MediaMarkt logo

MediaMarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MediaMarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2113
MediaMarkt logo
Website
MediaMarkt
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MediaMarkt

Wil je snel beoordelingen van MediaMarkt lezen? Wij hebben de mening van vele consumenten van MediaMarkt overzichtelijk op een rij gezet. Lees hun ervaringen waardoor je zelf goed voorbereid een filiaal van MediaMarkt zal bezoeken.

Over MediaMarkt

MediaMarkt is een van oorsprong Duitse winkelketen die zich richt op consumentenelektronica. Het merk opende zijn eerste winkel in 1979 in de stad München. Momenteel is Media Markt met meer dan 1000 winkels actief in 14 Europese landen, waarvan er 50 in Nederland zijn gevestigd. Vanaf 2012 beschikt het bedrijf over een online winkel. De winkelketen werkt via een franchise-model waarbij een filiaal voor 10% eigendom is van de filiaalhouder. De manager mag zelf beslissen over het assortiment, prijzen, voorraadbeheer en personeelskosten. De gemeenschappelijke missie is eenvoudig: "Gaan voor tevreden klanten. Dit is alleen haalbaar met tevreden medewerkers. We bieden klanten zowel online als offline de beste winkelervaring. Sinds 2018 voeren ze een slagzin: " Altijd op zoek naar de WOW voor jou."

Waarom kiezen voor MediaMarkt

Klanten kiezen voor de Media Markt door het grote aanbod van allerhande consumentenelektronica. Door de omvang van de winkels beschikken ze over een groot assortiment aan producten van verschillende merken waardoor er door de consument ook echt iets te kiezen valt. De verschillende categorieën staan overzichtelijk bij elkaar uitgestald in een bepaalde sectie van de winkel. Daarnaast verkopen ze een groot assortiment aan bijbehorende randapparatuur. Hierdoor is het voor de klant in de regel niet nodig om een andere winkel te bezoeken. Het assortiment van de webwinkel is nog velen male groter. De klant heeft de keuze of online bestelling verstuurd worden naar het huisadres of dat hij ze zelf ophaalt in een winkel naar keuze.

Is MediaMarkt betrouwbaar?

MediaMarkt is landelijk bekend en heeft in vele grote steden 1 of meerdere vestigingen. In 2020 was de verkoop in alle winkels en online bestellingen goed voor een omzet van 4,1 miljard euro. Media Markt voert het Thuiswinkel Waarborg Certificaat en voert het Kieskeurig keurmerk voor een bovengemiddelde goede service en/of verkoop en (leverings)voorwaarden. Ze zijn officiële dealer van 123 verschillende merken in consumentenelektronica. Garantiebepalingen en mogelijkheden tot ruilen zijn zowel online als offline beschikbaar. Online bestellingen worden in de meeste gevallen binnen de beloofde 24 uur aan huis geleverd.

Klantenservice en klachten

Reparatie van niet goed werkende producten zoals laptops en smartphones zijn mogelijk bij een Smartbar waar geschoolde medewerkers het product proberen te repareren. Iedere winkel beschikt over deze service en het is zonder afspraak te bezoeken. Het is daarnaast ook mogelijk om producten op te sturen naar een eigen reparatiecentrum. Zowel online als in de winkel is de klantenservice bereikbaar. Het is mogelijk om online vragen te stellen via facebook, twitter of chat met een virtuele assistent. Retourneren van een gekocht product is binnen 100 dagen mogelijk in een winkel of per post.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaringen met de MediaMarkt en wil je deze ervaring met anderen delen dan kan je nu een beoordeling achterlaten. Hiermee help je andere consumenten om gericht de beste winkel te kiezen als je op zoek bent naar consumentenelektronica.

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Onlineprinters.nl logo
Onlineprinters.nl
2 beoordelingen
9,5
Diam Telecom logo
Diam Telecom
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

5,3
30% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over MediaMarkt

Het bedrijf MediaMarkt is geverifieerd door ons. De webshop MediaMarkt is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MediaMarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MediaMarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MediaMarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van MediaMarkt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MediaMarkt.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden met mijn bestelling

Mijn pakketje werd snel geleverd en er werd op tijd aangegeven wat de staat was van mijn bestelling. Ik heb verder alles goed ontvangen en ik ben er erg tevreden mee.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Indy N.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Levert gebruikte artikelen voor volledige prijs in webshop.

Op 30-04-2022 is bij mij een irobot roomba 7+ geleverd voor de prijs van €639.00 maar deze was reeds gebruikt en kon niet geregisteerd worden op mijn naam. Aangegeven dat het voor een nieuw apparaat omgeruild kon worden.
Gemeld bij de klantenservice op dezelfde dag en op 02-05-2022 kreeg ik bericht dat ik hem terug mocht sturen naar Goes en dat ik een nieuw apparaat zou ontvangen.
Mijn apparaat op 04-05-2022 retour gestuurd via post nl en op 07-05-2022 is hij ontvangen op ZES GOES B.V.
Het betreffende opdrachtnummer is .
Er was een nieuw apparaat verstuurd en deze zou ik op 06-05-2022 ontvangen echter deze kwam niet en kreeg te horen, via mail, dat de bezorging was verzet naar 07-05-2022.
Vermoedelijk, dachten wij, omdat ons pakket was vertraagd en nog niet ontvangen was door mediamarkt. Door post nl werd op 07-05-2022 en 08-05-2022 dezelfde melding doorgegeven terwijl er, vermoedelijk, een pakket voor mij klaar staat op het depot in Eindhoven.
Op 06-05-2022 werd door mediamarkt bevestigd dat de retourzending goed was ontvangen.
Vandaag kreeg ik van mediamarkt het bericht dat ik het aankoopbedrag retour krijg binnen 5 werkdagen en dat was/is niet de afspraak.
Het artikel zou omgeruild worden door een nieuw artikel, zoals toegezegd.
Nu blijkt ook nog eens dat inmiddels de prijs is verhoogd met €10,00 door alle winkels.
Ik kon tegen de hogere prijs een nieuw artikel bestellen en geen compensatie voor de hogere prijs.
Mediamarkt maakt een fout en legt de consequentie volledig bij de klant. Top firma list en bedrog. Klantgericht denken nihil.

Geplaatst op: 11-05-2022
Laatst bewerkt op: 11-05-2022
Geschreven door: John H.

7 / 10
5/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
SERVICE REPARATIE ONDERMAATS!!!

Opletten bij aankoop van step Xiaomi!!! Stuur kraakt af tijdens het rijden. Opgestuurd in reparatie (Step was nog in garantie). Prijsopgave gekregen van 345,63 Euro ???
Mijn zoon kon omgekomen zijn tijdens het rijden. Gebeld naar media markt klantendienst, het eerste wat ze zegden, heb je een extra verzekering genomen, wij staan niet in voor de hersteldienst je moet klacht indienen bij de firma Dynafix. Daar zeggen ze dat het over valschade gaat. Er zijn foto's genomen bij het binnenbrengen van de step, toen we de step terugkregen was de display beschadigd, en zaten er krassen op.(Foto's hebben we bekeken in Media Markt, en kon je zien dat het bij het binnen brengen van de step geen schade was???

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service. Voor ons geen aankopen meer bij MediaMarkt!

Wasdroger besteld. Zou een van de laatste zijn, maar wij hadden geluk! Zou binnen bepaalde termijn geleverd worden, maar we hoorden maar niks. Dus gebeld: bleek dat de bestelde wasdroger bij anderen geleverd was en dus niet meer op voorraad. Men was nu in afwachting van mogelijkheden leverancier om onze wasdroger alsnog te kunnen leveren. Dit ging dan wel duren! Nou mooi is dat. Dan vinden wij dat men ons dat wel mag doorgeven en niet aan het lijntje mag houden. Anders wachten we nog steeds en blijkt uiteindelijk dat er geen wasdroger is. Is niet de eerste keer dat er problemen zijn bij onze aankoop bij MediaMarkt. Voor ons is de maat vol, wij kopen hier niets meer!

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ralf W.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

zeer ontevreden je woordCruquiusplein 10, bij de Adres: 2142 EV Cruquius onbeschoft en onvriendelijke behandeld als je met een probleem of klacht zit er wordt ook niet naar een oplossing gezocht en als ik naar de mediamarkt arena gaat veel beter en vriendelijker dus ga niet meer naar de Adres: Cruquiusplein 10, 2142 EV Cruquius dat is echt de laatste keer geweest dat ik daar kom ga voortaan wel naar amsterdam

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 27-05-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering weer uitgesteld :-(

Op 8 mei een koelkast besteld. "Vandaag besteld, morgen geleverd". Niet dus!!! Inmiddels 2 weken verder (2 weken zonder koelkast!) en levering wordt weer uitgesteld. Mijn conclusie: MediaMarkt is niet te vertrouwen. Tip: Bespaar je frustraties en kies een een ander bedrijf.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 20-05-2022
Geschreven door: Ronald S.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama service

Op zondag hebben we een koelkast gekocht, vanwege drukte niet direct leverbaar, maar donderdag zou geen probleem zijn. Op woensdag nog geen track en trace code. Gebeld met servicelijn. Kunnen helemaal niets, want ligt bij vervoerder, morgen afwachten. Natuurlijk vanochtend ook geen track & trace. Wederom servicelijn (winkel is telefonisch niet bereikbaar, chat wordt niet op gereageerd en formulier duurt 7 dagen), 2 x verbinding verbroken (vermoedelijk 1 x door de medewerker), nu nog steeds geen antwoord. Aankoop annuleren kan ook niet. Koelkast moet dan eerst bezorgd worden (maar niemand weet dus wanneer), dan moet ik bezorging weigeren. Te gek voor woorden.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mensen die niet weten wat voor product ze verkopen!

Samsung T7 gekocht. Een harde schijf die je met een vingerafdruk kan openen. Ik bel met de klantenservice wordt direct op gehangen bel nog een keer, Krijg het verzoek om 60 km te rijden zodat ze me daar kunne helpen.. Die ervaring heb ik al. dat gaan ze niet!! 3rde keer wordt er door een meneer opgenomen die beging me gelijk al een houding op te nemen. omdat ik hem vertelde dat het advies dat hij gaf simpel niet correct was, ik vroeg zijn naam. hing op. 4rde keer een meid die me volgens mij wel wilde helpen maar geeen idee had waar ik het over had. ik denk ga een beklaagt in dienen. nou geen namen alleen gelach en de opmerking dat ik dit niet mocht opnemen. ik zeg ik post dit op facebook POEF weg, weer opgehangen. Nu de zesde keer probeer ik een naam te vragen hoeven ze niet te geven! nu is het een missie om de mentaliteit van de ze mensen te noteren. onkundig bijzonder Asociaal Neerbuigend denken het beter te weten terwijl ze falen.

Ik heb een lokale PC winkel gebeld en die hielp gewoon direct zonder problemen. Er werd opgenomen met een naam en toenaam. werd geluisterd en puntje per paaltje was het niet zo moeilijk en kon ik via Diskpart een oplossing vinden.

Hier bij mediamark Drachten kom ik nooit meer. Ik werd als racist neer gezet omdat ik vragen stelde. En daarbij waren het mensen die gebrekkig Nederlands praten en bijzonder neerbuigend naar me was omdat (ik denk omdat ik Nederlander ben) Het feit dat er al zonder naam gesproken wordt.. dat er zo neerbuigend naar je gekeken wordt asociaal in de hoorn hoesten..

Heel bijzonder allemaal!! en heel bizar!!
Maar dit is Nederland tegenwoordig denk ik

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dirkjan B.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SCHANDALIG en WALGELIJK

Op zondag een bestelling gedaan bij mediamarkt, er stond bij "in voorraad" en "levering binnen 1-3 dagen". ONMIDDELLIJK BETAALD. Dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Ik stuur dinsdagmorgen een email naar hun klantendienst en open een incident (# 220308-001317). Ik krijg dinsdagavond nog steeds geen antwoord. Ik bel dan in bij hun klantendienst, daar wuiven ze me onmiddellijk af dat ik maar moet w88 op de reactie van de email. GEEN info over mijn bestelling, "weten ze niet" volgens hen. Vandaag bel ik opnieuw in, gezien ik nog steeds GEEN reactie ontvang. Dan zeggen ze ineens dat het in backorder is. Ik vraag mn geld terug maar daar moet ik dan volgens hen op gaan wachten. Daarom deze klacht, om openbaar te stellen hoe achterbaks en oneerlijk men daar te werk gaat. Geld aannemen voor producten die er niet zijn en dan het geld zo lang mogelijk inhouden. Charlatans en dieven zijn het. Hier zitten we nu, we hebben dringend een toestel nodig voor werk en gerelateerde zaken, en het geld dat ik dien te gebruiken daarvoor wordt nu door dit oneerlijk bedrijf ingehouden. Hun service is ronduit SCHANDALIG, zelfs onbestaande want ze reageren pas wanneer ze zien dat je klachten neerlegt!

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-03-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Héél ontevreden van dienst Reparatie

Beste,

Op 18 December 2021 heb ik mijn Apple Iwatch binnengebracht bij jullie. Daar hij niet meer reageerde op geen opladen en niet meer opstartte.

Vooraleer ik naar jullie ging om het toestel in reparatie te doen, heb reeds met Apple gebeld, daar hadden ze me aangeraden om naar jullie te komen aangezien het toestel nog in garantie was.

Het toestel is altijd met voorzichtigheid gedragen geweest en toen ik het bij jullie binnen bracht kon ik van jullie medewerker hetzelfde horen.

Op 18/12/2021 toen ik het binnenbracht heb ik gevraagd hoelang het toestel in reparatie ging gaan.
De medewerker wist me te vertellen dat dit ongeveer 1.5 week ging duren.

Op 22/12/2021 kreeg ik zowel een sms als een mail binnen om mijn Zoek mijn Iphone af te zetten. Deze heb ik onmiddellijk uitgevoerd en dan heb ik onmiddellijk geantwoord dat deze uitgevoerd was, zowel per mail als per sms.

Na 2 weken niets gehoord te hebben heb ik de klantendienst beginnen te bellen, in totaal denk ik dat dit ongeveer 8 à 9 keer was in de weken die voorbij gingen. Steeds ging het om de Zoek my Iphone en dat ik vertelde dat deze sinds 22/12/2021 af stond. Dan kreeg ik antwoorden van " Ik ga een mail sturen om jullie op de hoogte te houden, Mediamarkt Schoten gaat jou contacteren. " Nooit in deze weken heb ik een contact gehad. Zelfs niet voor een update.

Vorige week vrijdag is mijn frustatie gegroeid en heb ik gevraagd aan de medewerker om een compesatie voor het toestel dat ik zolang al niet meer mijn bezit heb en dat de beloftes niet nagekomen worden.

Diezelfde avond kwam er dan plots wel een antwoord met de melding, u toestel ls nog steeds in reparatie, vanaf het klaar is, gaan we jou contacteren.

Deze maandag 10/01/2022 heb wederom naar de klantendienst gebeld, en daar kreeg ik doodleuk te horen dat het toestel 3 dagen geleden pas opgestuurd is geweest naar Apple en dat de reparatie juist gestart is. Wederom groeit mijn frustatie en vroeg ik om een oplossing en compensatie. Diezelfde medewerker stuurt met hoge prior naar Schoten met een update en mij te contacteren.
Om 17:30 nog steeds geen antwoord in mail of telefoon. Ik bel wederom naar de klantendienst. Deze keer kreeg ik een medewerker aan de lijn die amper Nederlands sprak en me vertelde dat ik voor de compensatie naar jullie moest toekomen in de winkel.

Ik ben dan onmiddellijk in de auto gestapt en naar jullie winkel gereden. Daar heb ik ruim een half uur moeten wachten vooraleer ik aan de beurt was, daar er maar 1 medewerker ter plekke was en zeker geen haast had om de klanten te helpen. ( Wesley. ) Toen ik aan de beurt was heb ik eerst mijn verhaal gedaan, maar hij kon op geen enkel vraag die ik stelde een antwoord geven, daarop heb ik mijn stem verhoffen, omdat ik duidelijk wilde maken dat ik ontevreden was en een oplossing wilde.
Daarop kwam dan nog een security agent in mijn buurt staan, met een blik van, ik denk dat je beter naar buiten kunt gaan. Wesley kon me daarop doodleuk vertellen dat het mijn schuld was van Zoek mijn Iphone, omdat deze lange tijd heeft opgestaan, terwijl ik hem duidelijk maakte dat deze sinds 22/12/2021 af stond! Hij gaf me daarop de schuld! Als laatste kon hij me vertellen dat de 1.5 week sinds nu maar pas ingaat, ik vroeg hem waar de verantwoordelijk was van de winkel of van de dienst, waarop hij zei dat er geen verantwoordelijke liep in de winkel en dat hij de verantwoordelijke was van de dienst. Hij vertelde dat ik maar moest wachten en dat hij me verder niet meer kon helpen, daarop heb ik de winkel verlaten.

Ik heb nogmaals met de klantendienst gebeld om de ontevredenheid van jullie dienst reparatie te uiten en deze hebben me dan ook dit emailadres gegeven. Alsook hebben zij een mail gestuurd naar Schoten met het hele verhaal!

Ik hoop dat hier een oplossing zo snel mogelijk komt en dat er een compensatie komt voor het spijtige voorval van jullie medewerker WESLEY!

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Sabine V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MediaMarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Onlineprinters.nl logo
Onlineprinters.nl
2 beoordelingen
9,5
Diam Telecom logo
Diam Telecom
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MediaMarkt actief?

MediaMarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica , muziek en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MediaMarkt reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie