Senioren Smartphone logo

Senioren Smartphone reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Senioren Smartphone reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3989
Senioren Smartphone logo
Website
senioren-smartphone.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Senioren Smartphone

De Senioren Smartphone zorgt ervoor dat ook senioren zich thuis gaan voelen in het gebruik van een smartphone. Deze speciaal ontworpen smartphone is voorzien van grote iconen en biedt zeer eenvoudige navigatie. Daarnaast kan je vader of moeder terecht bij de meest geduldige helpdesk van de Benelux als er vragen zijn en wordt de smartphone geleverd inclusief een gedetailleerde uitgeprinte handleiding op groot formaat. Ook de meest noodzakelijke apps zijn al geïnstalleerd op het toestel, waardoor de Senioren Smartphone direct klaar is voor gebruik. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Senioren Smartphone? Wij hebben echte gebruikers gevraagd om hun mening en de reviews van Senioren Smartphone op een rij gezet. Lees direct wat de ervaringen zijn voordat jij besluit om een Senioren Smartphone te kopen.

Over Senioren Smartphone

Senioren Smartphone is voorgekomen uit SeniorenTAB. Deze tablet is sinds begin 2017 verkrijgbaar en ontstaan uit Stichting Bop. De seniorenproducten zijn het resultaat van jarenlange ervaring met het geven van trainingen aan ouderen. Dankzij het geven van trainingen is Stichting Bop tot zeer veel waardevolle inzichten gekomen. Het intensieve contact met de senioren heeft geleidt tot een speciaal ontworpen mobiele telefoon en tablet voor ouderen. Er is bij het ontwerp uitgegaan van de wensen en reacties van de senioren tijdens de trainingen, waardoor er aan alles gedacht is. Ouderen hebben namelijk speciale eisen met betrekking tot de functionaliteit. Reguliere smartphones zijn onnodig ingewikkeld. Naast het ontwikkelen van een optimaal product heeft Senioren Smartphone ook gezorgd voor duidelijke service via een makkelijk bereikbare helpdesk. Met de smartphone wordt een overzichtelijke handleiding meegeleverd die naar de wensen van de gebruikers is opgesteld. Nog altijd geeft het team trainingen aan ouderen met betrekking tot het gebruik van mobiele telefoons en tablets. De organisatie heeft als doel om ouderen te ontzorgen en ze digitaal op te leiden, zodat ze zorgeloos kunnen genieten van de mogelijkheden van digitale apparaten.

Waarom kiezen voor Senioren Smartphone

Het productportfolio van Senioren Smartphone bestaat uit smartphones in diverse prijscategorieën. Ook bieden ze seniorentablets aan en is er een telefoon met hoorn te vinden in het uitgebreide assortiment. Bij de ontwikkeling van alle producten wordt gelet op de feedback van de doelgroep bij de helpdesk. Hierdoor wordt er continu gewerkt aan het optimaliseren van de producten voor een doelgroep meer zeer specifieke eisen met betrekking tot de functionaliteit. Wanneer je een mobiele telefoon koopt bij Senioren Smartphone, ontvang je hier ook de nodige ondersteuning bij. De software is in eigen beheer ontwikkeld en Senioren Smartphone kan je bij alle vragen te hulp staan. Zo is er een kennisportaal, zijn er overzichtelijke handleidingen en is er een helpdesk.

Is Senioren Smartphone betrouwbaar?

Voor alle producten geldt dat je de toestellen 30 dagen op proef mag uitproberen. Zo weet je zeker dat jouw familielid op zijn eigen tempo de Senioren Smartphone kan leren bedienen. Daarbij raden we aan om de recensies over Senioren Smartphone te lezen. Door de ervaringen van echte gebruikers te lezen krijg je namelijk een goed beeld van de producten. Senioren Smartphone is actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Er is een servicedesk die bereikbaar is voor al jouw vragen en opmerkingen, ook voordat je een aankoop hebt gedaan.

Klantenservice en klachten

Er valt zeer veel informatie te vinden op de website en in de meegeleverde handleidingen. Het grote voordeel van Senioren Smartphone is dat de klantenservice onderdeel maakt van het product. Hier kun je dus bij iedere vraag naar toebellen. Er wordt op een rustige en begrijpelijke manier uitgelegd wat je kunt doen. Bij minder dringende vragen kun je er ook voor kiezen om een e-mail te sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij zelf gebruik van een Senioren Smartphone of heb je deze mobiele telefoon aangeschaft voor je ouder? Dan horen wij graag wat je over de Senioren Telefoon te zeggen hebt. Wat vind je bijvoorbeeld van de functies van het apparaat? En hoe lang duurde het voordat je goed met de mobiele telefoon overweg kon? Wat vind je van de medewerkers van de servicedesk? En is de handleiding duidelijk opgesteld? Door jouw ervaring met Senioren Telefoon te delen help je anderen bij het maken van de juiste beslissing. Ook als je na 30 dagen hebt besloten om de smartphone toch niet te houden horen we graag over jouw redenen en ervaring.

Reviews over Senioren Smartphone
Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Welhof logo
Welhof
37 beoordelingen
4,9
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Senioren Smartphone
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Welhof logo
Welhof
37 beoordelingen
4,9
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Senioren Smartphone een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Senioren Smartphone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Senioren Smartphone actief?

Senioren Smartphone is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Senioren Smartphone reviews? Dan kun je naar de website van Senioren Smartphone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie