CuteStuff.nl logo

CuteStuff.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CuteStuff.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1611
CuteStuff.nl logo
Website
cutestuff.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen CuteStuff.nl

Als je een cadeautje zoekt dat naast praktisch ook gewoon schattig moet zijn (of als je dat voor jezelf wilt natuurlijk ook!) dan is CuteStuff.nl een website met heel wat in de aanbieding. Maar is de kwaliteit van de producten wel goed? Mag je de levering snel verwachten en kan je bij problemen de klantenservice contacteren? Het antwoord op al die vragen kan je vinden in reviews van echte klanten van CuteStuff.nl. Op deze pagina hebben wij alle beoordelingen, ervaringen en reviews van echte klanten over CuteStuff.nl op een rij gezet. Zo profiteer jij van de ervaring van een ander!

Over CuteStuff.nl

CuteStuff.nl is een webshop die gespecialiseerd is in alles wat schattig is. Ze verkopen heel wat gebruiksartikelen in het genre van de lifestyle en giftproducten die niet alleen functioneel, maar ook vooral schattig zijn. Het leven is al serieus genoeg vertelt CuteStuff.nl op hun website, dus waarom de omgeving niet 200% schattiger maken met kleine en vrolijke toevoegingen. Het assortiment van de website is geïnspireerd op de populaire Japanse kawaii-cultuur. Je vindt er producten van over de hele wereld in een vrij exclusief aanbod. Het doel is iedereen even te laten glimlachen bij het aanschouwen van één van de producten van CuteStuff.nl. Bij aankopen ontvang je zogenaamde Cutestuff points wat een soort spaarsysteem is voor een korting bij de volgende aankoop. Heb je een bestelling geplaatst voor 16:00 uur? Dan mag je jouw aankoop de volgende dag thuis verwachten. Retouren kan tot 14 dagen na ontvangst mits de producten in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden.

Waarom kiezen voor CuteStuff.nl?

CuteStuff.nl heeft een ruime en exclusieve voorraad artikelen die allemaal binnen de markt van de lifestyle en gifts vallen. De website is onderverdeeld in categorieën als stationary, pluches, tassen, lifestyle, characters, sale en acties. Je vindt er heel wat producten terug van merken als Jellycat, Hello Kitty, Chic Kawaii, Cutie Squad en nog veel meer. Omdat het team achter CuteStuff.nl constant op zoek is naar nieuwe spullen en deze ook over de hele wereld zoekt is het aanbod vrij uniek te noemen. Zeker binnen de landsgrenzen is de kans klein dat je gelijkaardige producten op de kop kunt tikken. Alle aankopen worden met de nodige zorg verpakt en je kunt ook gebruik maken van de bezorgservice van CuteStuff.nl. Dat betekent dat als het om een cadeautje gaat je jouw bestelling in cadeaupapier kunt laten opsturen naar het adres van de gelukkige.

Is CuteStuff.nl betrouwbaar?

CuteStuff.nl is een gecertificeerd lid van het keurmerk Webwinkelkeur sinds 2018. Dat betekent dat de webshop en zijn werking voldoet aan alle voorwaarden van dit keurmerk. Dat houdt bijvoorbeeld in dat alle bedrijfsinformatie (KvK-nummer, btw nummer, adres van de hoofdzetel, ”¦) vlot op de website terug te vinden is, dat er een retour- en garantiebeleid is, dat er veilig betaald kan worden en de webshop een veilige SSL-verbinding heeft. Dit is bij CuteStuff.nl allemaal het geval. Er is ook een klantenservice die je bij vragen of problemen kan contacteren. Om het samenvattend te stellen: ja, CuteStuff.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice bij problemen of bij een klacht. Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt het contactformulier op de website invullen of op Facebook Messenger een bericht sturen naar het team achter CuteStuff.nl. Ten slotte kan je ook telefonisch contact opnemen. Klachten dien je bij voorkeur in via het contactformulier. Zo is alle relevante informatie betreffende jouw klacht duidelijk weergegeven. Na contact via het reactiefomulier krijg je altijd een ontvangstbevestiging. Op klachten wordt hoe dan ook binnen de 14 dagen gereageerd. Ben je niet tevreden met de reactie? Dan kan je verdere stappen ondernemen bij Webwinkelkeur. CuteStuff.nl is immers aangesloten bij een Geschillencommissie en zijn gebonden aan de uitspraak van de commissie bij disputen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij in het verleden al eens iets voor iemand anders of voor jezelf bij CuteStuff.nl? Dan zijn jouw ervaringen exact wat we zoeken voor een extra review op deze pagina. Was de levertijd en de kwaliteit van het product naar behoren? Maak je gewag van een positieve of negatieve ervaring met CuteStuff.nl? Geef jouw beoordeling van CuteStuff.nl weer en help een volgende lezer gemakkelijk zijn/haar beslissing maken. Aarzel dus niet en schrijf jouw ervaringen in een review!

Reviews over CuteStuff.nl
Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Allyourgames logo
Allyourgames
2 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webshop

Alles is super snell verzonden en er zat ook een leuk persoonlijk kaartje bij. Alles was mooi en vrolijk ingepakt met leuke snippertjes en zelfs nog leuke gadgets erbij. Helemaal super!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne E.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CuteStuff.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Allyourgames logo
Allyourgames
2 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CuteStuff.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CuteStuff.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CuteStuff.nl actief?

CuteStuff.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CuteStuff.nl reviews? Dan kun je naar de website van CuteStuff.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie