Refurb Phone logo

Refurb Phone reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Refurb Phone reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4541
Refurb Phone logo
Website
refurb-phone.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Refurb Phone

Elektronica is iets waar je vandaag de dag niet meer zonder kunt. Een telefoon om in contact te blijven met mensen, slimme horloges, spelconsoles, laptops en nog veel meer: het is een deel van elke dag. Jammer genoeg is het vaak ook een stevige hap uit ons budget om elektronica aan te kopen of te vervangen. Heb je het liever goedkoper? Dan is een refurbished item misschien wel een oplossing. Bij Refurb Phone vind je dergelijke producten terug. Maar is Refurb Phone wel betrouwbaar? Zijn de reviews positief of zijn er toch negatieve beoordelingen? De ervaringen van de klanten van Refurb Phone lees je hier!

Over Refurb Phone

Refurb Phone is een webwinkel en detailhandelaar die gespecialiseerd is in refurbished producten. Dat zijn producten die in essentie tweedehands zijn maar wel met de kwaliteit van een nieuw product. Alle elementen die kapot zijn of die niet meer naar behoren presteren worden vervangen of hersteld. Ten slotte volgt er een stevige kwaliteitscontrole en dan worden de refurbished producten terug te koop aangeboden voor een goede prijs. Refurb Phone is opgericht in 2010 en is sindsdien een bekende speler binnen die markt geworden. Je vindt er één van de grootste assortimenten aan elektronische producten in het Verenigd Koninkrijk en ver daarbuiten. Sinds 2013 is Refurb Phone immers actief in het grootste deel van Europa. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en nieuws van Refurb Phone? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf.

Waarom kiezen voor Refurb Phone?

Bij Refurb Phone vind je in de eerste plaats een groot assortiment aan refurbished producten terug. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: mobiele telefoons, tablets, slimme horloges, spelconsoles, accessoires, laptops, koptelefoons & luidsprekers en speciale aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar iPhones of de nieuwste Blackberry of toch zweert bij een goede android: je vindt het allemaal bij Refurb Phone. Op de website vind je ook een handige zoekbalk om via trefwoorden meteen juist terecht te komen. Ook goed om te weten is dat je twaalf maanden garantie krijgt op alle producten na aankoop! De levertijd bij Refurb Phone is standaard één werkdag als je jouw bestelling plaatst voor 14 uur. Handig is dat je altijd geniet van gratis levering bij een aankoop en 14 dagen na ontvangst gebruik kunt maken van het recht op retour!

Is Refurb Phone betrouwbaar?

Refurb Phone bestaat ondertussen sinds 2010 en is in die tijd gel gegroeid en internationaal actief geworden. Je krijgt een garantie bij een aankoop en kunt altijd gebruik maken van het recht op retour. Bovendien zijn alle refurbished producten die je op de website kunt kopen gecertificeerd door professionals en is het zo dat Refurb Phone een eigen reparatieservice heeft om eventuele problemen op te lossen. Zit je toch nog met vragen of heb je advies nodig? Dan kan je terecht bij de eigen klantenservice. Ten slotte is de verbinding met de website een veilige verbinding. Je kunt dan ook met een gerust gemoed surfen en betalen. Wat de betalingsopties betreft kan je betalen via iDeal, American Express, Klarna, PayPal, Visa en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag? Heb je advies nodig? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst van Refurb Phone. Daar zijn heel wat opties voor. Zo kan je via WhatsApp een berichtje sturen of gebruik maken van de chatfunctie op de website zelf. Je kunt ook altijd een mail sturen of even telefonisch contact opnemen. Ben je lekker ouderwets? Dan stuur je gewoon een brief! Bij normale vragen ontvang je binnen de werkdag een inhoudelijk antwoord. Heb je een klacht? Dan ontvang je altijd een ontvangstbevestiging van de klantendienst van Refurb Phone. Een inhoudelijk antwoord kan enkele werkdagen op zich laten wachten maar volgt altijd binnen de 14 dagen.

Wil jij ook beoordelen?

Altijd zijn wij op zoek naar ervaringen, beoordelingen en reviews van echte klanten van webshops en ondernemingen. Kocht jij bijvoorbeeld al eens een product bij Refurb Phone? Dan ben jij de geknipte persoon om ons en onze bezoekers iets meer te vertellen over dit bedrijf. Hoe groot is het aanbod op de website bijvoorbeeld echt? Ben je tevreden over de kwaliteit die geleverd werd? En over de prijs die je hebt moeten betalen? Heb je misschien contact gehad met de klantendienst? Zou je Refurb Phone aanraden aan derden of net niet?

Reviews over Refurb Phone
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Refurb Phone
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurb Phone een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Refurb Phone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurb Phone actief?

Refurb Phone is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurb Phone reviews? Dan kun je naar de website van Refurb Phone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie