niet vastleggen op het product

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aimée K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Caraudioshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Caraudioshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Caraudioshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Caraudioshop actief?

Caraudioshop is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderhoud en service en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Caraudioshop reviews? Dan kun je naar de website van Caraudioshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie