CoolGift logo

CoolGift reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CoolGift reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
724
CoolGift logo
Website
coolgift.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Coolgift

Ben je bij de webshop Coolgift beland en wil je meer weten voordat je gaat bestellen? Lees dan gauw verder. Je kunt hier meer lezen over de webshop Coolgift, waarom je hier kunt shoppen, de betrouwbaarheid en meer. Daarnaast kun je een uniek inkijkje in de webshop verkrijgen door de persoonlijke reviews en ervaringen van klanten te lezen.

Over Coolgift

Coolgift is een webshop dat altijd op zoek is naar 'the next big thing'. De webshop is innoverend en heeft altijd een hip aanbod. Wat kun je dan precies kopen bij Coolgift? Dat zijn coole gadgets, accessoires en perfecte cadeaus. Weet je niet goed wat je iemand cadeau moet doen? Dan is Coolgift dé plek voor jou. Het aanbod is uitgebreid, divers en zeker uniek. Of je nu een hippe wijnopener zoekt, boksbal van tafelformaat of een mooie opbergdoos van hout. Het zijn unieke gadgets die leuk zijn voor jezelf, maar wellicht nog leuker om cadeau te doen.

Coolgift vindt dat iedereen een mooi cadeau verdient en weet dat iedereen anders is. Daarom hebben zij ook een bijzonder groot assortiment. Coolgift is zeker goed in wat ze doen, want ze zijn in 2007 begonnen als kleine Belgische online onderneming. In minder dat twee jaar tijd was daar ook een Nederlandse variant bijgekomen. Inmiddels verzenden ze bestellingen naar heel West-Europa.

Waarom kiezen voor Coolgift

Ben jij ook klaar met die afgezaagde cadeaus? Wil je iets origineels en iets waar iemand echt wat aan heeft? Neem dan een kijkje bij Coolgift. Hier weet je zeker dat je een origineel cadeau kunt vinden. Wat het mooie is van Coolgift, is dat het aanbod nooit “af” is. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en daarom kun je hier altijd leuke nieuwe gadgets en populaire producten vinden.

Coolgift is ook een geweldige optie, wanneer je snel op zoek bent naar een cadeau. Moet je last-minute nog een leuk cadeau zien te vinden? Dan is de webshop Coolgift de beste plek. Niet alleen kun je hier eenvoudig een uniek en verrassend cadeau vinden, ook wordt deze altijd snel verzonden. Zo is het cadeau op tijd in huis. Ook kun je het adres van de jarige invullen en wordt het cadeau direct naar de ontvanger verzonden.

Is Coolgift betrouwbaar?

Coolgift heeft ontzettend veel ervaring opgedaan in de, alweer meer dan, 10 jaar dat ze online zijn. Ze weten hoe belangrijk een veilige webshop is en doen er dan ook alles aan om deze veiligheid de waarborgen. Zo hebben ze keurmerken om de veiligheid aan te tonen en een duidelijke Privacy Policy.

Ook zie je deze veiligheid en betrouwbaarheid terug, wanneer je gaat afrekenen bij Coolgift. Je hebt als klant zelf de keuze om een betaalmethode te selecteren. Je hebt een ruime keuze en kiest dus zelf hoe je veilig wilt betalen. Denk bijvoorbeeld aan een veilige betaling met Paypal, een creditcard of gewoon veilig bij de bank met Ideal.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Coolgift kun je bereiken per telefoon, mail, het online contactformulier of zelfs via social media. Het team van de klantenservice staat dagelijks voor je klaar om je te adviseren en te informeren. Alle producten worden online duidelijke beschreven en voorzien van specificaties. Wil je toch meer weten over een product of heb je een specifieke vraag over de services van Coolgift? Dan is het aan te raden om gewoon even de klantenservice te bellen of te mailen.

Wanneer je over jouw bestelling van Coolgift niet tevreden bent, heb je altijd nog de vrijheid om te retourneren. Heb je een andere klacht over Coolgift of de producten? Zorg er dan voor dat je ook gelijk contact opneemt met de klantenservice. Zij zijn professioneel en zeer nauwkeurig. Ze gaan vakkundig om met klachten en zorgen ervoor dat ook jij als een tevreden klant de (online) deur uitgaat.

Wil jij ook beoordelen?

Klanten van Coolgift mogen hieronder hun eigen ervaring(en) delen. Schrijf een persoonlijke review over Coolgift om nieuwe klanten te helpen. Je kunt door jouw ervaring te delen, meer informatie geven over de producten van Coolgift, de service en de werking van de klantenservice. Vertel bijvoorbeeld of je vaker zou winkelen bij Coolgift, of je deze webshop zou aanraden en wat eventuele verbeterpunt van Coolgift zijn.

Reviews over CoolGift
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke gifts!

Dit was mijn eerste aankoop via coolgift. Kon niet tevredener zijn met mijn aankoop of met de levering ervan! Verpakt op tijd aangekomen, en in perfecte staat. Zou niet aarzelen om opnieuw via coolgift te bestellen!

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hamza N.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CoolGift
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CoolGift een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CoolGift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CoolGift actief?

CoolGift is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CoolGift reviews? Dan kun je naar de website van CoolGift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie