Kabelmaatje logo

Kabelmaatje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kabelmaatje reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3891
Kabelmaatje logo
Website
kabelmaatje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kabelmaatje

Vandaag de dag heeft zo goed als iedereen wel een smartphone. En als de batterij leeg is heb je natuurlijk de juiste oplader nodig om er weer mee aan de slag te kunnen. Elk merk heeft zo wel zijn specifieke kabels en opladers op de markt. Is jouw oplader kapot? Dan vind je ongetwijfeld een vervanging bij Kabelmaatje. Maar natuurlijk wil je eerst graag wat extra info over dit bedrijf. Zijn de ervaringen van hun klanten positief of negatief? Hoe wordt de kwaliteit van de opladers en kabels van Kabelmaatje beoordeeld? Wat vertellen de reviews over Kabelmaatje jou? Je ontdekt op deze pagina het antwoord. Zo weet jij waar je aan toe bent nog voor je aankoopt!

Over Kabelmaatje

Kabelmaatje is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van kabels en opladers van een brede waaier aan merken. De webshop zelf is een onderdeel van Happy on Web BV dat sinds 2018 actief is in de sector. Kabelmaatje mikt in de eerste plaats op een uitgebreid aanbod, een snelle service en een lage prijs. Die lage prijs kan Kabelmaatje garanderen omdat er in bulk aangekocht wordt bij de leverancier. Dat is ook de reden dat veel producten niet geleverd worden in de retailverpakking, maar in beschermend plastic. De kosten die bespaard worden op de verpakking zorgen voor een nog goedkoper product. Heb je toch liever een echte retailverpakking? Dan vind je ook dat terug bij Kabelmaatje. Vind je niet meteen het product waar je naar op zoek bent? Dan kan je Kabelmaatje keuzehulp op de website inschakelen of even contact opnemen met de klantenservice voor advies. Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de sociale media accounts volgen.

Waarom kiezen voor Kabelmaatje?

Kabelmaatje heeft dus een indrukwekkend aanbod aan kabels en opladers voor elk type gsm, iPad, MacBook en ga zo maar door. De website is onderverdeeld in categorieën als iPhone opladers, iPad opladers, MacBook opladers, Samsung opladers, Huawei opladers, Motorola opladers, babyfoon en nog veel meer. Om snel terecht te komen kan je ook gebruik maken van de handige zoekbalk die je op de website terug kunt vinden. Heb je de juiste kabel voor jouw apparaat gevonden? Dan kan je genieten van gratis verzending binnen Nederland en België. Bovendien hoef je ook niet echt lang te wachten. Bestellingen geplaatst voor 18 uur worden reeds de volgende werkdag aan huis geleverd. Ontdek je na de levering dat je toch niet de juiste kabel hebt besteld. Of misschien ben je wel niet tevreden over het product. Hoe dan ook heb je na ontvangst 14 dagen bedenktijd om jouw aankoop retour te sturen. Als je dit doet kan je best wel even het retourformulier op de website invullen.

Is Kabelmaatje betrouwbaar?

Online kopen is altijd ook een beetje vertrouwen hebben. Gelukkig lijkt Kabelmaatje alleszins een betrouwbare website te zijn. Zo zijn ze al een aantal jaar actief binnen de sector zonder problemen. Zo vind je op de website algemene voorwaarden en een privacy policy terug. Zo beschikt Kabelmaatje over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of bij problemen kunt contacteren. Bovendien is er ook een aanwezigheid op sociale media, publiceren ze het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel op de website. Tevens is de website veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Dat betekent dus dat je veilig kunt betalen en dat bovendien op heel wat verschillende manieren kunt doen. Bijvoorbeeld via iDeal, met PayPal, per kredietkaart, met Bancontact, Klarna en meer.

Klantenservice en klachten

Bij de pagina klantenservice vind je diverse categorieën met vraag en antwoord terug. Helpt die je niet verder? Dan zijn er heel wat manieren om met de klantendienst in contact te komen. Zo kan je tijdens de kantooruren bellen, zo kan je een mail sturen of een brief, zo kan je via Instagram een bericht sturen of via Facebook Messenger. Op werkdagen krijg je van de klantenservice van Kabelmaatje een antwoord terug binnen enkele uren. Heb je geen vraag maar een klacht omdat er bij een bestelling iets mis is gelopen? Dan kan je jouw klacht op dezelfde manieren laten weten. Bij klachten ontvang je eerst en vooral een bevestiging van jouw klacht. Enkele dagen later tot ten laatste twee weken later ontvang je een inhoudelijk antwoord. Een andere mogelijkheid is om jouw klacht neer te leggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens een oplader of kabel moeten vervangen? En koos je dan voor Kabelmaatje? Dan zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar jouw bevindingen betreffende Kabelmaatje. Wat zijn jouw ervaringen met de kwaliteit van hun producten? Hoe zou je de klantenservice in zijn geheel beoordelen? Is de website bijvoorbeeld handig in gebruik? Helpt de keuzehulp nu echt? Hoe zijn de prijzen tegenover de concurrentie? Zou je opnieuw bij Kabelmaatje kopen? Vertel het ons in een review en stuur jouw kennis en informatie de wereld in!

Reviews over Kabelmaatje

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

6,9
75% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Kabelmaatje

Kabelmaatje is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kabelmaatje bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kabelmaatje lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kabelmaatje. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kabelmaatje is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kabelmaatje.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichting. Is niet originele zoals beloofd.

Een nep kabel verkopen met de belofte dat het de originele is. Ik noem dat oplichting !!!

Geplaatst op: 04-12-2022
Laatst bewerkt op: 04-12-2022
Geschreven door: Pul L.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen al hun beloftes na

Normaal schrijf ik geen review omdat wat je beloofd ook nagekomen moet worden. En dat is hier dik in orde.
Levering, kwaliteit en prijs.
Een aanrader in web land

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Gerard B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fake producten

Product wordt verkocht als "origineel" maar blijkt namaak te zijn.
Retourneren is op eigen kost.

Niet bij kopen.

Geplaatst op: 03-12-2022
Laatst bewerkt op: 03-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplader netjes ontvangen,

Snel geleverd

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Robbert V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
NEPPE OPLADERS! WORDT VERKOCHT ALS ORIGINEEL, SLECHT EN WERKEN NIET!

NEPPE OPLADERS!!! Op de website wordt aangegeven dat ze origineel zijn maar blijkt nep te zijn! Geverifieerd door de Apple Store in Amsterdam. NIET KOPEN!

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Ik heb hier 2 opladers gekocht voor mijn werk telefoon en voor mijn persoonlijke telefoon en ze waren al een dag nadat ik besteld had binnen. Ze zaten ook goed verpakt en ze werken ook goed!

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lauren V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijn webshop

De website zelf werkt erg prettig en je kunt makkelijk vinden naar waar je opzoek bent. Er is ook veel keuze en ze hebben altijd wel wat je nodig hebt. De levering was ook erg snel!

Geplaatst op: 03-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Meike B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze

Ik wilde graag de echte Apple oplader kopen aangezien mijn vorige kapot was. Ik had hiervoor ook al in andere winkels gekeken maar daar hadden ze hem nergens. Erg fijn dat die hier wel te koop is!

Geplaatst op: 03-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anna Z.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kabelmaatje


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kabelmaatje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Kabelmaatje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kabelmaatje actief?

Kabelmaatje is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kabelmaatje reviews? Dan kun je naar de website van Kabelmaatje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie