MediaMarkt logo

MediaMarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MediaMarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
MediaMarkt logo
Website
MediaMarkt
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MediaMarkt

Wil je snel beoordelingen van MediaMarkt lezen? Wij hebben de mening van vele consumenten van MediaMarkt overzichtelijk op een rij gezet. Lees hun ervaringen waardoor je zelf goed voorbereid een filiaal van MediaMarkt zal bezoeken.

Over MediaMarkt

MediaMarkt is een van oorsprong Duitse winkelketen die zich richt op consumentenelektronica. Het merk opende zijn eerste winkel in 1979 in de stad München. Momenteel is Media Markt met meer dan 1000 winkels actief in 14 Europese landen, waarvan er 50 in Nederland zijn gevestigd. Vanaf 2012 beschikt het bedrijf over een online winkel. De winkelketen werkt via een franchise-model waarbij een filiaal voor 10% eigendom is van de filiaalhouder. De manager mag zelf beslissen over het assortiment, prijzen, voorraadbeheer en personeelskosten. De gemeenschappelijke missie is eenvoudig: "Gaan voor tevreden klanten. Dit is alleen haalbaar met tevreden medewerkers. We bieden klanten zowel online als offline de beste winkelervaring. Sinds 2018 voeren ze een slagzin: " Altijd op zoek naar de WOW voor jou."

Waarom kiezen voor MediaMarkt

Klanten kiezen voor de Media Markt door het grote aanbod van allerhande consumentenelektronica. Door de omvang van de winkels beschikken ze over een groot assortiment aan producten van verschillende merken waardoor er door de consument ook echt iets te kiezen valt. De verschillende categorieën staan overzichtelijk bij elkaar uitgestald in een bepaalde sectie van de winkel. Daarnaast verkopen ze een groot assortiment aan bijbehorende randapparatuur. Hierdoor is het voor de klant in de regel niet nodig om een andere winkel te bezoeken. Het assortiment van de webwinkel is nog velen male groter. De klant heeft de keuze of online bestelling verstuurd worden naar het huisadres of dat hij ze zelf ophaalt in een winkel naar keuze.

Is MediaMarkt betrouwbaar?

MediaMarkt is landelijk bekend en heeft in vele grote steden 1 of meerdere vestigingen. In 2020 was de verkoop in alle winkels en online bestellingen goed voor een omzet van 4,1 miljard euro. Media Markt voert het Thuiswinkel Waarborg Certificaat en voert het Kieskeurig keurmerk voor een bovengemiddelde goede service en/of verkoop en (leverings)voorwaarden. Ze zijn officiële dealer van 123 verschillende merken in consumentenelektronica. Garantiebepalingen en mogelijkheden tot ruilen zijn zowel online als offline beschikbaar. Online bestellingen worden in de meeste gevallen binnen de beloofde 24 uur aan huis geleverd.

Klantenservice en klachten

Reparatie van niet goed werkende producten zoals laptops en smartphones zijn mogelijk bij een Smartbar waar geschoolde medewerkers het product proberen te repareren. Iedere winkel beschikt over deze service en het is zonder afspraak te bezoeken. Het is daarnaast ook mogelijk om producten op te sturen naar een eigen reparatiecentrum. Zowel online als in de winkel is de klantenservice bereikbaar. Het is mogelijk om online vragen te stellen via facebook, twitter of chat met een virtuele assistent. Retourneren van een gekocht product is binnen 100 dagen mogelijk in een winkel of per post.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaringen met de MediaMarkt en wil je deze ervaring met anderen delen dan kan je nu een beoordeling achterlaten. Hiermee help je andere consumenten om gericht de beste winkel te kiezen als je op zoek bent naar consumentenelektronica.

Gerelateerde bedrijven

imoo logo
imoo
2 beoordelingen
8,5
SB Supply logo
SB Supply
2 beoordelingen
9,5
Smartwatchbanden.nl logo
Smartwatchbanden.nl
2 beoordelingen
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MediaMarkt

Het bedrijf MediaMarkt is geverifieerd door ons. De webshop MediaMarkt is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MediaMarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MediaMarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MediaMarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van MediaMarkt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MediaMarkt.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden met mijn bestelling

Mijn pakketje werd snel geleverd en er werd op tijd aangegeven wat de staat was van mijn bestelling. Ik heb verder alles goed ontvangen en ik ben er erg tevreden mee.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Indy N.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MediaMarkt


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

imoo logo
imoo
2 beoordelingen
8,5
SB Supply logo
SB Supply
2 beoordelingen
9,5
Smartwatchbanden.nl logo
Smartwatchbanden.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MediaMarkt actief?

MediaMarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica , muziek en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MediaMarkt reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie