FONU logo

FONU reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
FONU reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1228
FONU logo
Website
fonu.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen FONU

We kunnen eigenlijk niet meer zonder onze smartphone. Het is allang niet meer een telefoon (wie belt er nog?), maar veel meer een apparaat waarmee we ons verbonden voelen met de buitenwereld. Met je vrienden en familie. Met het nieuws uit binnen- en buitenland. Met alle afspraken die we erop noteren voor zowel werk als privé. En dan is er ook nog het feit dat al je filmpjes en foto’s erop staan. Je smartphone is er voor je als je je verveelt”¦als je contact zoekt of als redmiddel als je hulp nodig hebt. Zo’n smartphone heb je dus altijd bij je én moet dus wel beschermd zijn tegen valpartijen of net iets te hard neerleggen. En het liefst ook wel zo dat je er mee gezien mag worden! Een telefoonhoesje heb je dus nodig. Gelukkig kan je dan bij FONU terecht. FONU heeft telefoonhoesjes in allerlei maten en kleuren. Wil je weten wat de ervaringen zijn van anderen met FONU? Zodat jij niet iets besteld wat toch nooit aan gaat komen? Dat kan. Lees hier beoordelingen van klanten van FONU. Wij hebben ook nog meer informatie voor je opgezocht, zodat jij weet waarom je bij FONU zou bestellen én wat je bijvoorbeeld kan doen als je klachten hebt. En mogen wij dan ook aan jou om een gunst vragen? Zou jij, als je iets besteld hebt bij FONU, jouw review hier ook op willen schrijven? Dat stellen we zeker op prijs en met ons al die anderen die eveneens meer willen weten over FONU.

Over FONU

FONU is een webshop die telefoonhoesjes verkoopt. Maar dat niet alleen, want ook je tablet wordt niet vergeten. Naast hoesjes verkopen ze ook andere accessoires, zoals een screenprotector. Alles om jouw smartphone of tablet te beschermen, zeg maar. Voor je laptop kan je hier tassen vinden (die toch ook een beschermende functie hebben) en zelfs refurbished iPhones. De webwinkel heeft duidelijk een hart voor de moderne digitale wereld, dat mag duidelijk zijn. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Waarom kiezen voor FONU

Bij FONU kies je voor een overzichtelijke website, die een ruime keuze biedt aan hoesjes voor smartphones, de iPad of Samsung tablet. Maar ook laptoptassen, sleeves, telefoonaccessoires en refurbished iPhones. Onder telefoonaccessoires is de keuze opnieuw uitgebreid. Zo kan je denken aan auto telefoonhouders, oordopjes, powerbanks, adapters, fiets telefoonhouders, autoladers, voor de hygiëne, stylus pen of bijvoorbeeld een FM-transmitter. Bij de hoesjes heb je keuze uit praktisch alle telefoonmodellen en dat in leuke kleuren. Ga je voor een hardcover, een portemonnee hoesje of bijvoorbeeld voor een backcover? En ben je zo onhandig dat je altijd je telefoon in een plas laat vallen? Geen probleem: dan kies je toch gewoon voor een waterdicht exemplaar”¦

Is FONU betrouwbaar?

FONU draagt een webshopkeurmerk. Een webshopkeurmerk staat ervoor garant dat de webshop betrouwbaar is en een bepaalde service verleent. Dat zit dus wel goed. FONU heeft zich daarvoor aangesloten bij Webwinkelkeur. Webwinkelkeur eist dat er duidelijkheid is over de kosten, dat je achteraf kunt betalen, dat je minimaal 14 dagen bedenktijd hebt (let op: bij FONU is dat zelfs 100 dagen!), dat er een klachtenbemiddeling is en extra scherpe privacy maatregelen. Je kunt dus met een gerust hart iets bij FONU bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of misschien een klacht? Dan is er de klantenservice waar je contact mee op kunt nemen. Bij vragen kan je ook eerst even op de site kijken, want veel vragen worden hier al standaard beantwoord. Heb je helaas iets ontvangen wat beschadigd is? Dan vragen ze je een mail te sturen met een foto van het beschadigde product. Ben je gewoon niet tevreden met het product, dan kan je deze binnen 100 dagen retourneren! Hoe je dit moet doen wordt duidelijk op de site uitgelegd via de klantenservice pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een hoesje gekocht voor jouw smartphone of iPad via FONU? Of misschien een laptoptas of een ander accessoire? Zou je ons dan jouw recensie willen geven? We horen graag wat je van het product vindt, hoe je denkt over de prijs die je ervoor moest betalen en hoe de levering ging. Of als je een klacht of ander probleem had, wat altijd kan gebeuren natuurlijk, hoe werd daar mee omgegaan? Vind jij FONU betrouwbaar of raad je kopen bij dit bedrijf af? Kortom: vertel ons wat je van FONU vindt! Alvast bedankt voor de moeite!

Reviews over FONU
Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Kinq logo
Kinq
1 beoordeling
10
Casimoda logo
Casimoda
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle service

Ik heb zojuist een geweldige case ontvangen voor mijn Oppo find 7. Bedankt voor je geweldige klantenservice, voor de kwaliteit van het product, voor een eerlijke en snelle service.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FONU
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Kinq logo
Kinq
1 beoordeling
10
Casimoda logo
Casimoda
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FONU een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FONU. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FONU actief?

FONU is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FONU reviews? Dan kun je naar de website van FONU gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie