Primodo.nl logo

Primodo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Primodo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
929
Primodo.nl logo
Website
primodo.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Primodo.nl

Iedereen heeft ondergoed nodig, of het nu om een mooi setje lingerie gaat, of een voordeelverpakking aan boxers. Bij Primodo.nl kun je ondergoed voor zowel heren, dames als kinderen kopen. Je leest hier meer over de webshop Primodo.nl en kunt dankzij de reviews meer te weten komen over de ervaringen van klanten van Primodo.nl.

Over Primodo.nl

Bij Primodo.nl kun je al jaren terecht voor het beste ondergoed. Zij beschikken namelijk over fysieke winkels, maar ook over een groot aanbod online. Primodo.nl is dé plek om ondergoed voor zowel dames, heren als kinderen te kopen. Je kunt hier grote en bekende merken als: Sloggi, Hom, Dim, Gildan, Aldan Red, Zigotti en nog veel meer tegenkomen.

Primodo.nl maakt het verschil door online een groot aanbod aan te bieden en ook nog eens geweldige service daarbij te verlenen. Het is dan ook niet voor niets dat klanten vaak terugkomen bij Primodo.nl voor een nieuwe bestelling.

Waarom kiezen voor Primodo.nl

Ondergoed is zoiets dat je nodig hebt, maar het liefst niet al te veel tijd aan wilt besteden om aan te schaffen. Door een online order te plaatsen bij Primodo.nl, kun je in één keer voor het hele gezin ondergoed bestellen en genieten van de beste deals.

Ook kan online ondergoed kopen fijn zijn vanwege de discretie. Vind je het niet prettig om in een fysieke winkel lingerie te kopen? Bestel dan gewoon een nieuw setje online en geniet van een ruim aanbod en niemand die met je meekijkt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm. Je hebt online veel informatie over de exacte afmetingen van de maten en mocht het toch niet optimaal passen, dan mag je altijd nog retourneren. Niet goed betekent geld terug bij Primodo.nl.

Ook shop je online natuurlijk een stuk voordeliger. Niet alleen is het aanbod van Primodo.nl altijd scherp geprijsd, ook kun je gebruik maken van voordeelacties. Zo kun je een voordeelverpakking aan ondergoed kopen en genieten van een stuntprijs voor deze grote aankoop. Ook zijn er met regelmaat leuke kortingen te vinden online en kun je meedoen aan winacties. Vergeet ook niet om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Primodo.nl om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe acties en aanbiedingen.

Is Primodo.nl betrouwbaar?

Primodo.nl heeft het 'Thuiswinkel Waarborg' en is daarom goed te vertrouwen als webshop. Je krijgt dit keurmerk namelijk niet zomaar. Een webshop moet aan heel wat (veiligheids)eisen voldoen om dit keurmerk te bemachtigen. Wanneer een webshop, zoals Primodo.nl, dit keurmerk heeft, weet je dat je te maken hebt met een professionele en veilige webshop.

Natuurlijk zie je dit ook terug, wanneer je gaat betalen. Bij Primodo.nl bepaal je zelf hoe je betaalt. Wanneer je al een account hebt aangemaakt, kun je jouw betaalgegevens hier opslaan. Zo kun je altijd direct betalen. Je hebt bij Primodo.nl de keuze uit veilige betaalmethodes, denk bijvoorbeeld aan Ideal. Hiermee kun je altijd veilig via jouw bank betalen. Ook kun je een betaling online voldoen bij Primodo.nl met creditcard of veilig met jouw saldo op Paypal.

Klantenservice en klachten

Bestel je voor het eerst bij Primodo.nl en kun je wel wat hulp gebruiken? Of lukt het niet helemaal om je weg te vinden tijdens het online bestellen? Er staat altijd iemand van Primodo.nl voor je klaar. Je kunt namelijk altijd contact opnemen met de klantenservice voor hulp op maat. Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste maat, of problemen ondervind tijdens de betaling, bij de klantenservice van Primodo.nl kun je al jouw vragen stellen. Dit kan telefonisch of per mail.

Primodo.nl heeft een gunstige regeling wat betreft retourneren. Mocht je niet tevreden zijn, kun je dus altijd nog gebruik maken van dit retourtermijn. Heb je een andere klacht over jouw bestelling of ervaring bij Primodo.nl? Laat dit dan weten bij de klantenservice. Zij lossen problemen en klachten graag voor je op. Je kunt altijd een professioneel antwoord en oplossing verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij ondergoed en lingerie ook altijd online? Laat dan weten waarom je graag bij Primodo.nl shopt. Wat maakt deze webshop uniek voor jou en waarom zou je Primodo.nl aanbevelen aan nieuwe klanten? Je mag hier jouw ervaringen delen en een persoonlijke beoordeling over Primodo.nl achterlaten. Jouw review kan van groot belang zijn voor nieuwe klanten.

Reviews over Primodo.nl
Gerelateerde bedrijven
Cadeau.nl logo
Cadeau.nl
2 beoordelingen
7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik heb hier wat spullen besteld en dit ging erg gemakkelijk via het bestelproces van de website. De baby spullen waren van een erg goede kwaliteit en ik ben er zeer blij mee. Top!

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elias V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Primodo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cadeau.nl logo
Cadeau.nl
2 beoordelingen
7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Primodo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Primodo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Primodo.nl actief?

Primodo.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Primodo.nl reviews? Dan kun je naar de website van Primodo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie