Qoelr logo

Qoelr reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Qoelr reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3026
Qoelr logo
Website
Qoelr
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Qoelr

Een webshop waar je zo ongeveer alles kunt krijgen, dat zijn van die webshops waar je je vingers bij aflikt. Lekker handig omdat je alles gewoon bij 1 webshop kunt kopen én je doet nog eens leuke ideetjes op (oké, dat is niet altijd goed voor je portemonnee, maar dat is een ander verhaal). Zo’n online winkel is Qoelr. En jij wil blijkbaar graag weten of Qoelr ook zo fijn is om bij te bestellen. Of ze wel echt doen wat ze beloven en of de kwaliteit van de artikelen wel goed zijn. Nou, dan bof je, want wij kunnen je helpen aan meer informatie over Qoelr én je kunt hier de ervaringen van anderen lezen met Qoelr. Want reviews vertellen immers veel meer over het bedrijf dan wat een bedrijf zelf vertelt. Lees hier de beoordelingen van klanten van Qoelr en bepaal of je wel of niet jouw bestelling gaat plaatsen. En als je besluit klant te worden van Qoelr, kom je dan nog even terug om ook jouw recensie hierop te schrijven?

Over Qoelr

Qoelr is een webshop met een groot assortiment op het gebied van elektronica, gezondheid, verzorging, hobby, klussen, tuin, dier, wonen, koken, huishouden, reizen, buitenleven, feesten, kinderen en horecabenodigdheden. Hiermee is het een zeer uitgebreide webshop waar je bijna altijd wel terecht kunt voor jouw wensen. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem.

Waarom kiezen voor Qoelr

Kiezen voor Qoelr is kiezen voor een webshop met onmogelijk veel artikelen. Zo kan het haast niet anders dan dat wat jij zoekt er gewoon te vinden is. Heb je toch iets nodig, wat er niet bijstaat? Ze bieden zelfs aan om dan contact met de klantenservice op te nemen. Zij helpen je vervolgens graag met je wensen! De service is heel goed. Verzenden doen ze bewust niet met 1 bezorger, maar ze kiezen de meest ideale verzender voor jouw bestelling. Hierdoor kunnen ze (gratis) de verzending zo snel en goed mogelijk naar je opsturen. De bedenktijd (dus hoe lang je zonder reden mag retourneren) is extra lang, namelijk 30 dagen.

Is Qoelr betrouwbaar?

Veilig betalen doe je ook bij Qoelr. Ze bieden meerdere betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL, PayPal, Bancontact, Klarna en Payconiq. Vrij uniek is dat ze duidelijk uitleggen op hun site waarom je welke betalingsmogelijkheid zou gebruiken. Zo kan je prima inschatten welke voor jou het beste werkt. Uit reviews komt duidelijk naar voren dat de service uitstekend is en ze je goed op de hoogte houden mocht er onverhoopt ergens vertraging optreden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Qoelr is telefonische bereikbaar, maar je kunt ook heel eenvoudig direct met ze chatten via de site. Ben je niet tevreden, dan kan je binnen 30 dagen retourneren. Gaat er iets kapot? Op veel producten zit een fabrieksgarantie. Heb je klachten dan staat de klantenservice uiteraard voor je klaar. Deze klachten moeten binnen 2 maanden duidelijk omschreven worden bij Qoelr. Qoelr zal deze indiening dan binnen 14 dagen moeten beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Qoelr? Zou je dan ook jouw ervaring met dit bedrijf hier willen achterlaten? Met jouw beoordeling kan je anderen helpen om een juiste keuze te maken. Ook kan je door jouw review het bedrijf zelf inzicht geven waar hun sterke en zwakke punten liggen en hoe ze zichzelf dus kunnen verbeteren. Vertel zo duidelijk mogelijk waarom je tevreden bent over Qoelr of waarom juist niet. Hierbij kan je denken aan zaken als de kwaliteit van de artikelen, de prijs-kwaliteit verhouding, het bestelgemak, de service, de afhandeling van eventuele klachten en bijvoorbeeld de levering. Wij willen je alvast bedanken voor jouw beoordeling!

Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Startselect logo
Startselect
2 beoordelingen
8
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima ervaring

Zelfs met een hevige sneeuwval bieden ze nog een goede service. Ik had iets besteld maar had niet verwacht dat het snel binnen zou komen maar niks bleek minder waar!

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart R.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Qoelr
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Startselect logo
Startselect
2 beoordelingen
8
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qoelr een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Qoelr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qoelr actief?

Qoelr is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , cadeaus , elektronica , speelgoed en huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qoelr reviews? Dan kun je naar de website van Qoelr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie