CaseCompany logo

CaseCompany reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CaseCompany reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
719
CaseCompany logo
Website
casecompany.amsterdam
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen CaseCompany

Smartphones zijn vandaag de dag alomtegenwoordig maar daarom niet minder kwetsbaar. Een keer per ongeluk laten vallen kan genoeg zijn om een nieuw exemplaar te moeten kopen. Een goed smartphonehoesje kan dit voorkomen. Natuurlijk wil het oog ook wat en dan is CaseCompany een bedrijf dat misschien wel de juiste phone case voor jou in huis heeft. Om erachter te komen of CaseCompany de juiste fit is voor jou kan je de reviews en ervaringen van hun klanten doorlezen. Op basis van hun beoordelingen van CaseCompany kan je zelf al een gefundeerde mening over dit bedrijf vormen.

CaseCompany

CaseCompany is een hip en modern Amsterdams bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van smartphonehoesjes en aanverwanten. Het bedrijf mikt daarbij vooral op dat deel van de markt die veel aanbieders links laten liggen. Om een simpel voorbeeld te geven: zo verkoopt CaseCompany milieuvriendelijke alternatieven die 100% biologisch afbreekbaar zijn in tegenstelling tot de traditionele cases. Zo werkt CaseCompany ook samen met diverse ontwerpers om een unieke collectie aan hoesjes en sleeves op de markt te kunnen brengen. Nog sterker is het feit dat je bij CaseCompany zelf een unieke cover of laptop sleeve kunt ontwerpen. Zo straalt jouw bestelling echt voor de volle 100% jouw eigenheid en persoonlijkheid uit. CaseCompany gaat voor een unieke vibe en voor innovatieve producten. Hou het aanbod dan ook zeker in de gaten want er kan elke dag wel iets wisselen.

Waarom kiezen voor CaseCompany?

CaseCompany biedt een ruim assortiment aan cases en sleeves aan. Met meer dan honderd modellen in de collectie vind je altijd wel een hoesje naar jouw smaak terug. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: gifcase, smartphone hoesjes, laptop sleeves, accessoires en samenwerken. Je vindt er hoesjes voor topmerken als Samsung, Apple, Motorola, OnePlus, Huawei en ga zo maar door. Bovendien kan je zoals gezegd heel wat producten personaliseren en is het ook mogelijk om korting te krijgen aan de hand van diverse kortingcodes bij een eerste bestelling. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je binnen Nederland van gratis levering. Bovendien is jouw bestelling in de regel de volgende dag al in jouw brievenbus of aan jouw deur terug te vinden. Betalen kan met Bancontact, Visa, PayPal, iDeal, Mastercard, Sofort, overschrijving en American Express. Na elke bestelling krijg je overigens ook een track & trace code toegestuurd zodat je altijd en overal jouw pakket kan volgen.

Is CaseCompany betrouwbaar?

CaseCompany is een webshop die de wetgeving tot op de letter volgt. Je vindt op de website meteen al het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Bovendien kan je bij CaseCompany veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving en beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen. Ook beschikt CaseCompany over verschillende keurmerken en kwaliteitslabels die instaan voor hun betrouwbaarheid. Zo zijn ze een gecertificeerd lid van Safeshops wat betekent dat ze voldoen aan bepaalde garantievoorwaarden, bedenktermijnen en privacy richtlijnen. Daarenboven is CaseCompany ook drager van het Emota European Trust Mark label. Je kunt dus met een gerust hart shoppen bij CaseCompany: het bedrijf valt absoluut te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je hulp nodig bij een bestelling of vind je bepaalde informatie niet meteen terug? Dan kan je best eerst even de FAQ op de website doorlezen. Vind je hier geen antwoord terug? Dan is het tijd om de klantenservice te contacteren. Dat kan per mail of per brief. Heb je klachten over producten van CaseCompany of over een dienst? Dan zijn er verschillende manieren om een klacht in te dienen. Je kunt dat schriftelijk doen per mail of per brief, je kunt Safeshops contacteren om gewag te maken van jouw klacht of je kunt ook gebruik maken van het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie. Hoe dan ook krijg je bij een klacht altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een case of sleeve bij CaseCompany? Dan zijn mensen op zoek naar jouw ervaringen met en beoordelingen van CaseCompany. Er zijn immers nooit genoeg reviews voorhanden om een steeds beter beeld van de service en kwaliteit van sommige webshops te kunnen krijgen. Daarom vragen we om een recensie van CaseCompany te schrijven op deze pagina. Ben je tevreden met de diensten van de webshop? Zou je opnieuw tot een bestelling over gaan? Waarom wel? Waarom niet? Een kleine moeite maar een grote hulp!

Reviews over CaseCompany
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Zeer goede webshop

Enkel de levering was aan de late kant. Het hoesje zelf is mooi, niet duur en de service is top. Nadat ik het hoesje besteld had heb ik besloten het toestel toch niet aan te schaffen. Dit verteld hebbende mocht ik het hoesje gewoon houden en een nieuw hoesje erbij uitkiezen. Geweldige service!

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Selma A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede klantenservice

Ik had per ongeluk mijn telefoon laten vallen en de linkerbenedenhoek was gebarsten. Ik nam contact op met het bedrijf en zij namen de volgende dag contact met mij op. Ik heb ze alles gestuurd wat ze nodig hadden en ik had binnen 2 weken een nieuwe hoes. Zeer goede klantenservice.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sebastiaan S.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CaseCompany
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CaseCompany een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CaseCompany. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CaseCompany actief?

CaseCompany is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CaseCompany reviews? Dan kun je naar de website van CaseCompany gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie