OnePlus logo

OnePlus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
OnePlus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4203
OnePlus logo
Website
OnePlus
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen OnePlus

OnePlus is een steeds groter merk aan het worden. Dit bekende telefoonmerk is bijna net zo groot aan het worden als bijvoorbeeld Samsung. Dit heeft vooral te maken met de mogelijkheden die het merk biedt. De toestellen van het merk zijn sterk en daarnaast voldoen ze ook aan de laatste eisen op het gebied van technologie. OnePlus heeft een eigen webshop waar je terecht kunt voor de toestellen, maar ook voor de bijbehorende accessoires. Heb je nog geen idee of de toestellen van OnePlus wel wat voor jou zijn of twijfel je nog of dat je via deze webshop je bestellingen moet plaatsen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor reviews. De reviews zijn geschreven door mensen die wel al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van OnePlus en daarom ook weten wat het is om bij de webshop hun aankopen te doen. De reviews betreffen zowel positieve als negatieve ervaringen, waardoor je altijd een duidelijk beeld krijgt van de voordelen als van de voordelen van de webshop. Lees de reviews door en maak je keuze.

Over OnePlus

OnePlus is geen onbekende naam in de wereld van telecommunicatie. Steeds meer mensen kiezen voor de toestellen van het merk, omdat het een vrij sterk merk is dat een grote waarde hecht aan kwaliteit en aan de wensen van de consumenten. Als consument weet je waarschijnlijk als geen ander dat het belangrijk is dat een telefoontoestel goed moet werken. Daarnaast moet het je ook van alle gemakken voorzien. Telefoontoestellen nemen tegenwoordig de plaats in van verschillende apparaten die je anders los met je mee zou moeten dragen. Denk hierbij aan een agenda, een rekenmachine, een spelcomputer en zelfs een media-apparaat. Nu kun je veel doen op een telefoontoestel en dit maakt het dan ook voor ontwikkelaars en producenten een uitdaging om een zo goed mogelijk toestel op de markt te brengen. Het vrij jonge merk OnePlus komt uit het jaar 2013. Toen waren de technieken niet direct zo geavanceerd zoals nu, maar in de loop van de tijd heeft het merk zich wel ontwikkeld en zijn ook de technieken steeds beter geworden.

Waarom kiezen voor OnePlus

OnePlus kan bijna net zo worden gezien als een Samsung of als een Nokia. Dit heeft vooral te maken met de manier waarop het merk zich ontwikkeld en steeds meer uitgegroeid tot een merk waar je bijna niet meer zonder kan. Het merk heeft zich al lang en breed gevestigd op de markt van telecommunicatie en is daarmee ook ondenkbaar uit het rijtje met de bekende namen zoals Samsung en Nokia. Voor sommigen is het merk misschien nog wel sterker. Een van de belangrijkste eigenschappen van de toestellen is dat het een sterk toestel is waarvan de batterijduur naar verluidt lang is. Daarnaast bieden de telefoontoestellen allerlei mogelijkheden aan die je mag verwachten van een geavanceerd toestel.

Is OnePlus betrouwbaar?

OnePlus is zeker geen onbekende op de markt. De webshop is betrouwbaar en doordat je een eigen account aan kunt maken, kun je hier ook makkelijk en snel je bestelling volgen. Ook is het een handige website, omdat je alle producten goed kunt vinden. Er wordt gebruik gemaakt van categorieën op de website zodat je altijd uitkomt bij de producten waar je op zoek naar bent. De website is voorzien van een keurmerk en daarnaast is het aantal bezoekers dat de website bezoekt hoog. Je kunt er dus zeker van zijn dat dit een betrouwbare website is, waar je alles kunt vinden dat met OnePlus te maken heeft.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een handige Q&A pagina. Hier zijn alle veelgestelde vragen opgenomen en kun je de antwoorden op deze vragen in een handig overzicht doorlezen. Als je toch nog vragen hebt die je graag zou willen stellen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn telefonisch bereikbaar en daarnaast ook via het contactformulier makkelijk en snel bereikbaar. Wanneer je klachten hebt, kun je ook hier terecht. De klantenservice zorgt ervoor altijd zo snel mogelijk antwoord te hebben op je vragen en je te beantwoorden op een professionele manier.

Wil je ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten van OnePlus en ben je nu op zoek naar een manier om je ervaringen met anderen te delen en hen te helpen bij het maken van hun keuze om ditzelfde te doen? Voel je dan vrij om op deze pagina een review achter te laten. Wees zo uitgebreid mogelijk en je zult er anderen zeker mee helpen.

Reviews over OnePlus

Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met OnePlus

Het bedrijf OnePlus is geverifieerd door ons. De webshop OnePlus is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. OnePlus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. OnePlus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

OnePlus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van OnePlus te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht bereikbaar

Naar aanleiding van artikel in de krant een telefoon besteld op 19 juni. Verliep vlot.
Levering zou plaats vinden op 29 juni wat ik lang vond, maar ok.
Echter nu op 7 juli is hij er nog steeds niet en de helpdesk is slecht bereikbaar en steeds word je doorgeschakeld naar Zweden of Finland.
Een oplossing wordt echter niet geboden en men legt de schuld bij GLS!?

Geplaatst op: 07-07-2022
Laatst bewerkt op: 07-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over OnePlus


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OnePlus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over OnePlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OnePlus actief?

OnePlus is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OnePlus reviews? Dan kun je naar de website van OnePlus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie