ZeroWater logo

ZeroWater reviews, ervaringen en beoordelingen

ZeroWater reviews, ervaringen en beoordelingen
2597
ZeroWater logo
Website
ZeroWater
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ZeroWater

Bij een gezond leven, hoort ook gezond drinkwater. Je kunt dankzij ZeroWater altijd het beste water uit de kraan halen. Zij verkopen namelijk handige waterfilters voor thuis of onderweg. Leer meer over ZeroWater dankzij de reviews en ervaringen van hun eigen klanten. Hieronder lees je meer over hun webshop en de beoordeling(en) van hun klanten.

Over ZeroWater

ZeroWater is in 2011 opgericht. Zij zijn zich gaan specialiseren in waterfilters. ZeroWater verkoopt zowel filters om thuis op de kraan te zetten, als handige drinkflacons met filter voor onderweg. De filters van ZeroWater filteren niet alleen fijne deeltjes en bacteriën uit het water, ook filteren ze medicijnresten uit het water.

Waar in 2011 ZeroWater begon als een kleine webshop, is het vandaag de dag dé plek voor waterfilters voor bedrijven en particulieren.

Waarom kiezen voor ZeroWater

Wil je gezonder gaan leven? Dan moet je naar het complete plaatje kijken en daar hoort gezond drinken ook bij. Meer water drinken is niet alleen optimaal, het juiste water drinken is nog beter. Dankzij ZeroWater weet je dat je altijd veilig water kunt drinken. Het filteren van bacteriën, lood, medicijnresten en meer uit het water, is belangrijk om de beste kwaliteit water binnen te krijgen.

Ook zijn de filters van ZeroWater de meest voordelige optie om schoner water te drinken. Je hoeft alleen maar te investeren in de filters en kunt zo altijd fris water drinken. Dit bespaart je een hoop geld en gedoe. Zo hoef je niet meer losse flessen bronwater te kopen. Dit is uiteindelijk ook een stuk beter voor het milieu. Door ZeroWater filters te gebruiken, kies je voor een duurzaam alternatief.

Bij ZeroWater bestellen heeft ontzettend veel voordelen. Ook wanneer je kijkt naar de service. ZeroWater biedt namelijk altijd de beste service om het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan snelle levertijden en voordelige verzendkosten. Wanneer je bijvoorbeeld voor meer dan €45,- een bestelling doet, komen de verzendkosten te vervallen.

Is ZeroWater betrouwbaar?

ZeroWater bestaat al meer dan 10 jaar en heeft in al die jaren een goed klantenbestand weten op te bouwen. Deze webshop wordt dan ook niet voor niets hoog beoordeeld.

De betrouwbaarheid van ZeroWater zie je ook goed terug bij het betalen. Dit kan enkel via veilige betaalsystemen. Denk bijvoorbeeld aan een overschrijving via de bank, een betaling met Ideal of Mistercash, Paypal of creditcard. Je kunt gratis een account aanmaken bij ZeroWater en hier kun je jouw voorkeuren qua betaling opslaan. Zo kun je in de toekomst bij een volgende bestelling veilig en gelijk betalen.

Klantenservice en klachten

Je kunt ZeroWater dagelijks bereiken voor persoonlijk advies. Wil je meer weten over de filters of wil je weten wat de beste optie is voor jou of jouw bedrijf? De klantenservice is er niet alleen voor vragen, maar de ZeroWater klantenservice is er ook voor advies op maat. De klantenservice is professioneel en weet alles over de filters. Je kunt daarom altijd een goed antwoord of advies verwachten van de ZeroWater klantenservice. Heb je een vraag of heb je advies nodig? De snelste manier om in contact te komen, is via de telefoon. Mail je liever jouw vragen? Dat kan ook. ZeroWater zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Heb je een klacht over de filters die je hebt gekocht of heb je een opmerking over de service van ZeroWater? Deze webshop gaat altijd vakkundig om met op- en aanmerkingen. Wanneer je kritiek hebt, wilt ZeroWater dit graag weten. Zij kunnen dan gericht voor een oplossing zorgen. Heb je een klacht? Schroom dan niet om de klantenservice van ZeroWater hiervan op de hoogte te brengen. De klantenservice bellen is geheel gratis.

Wil jij ook beoordelen?

Het is altijd belangrijk om een realistisch beeld van een webshop te krijgen, voordat je gaat bestellen. Heb jij dus weleens iets gekocht bij ZeroWater, of bestel je standaard jouw waterfilters bij deze webshop? Laat dan hieronder een persoonlijke beoordeling achter voor nieuwe klanten. Vertel bijvoorbeeld wat voor jouw de doorslaggevende factor is om bij ZeroWater te kopen of wat je kunt vertellen over de service van deze webshop. Jouw ervaringen kunnen een veel beter beeld geven. Je kunt daarom jouw review geheel naar eigen ervaringen hieronder achterlaten.

Reviews over ZeroWater
Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
1 beoordeling
8,5
OnePlus logo
OnePlus
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
8,8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Neem een ander filter

Advies: zoek een ander filter, ook goede kwaliteit stuk goedkoper en een betere klantenservice.

Er was bij mij iets kapot gegaan en na bellen werd een discount code voor een volgende bestelling aangeboden door Esther. Deze kwam helaas niet, ook niet na twee mail. Nogmaals gebeld met Esther en toen is deze doorgestuurd. Tot zover kan dit natuurlijk gebeuren. Echter deed de discount code het niet en ook na 3x een herinnering niets werkends ontvangen. Erg jammer en zou meer verwachten van een toch premium filter.

Geplaatst op: 25-04-2023
Laatst bewerkt op: 25-04-2023
Geschreven door: Michiel V.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi om te zien

Hebben een glazen reservoir gekocht 120,-
Mooi om te zien. Levering was super snel ...alles prima.
Heb m nu 1 mnd gebruikt...en het water begon te stinken naar vis...
Na wat zoeken op googlen , lazen we dat het filter dan op is.
Maar dan vindt ik het echt voor 1 persoongebruik...veel en veel te duur.
Ik gebruik m dan alleen voor thee maken. ( 7glazen op een dag)
Komt dan neer op elke mnd 19,- voor een nieuw filter. Dat vindt ik als vaste kosten post....to much...
En ... we wonen in provincie Drenthe met relatief schoon drinkwater
Sorry....ik ben teleurgesteld, en had er veel meer van verwacht.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vlinder

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk water!

Na wat geklooi met het installeren van de filter was het uiteindelijk gelukt. Als we de gebruiksaanwijzingen hadden gelezen was het waarschijnlijk wat beter gegaan. Nu kunnen we elke dag genieten van heerlijk en koel water!

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter O.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZeroWater
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
1 beoordeling
8,5
OnePlus logo
OnePlus
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZeroWater een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over ZeroWater. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZeroWater actief?

ZeroWater is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZeroWater reviews? Dan kun je naar de website van ZeroWater gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie