PlatteTV.nl logo

PlatteTV.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
PlatteTV.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1386
PlatteTV.nl logo
Website
hellotv.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen PlatteTV.nl

Overweeg je een nieuwe televisie aan te schaffen bij PlatteTV.nl? Dan wil je natuurlijk graag weten of dit bedrijf betrouwbaar is. Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over PlatteTV.nl verzameld. Ook kun je hier lezen hoe PlatteTV.nl door anderen beoordeeld wordt en wat zij vinden van onder andere de prijzen, de service en het assortiment. Lees dus hier de reviews en ervaringen van anderen voordat je tot een koop overgaat.

Over PlatteTV.nl

PlatteTV.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ... koelkasten. Nee, dat is flauw natuurlijk. Zoals de naam al aangeeft kun je bij PlatteTV.nl terecht voor alles met betrekking tot de nieuwste televisies in alle soorten en maten. Bij PlatteTV.nl vind je daarnaast allerlei accessoires voor bij je televisie (daarover verderop meer). Het bedrijf wil vooral scoren op service en assortiment. Op service, omdat toch veel mensen moeilijkheden ondervinden met het installeren van een nieuwe televisie. PlatteTV.nl ontzorgt deze mensen graag door het installeren van nieuwe televisies inclusief het eventuele kabels trekken en het oplossen van andere problemen. En op assortiment, omdat ze meer dan 3000 verschillende televisies aanbieden die handig gecategoriseerd zijn. Van 8K tot Smart TV’s en van Budget tot OLED’s. Naast tien fysieke winkels verspreid door het hele land is er ook een webshop waar je 24/7 kunt bestellen.

Waarom kiezen voor PlatteTV.nl

Zoals gezegd biedt PlatteTV.nl een zeer ruime keus aan televisies van elk gewenst type en formaat. Er zijn XXL TV’s te vinden maar ook televisies voor de wat kleinere beurs. Handig, fijn en voordelig zijn ook de categorieën "Buitenkansje" en “Acties” op de site, waar je fikse kortingen kunt scoren. Helemaal als je het niet erg vindt als je televisie niet het aller, allernieuwste model is. Diverse reviews op internet maken dan ook melding van fijne kortingen die ze hebben weten te krijgen. Naast de televisies kun je bij PlatteTV.nl ook terecht voor accessoires en vele zaken die met televisies te maken hebben. Denk aan extra mooi geluid door Soundbars, denk aan muurbeugels om je televisie mooi tegen de wand aan weg te werken, of aan blu-ray spelers en complete home-cinema sets. Alle grote merken zijn bij PlatteTV.nl te vinden. PlatteTV.nl wil duidelijk het verschil maken ten opzichte van de concurrentie door hun service. Voorbeelden hiervan zijn de gratis bezorging, het gratis retourneren van producten, een goed bereikbare klantenservice en het echt willen meedenken met de klant.

Is PlatteTV.nl betrouwbaar?

Als je wilt weten of een bedrijf betrouwbaar is, is het natuurlijk altijd een goed idee om een beetje dieper in een bedrijf te duiken. Doe je dit bij PlatteTV.nl dan kom je er al snel achter dat dit bedrijf in ieder geval geen vaag bedrijf is met een buitenlands adres zonder telefoonnummer. De fysieke winkels zijn uiteraard te bezoeken en alle contactgegevens kun je online vinden. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar (al was dat deels onder andere namen en door overnames). Ze zeggen al meer meer dan 400.000 TV’s te hebben verkocht, maar dit is van buitenaf natuurlijk een beetje moeilijk te controleren. De reviews en ervaringen op internet lezende, constateren wij dat een groot deel van de klanten zeer tevreden over de dienstverlening van PlatteTV.nl. Positief hieraan is dat je ook een stijgende lijn hierin ziet – kijk je naar wat oudere beoordelingen dan zijn er toch nog wel wat ontevreden klanten te vinden. Hoe meer recent je echter kijkt, hoe minder klachten er zijn.

Klantenservice en klachten

Klantenservice is de troef van PlatteTV.nl. Er is een live-chat die vrij lang bereikbaar is (tot 21:00 uur), er bestaat de mogelijkheid om per WhatsApp contact op te nemen en uiteraard ontbreken ook de traditionele mail en telefonische assistentie niet. Ze beloven een antwoord binnen de 30 minuten. Op de website is een uitgebreide FAQ-sectie (genaamd het Learning Center ingericht die technische ondersteuning op diverse onderwerpen geeft. Daarnaast vind je op de website nog het kopje klantenservice waar antwoord wordt gegeven op vele voorkomende vragen over onder andere levering, garanties en betaalmethoden. Recensies leren dat klanten de klantenservice weten te waarderen, vooral ook omdat er actief wordt meegedacht door de monteurs en de verkopers. Met klachten gaat men serieus om. Dat blijkt uit de ervaringen die online gedeeld worden, al mocht dat van ons wel wat meer zichtbaar op internet (bijvoorbeeld door meer actief te reageren op negatieve recensies).

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een televisie gekocht en was je tevreden met het gekochte product en de geleverde dienstverlening? Of juist niet? Help andere mensen de juiste keuze te maken en laat ook een beoordeling of review over PlatteTV.nl achter.

Reviews over PlatteTV.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,6
43% zou hier weer kopen
19 beoordelingen
Platte TV , waardeloze service.

3 Jaar geleden een Philips 65OLED805/12 gekocht. Elk jaar uiteindelijk wel iets gehad wat vervangen/gerepareerd moest worden. Bij de 4e keer moet de tv vervangen worden binnen garantie voorwoorden. Optie 1) hetzelfde model geen garantie (zelfs geen fabrieksgarantie) optie 2 voor een gelijkwaardige tv er even 650 euro bij lappen. Dat is geen garantie toch? Hello TV heeft geen andere opties want zegt: ja dit is gebonden aan Europese wetten. Nee Hello TV dat zijn normen (het is maar hoe je dat uitlegt a/d klant). Koop geen TV bij dit bedrijf!!! in de hoop dat je dan fatsoenlijkegarantie krijgt kan je ernaar fluiten.

Geplaatst op: 20-12-2023
Laatst bewerkt op: 20-12-2023
Geschreven door: Stefan S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service!

Door een fout in het bestelproces een upgrade met cashback gekregen. Een nieuwer model voor dezelfde prijs dan het oudere buitenkansje dus eigenlijk een dubbele korting. Keurig op tijd volgens afspraak geleverd.
De cashback bij Samsung liep echter verre van soepel maar nadat ik hulp had ingeroepen is het dankzij de inmenging van Platte tv .nl helemaal goed gekomen.
Ik kan dus niet anders zeggen dat ze topservice leveren en zou er met alle vertrouwen weer opnieuw bestellen.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rura

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie tv gekocht! Maar sjoemelaars!

Tv gekocht plus installatie a 89 euro ! en verzekering.
Tijdens het ophangen tv ,gevraagd om 2 gaatjes te boren om soundbar tegen de muur te hangen daar moest ik 35 euro voor betalen! Schandalig! Heb gebeld en gezegd dat ik dit buiten proporties vind. Maar dat zijn "vaste prijzen" werd er gezegd! Als ik het bij de aankoop gemeld had, dan hadden ze het nog van de prijs af kunnen halen! Wat een bullshit! De installateur werkt bij het bedrijf! Dus geen zzp er!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: PJ L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Tv besteld als buitenkansje maar deze bleek niet meer voorradig te zijn. Daardoor een upgrade gekregen naar een nieuwer model maar moest wel even wachten op een black friday deal omdat deze dan met een cashback zou zijn. Tv werd keurig op tijd geleverd volgens afspraak.
Cashback bij Samsung verliep moeizaam maar dankzij inmenging van Platte tv is dit uiteindelijk toch in orde gekomen.
Mijn vragen zijn goed beantwoord, de medewerkers waren vriendelijk aan de telefoon en alle beloftes zijn nagekomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit bedrijf met volle overtuiging aan kan raden.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rura E.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een ballen tent

Na het aanvragen van een offerte kregen we een goede prijs voor een prijzige televisie. Na akkoord op deze offerte begon het verhaal over dode pixels en weet ik wat allemaal. We zouden een extra pakket moeten aanschaffen van minimaal 79,99 euro. Dat wilden wij niet, gewoon de televisie zoals geoffreerd. Vervolgens weer een mail, het garantiepakket kon ineens voor 39,99 euro i.p.v. 79,99 euro. Jaaja.. Vervolgens nog allerlei aanbiedingen van andere onzin producten zoals wonder micro doekjes..

Kennelijk hebben deze ras verkopers weinig vertrouwen in hun eigen producten. Wij hebben af gezien van de koop en kopen de televisie bij gerenomeerd no nonsens bedrijf.

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Werner V.

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer Zeer slecht in de omgang!!

KIJOO.nl is goedkoper en beter!

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Tv kopen is zo gebeurt maar dan: de service bij het brengen is volledig waardeloos! Er wordt een doos binnen geschoven en daar is alles mee gezegd! Niks geen hulp, geen begrip en geen welwillendheid, ik zou hier nooit meer iets kopen en zeker ook niet aanbevelen!

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede en eerlijke service

Op zondag gechat met Daniel.
Ik had een vraag over een LG Oled TV. Advies was prima. Uiteindelijk TV gekocht en wordt morgen bezorgd. Dus sterren voor de levering staan op 10, maar is nog niet beoordeeld.
Ondanks dat TV elders nog iets goedkoper is, koop ik liever bij een fysieke winkel dan in een webwinkel. En blij met goed advies.

Geplaatst op: 03-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: HENK A.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke site,klantvriendelijk

Ze denken met je mee, goede product kennis goede prijzen en snelle levering.kortom wij zijn tevreden.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lou H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Heb een tv besteld en direct betaald (omdat deze voorradig was) op de dag voor de levering een telefoontje dat de tv een week later wordt geïnstalleerd wegens drukte.
Een paar dagen later weer een belletje dat het nog 10 dagen langer gaat duren.
Heb toen laten weten dat de order niet meer gewenst is wordt geannuleerd.
Vervolgens niets meer vernomen. Centen weg.
Geen tv!

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert S.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas LG oled defect na amper 2 weken

Het is dat ik mijn oude tv aan een mooie prijs kon inruilen op een nieuwe oled LG
Helaas na 2 weken witte strepen onderkant paneel. Nu 2 weken wachten op repair service. Hopelijk komt het dan in orde...
Maar kies de volgende keer zeker voor een lokale verkoper.

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Davy V.

9 / 10
5/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Je kunt niet in termijnen betalen een nadeel

Je kunt niet in termijnen betalen prijs misschien 10 euro goedkoper dan overige

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Je kunt niet in termijnen betalen een nadeel

Je kunt niet in termijnen betalen prijs misschien 10 euro goedkoper dan overige

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Laate leverring

MAANDAG BESTELD OP DE SITE ZEGT MORGEN GELEVERD
NU DONDERDAG NOG STEEDS NIET GELEVERD

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: F.E. V.

5 / 10
2/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze reageren niet op telefoon, email en WhatsApp, dat kan echt niet

Een mooie yamaha receiver gevonden op het internet die redelijk in prijs en zeer goed gewaardeerd werd.
Deze besteld bij plattetv.nl
Helaas we kregen een mail met het bericht dat de receiver was uitverkocht levertijd minimaal 3 weken, geen probleem. We kregen een mooie aanbieding wanneer we contact met ze op zouden nemen..
2 uur telefonisch de wacht .....en reageren niet meer op mail en WhatsApp.
Nooit meer plattetv.nl.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Bezoek aan locatie Nijmegen. Dolby surround ingeleverd. Nul retour. 4 jaar oud. Ga voor de sonos arc. En voor de achterspeakers. Na 2 dagen..... hoop geld kwijt. Totaal geen verbetering. En de achterspeakers....400 euro. Geen volume geen power geen bas, helemaal geen meerwaarde. Totaal ben ik 2600 euro kwijtgeraakt door mooie praatjes. Baal hier vréselijk van.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wacht op levering, (voor 21:00 besteld vlgende dag in huis) Je krijgt een order nummer en voor de rest geen duidelijkheid en wacht al een aantal dagen.

Niet bereikbaar via telefoon. Order is aangemaakt maar verder geen info. Niets van levertijd. Geen contact weer kunnen krijgen. Erg vervelend, weet niet waar ik aan toe ben. Hang nu al meer dan 40 min in de wacht. En dat terijl er gezegt wordt dat ze de volgende dag leveren. Geef dan gewoon aan wat het probleem is en wanner er wel geleverd kan worden. Pfff

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman L.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn ervaring met PlatteTV is catastrofaal

Op 31 maart heb ik bij PlatteTV een Philips 55Oled 935 gekocht.
Op 23 april heb ik bij PlatteTV gemeld dat er horizontale strepen in het beeld zijn.
Door PlatteTV werd een servicemonteur van CERepair ingeschakeld. Bij de eerste reparatie is het beeldscherm gewisseld zonder resultaat. Bij de tweede reparatie is het moederbord vervangen door een gebruikt moederbord dat door de servicemonteur van CERepair werd bevestigd. Die reparatie was ook zonder succes. De servicemonteur wist niet wat de oorzaak was. Contact opgenomen met PlatteTV om de koop te ontbinden. PlatteTV weigert de koop te ontbinden. Volgens PlatteTV moet ik nogmaals de TV laten repareren of inruilen voor goede inruilprijs. Inmiddels heb ik meerdere e-mails gestuurd naar PlatteTV met het verzoek om de koop te ontbinden zonder resultaat. Helaas is PlatteTV niet aangesloten bij de Geschilcommissie en heeft geen webshop Keurmerk. Pas na inschakeling van mijn rechtsbijstand verzekering heeft PlatteTV aangeboden de tv om te ruilen voor een nieuwe tegen betaling van
€ 39 transportkosten. Om een verdere procedure te voorkomen heb ik betaald.
Na 3 maanden op 29 juni nieuwe tv gekregen.
Helaas heb ik te laat op internet naar klachten gezocht over PlatteTV.
Mijn ervaring met PlatteTV is catastrofaal. Conclusie nooit meer bij PlatteTV iets kopen omdat de service slecht is.

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jimmy S.

7 / 10
3/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastische winkelervaring

We kwamen voor een kabel”¦. De geweldig, vriendelijke, behulpzame verkoper die weet hoe klanten behandeld willen worden, heeft ons dusdanig van informatie voorzien, alle voors en tegens kunnen vertellen waardoor we uiteindelijk met een tv de zaak hebben verlaten.

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PlatteTV.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PlatteTV.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 19 beoordelingen geplaatst over PlatteTV.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PlatteTV.nl actief?

PlatteTV.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PlatteTV.nl reviews? Dan kun je naar de website van PlatteTV.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie