Xiaomi logo

Xiaomi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Xiaomi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2926
Xiaomi logo
Website
mi.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Xiaomi

Als je zoekt naar een smartphone vol innovaties en waarbij gebruik gemaakt is van de meest hoogwaardige technologieën, dan zou Xiaomi zomaar eens een perfecte partner voor jou kunnen zijn. Om alles wat Xiaomi biedt in beeld te brengen, hebben we de reviews en ervaringen van gebruikers van Xiaomi samengevat. Zo kun je een weloverwogen besluit nemen en eventueel ook kiezen voor Xiaomi.

Over Xiaomi

Met Xiaomi is een beursgenoteerd bedrijf genoemd en meteen ook het jongste Fortune 500 bedrijf. Xiaomi is bekend van de smartphones maar biedt meer. Het biedt vooral hoogwaardige technologie voor iedereen. De onderneming werd in 2010 opgericht door Lei Jun, met de nadrukkelijke insteek om innovaties voor iedereen mogelijk te maken. Xiaomi creëert bijzondere hardware, software en internetdiensten en biedt onder meer de Mi en Redmi smartphones, Mi-televisies en settopboxen, Mi routers en Mi ecosysteem producten en smart home producten, wearables en accessoires die stuk voor stuk prima betaalbaar en dus toegankelijk zijn.

Waarom kiezen voor Xiaomi?

Door een product van Xiaomi te kopen, koop je de best mogelijke gebruikservaring. Voor relatief weinig geld krijg je producten in handen die beslist geavanceerd genoemd mogen worden. Xiaomi weet steeds opnieuw te innoveren en is bekend vanwege het indrukwekkende aanbod aan smartphones. Bekende smartphones zijn wel de smartphones uit de POCO lijn en de Mi- en Redmi lijn. Xiaomi biedt echter meer. Wat te denken van smart devices als onder andere de Mi Watch en wat te denken van de Mi Electric Scooter? Prachtige producten die prima betaalbaar zijn maar je wel steeds de beste kwaliteit bieden.

Is Xiaomi betrouwbaar?

Absoluut, als we althans afgaan op de reviews en ervaringen van klanten van Xiaomi. En waarom zouden we daar eigenlijk aan twijfelen? De specialist biedt veiligheid en bovendien een lange garantietermijn op de producten. Daarmee laat het zien bijzonder veel vertrouwen te hebben in de eigen producten. Xiaomi is ook betrouwbaar vanuit het blikveld dat je steeds zeker weet een smartphone te kopen die innovatief en grensverleggend is en die tegen een betaalbare prijs aangeboden wordt.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is prima ingericht bij Xiaomi. Nog voor je een vraag wilt stellen of een klacht in wilt dienen is het zeer verstandig eerst de veel gestelde vragen eens goed door te nemen. Vaak wordt alles je dan meteen duidelijk, want Xiaomi licht klanten prima voor over de geleverde producten en diensten. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, dan kun je die op verschillende manieren indienen. Zo kun je ervoor kiezen te bellen, maar kun je ook prima gebruik maken van de live chat die het aanbiedt. In alle gevallen zal getracht worden de klacht zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil je ook beoordelen?

Niets zo waardevol als de beoordelingen van mensen die al een product of dienst gebruiken. Door die beoordelingen krijg je onafhankelijke informatie en die informatie helpt je bij het nemen van de beste beslissing. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je - zonder dat het je veel tijd en moeite kost- andere mensen prima van dienst zijn.

Reviews over Xiaomi
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,5
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
OPLICHTERS

Geven foutieve informatie over eigen producten. Dan mag je t retour zenden, maar n terug betaling doen ze niet. Na meerdere malen contact en inmiddels 2 maanden verder krijg ik steeds andere smoesjes te horen. Bestel hier nooit!

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Sandra V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect

Na wat problemen te hebben met mijn oude telefoon de Xiaomi klantenservice gebeld en gevraagd om advies en werd goed geholpen. Hierna tijdens een sale goedkoop een Xiaomi 11T Pro kunnen inslaan! De levering duurde meer dan 'n werkdag, wat ik zelf wat jammer vind, maar verder is het perfect.

Xiaomi telefoons staan natuurlijk ook bekend om hoe goed ze werken - er zijn geen reclame's meer zoals vroeger en de batterij gaat goed lang mee

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitgeperst

De telefoons zijn weliswaar goedkoop, maar daar lever je ook een heleboel voor in. Na een jaar gebruik is mijn Redmi Note 6 al tragisch sloom. Het bijgeleverde hoesje is een kweekzone voor allerlei bacteriekolonies, de ingebouwde afstandsbediening zorgt ervoor dat elke keer dat je je telefoon wil ontgrendelen maar er iets de bovenkant van je telefoon bedekt er een irritante, blokkerende melding verschijnt. De systeemapps zitten vol met reclame, zoals tijdens het afspelen van muziek of het opstarten van de browser (met pro-Chinese propaganda filmpjes meestal op de homepage van MiBrowser). De camerakwaliteit valt enorm tegen. De batterij houdt het wel lang vol en het scherm barst niet snel maar dat compenseert naar mijn mening niet voor de belachelijk slechte user-experience. Koop aub geen Xiaomi, goedkoop is duurkoop in dit geval.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Xiaomi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Nobel-lights logo
Nobel-lights
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Xiaomi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Xiaomi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Xiaomi actief?

Xiaomi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Xiaomi reviews? Dan kun je naar de website van Xiaomi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie