Bongo logo

Bongo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bongo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2173
Bongo logo
Website
Bongo
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bongo

Heb je een bongobon cadeau gekregen en wil je meer informatie over hoe het bedrijf werkt? Of wens je zelf een aankoop te plaatsen bij Bongo? We hebben voor jou verschillende beoordelingen en reviews van klanten verzameld die ervaring hebben met Bongo. Daarin lees je hoe consumenten de ervaringen met Bongo hebben beleefd en of ze het nog opnieuw zouden doen.

Over Bongo

Bongo is een merk dat in 2001 via een website en een netwerk van aanbieders de belevenisbon op de markt heeft gebracht. Aanvankelijk deed het dat in België, maar doorheen de jaren hebben ze ook de Nederlandse, Spaanse, Deense, Zweedse en Duitse markt veroverd. In 2007 werd Bongo overgekocht door de Smartbox Group, een marktleider in de sector van cadeaubonnen. Dit vergrootte het succes van de Bongo bon nog meer, en de belevenisbon was ook te koop in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland en Portugal.

Waarom kiezen voor Bongo

Het succes van Bongo is makkelijk te verklaren. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 40000 partners in heel Europa. Deze partners bieden ervaringen aan in plaats van een materieel cadeau. Van een romantisch weekendje voor koppels tot een skydivesprong voor de adrenaline junkie. Net door de ruime keuze en de brede waaier aan activiteiten bereiken ze een grote doelgroep en zijn ze het ideale geschenk van velen voor zowat iedere gelegenheid. Ze zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven hebben ze het voor heel wat mensen makkelijker gemaakt om een geschikt verjaardagscadeau te vinden.

Een Bongobon kopen kan niet alleen via hun eigen website, maar ook heel wat verschillende handelszaken in België en Nederland bieden een ruim aanbod aan cadeaubonnen aan. Wel is het aanbod vaak groter online dan wat je vindt in de winkel. Bij het kopen van een bon staat de ervaring vast, maar kun je online checken welke beschikbaarheid voor jou het beste past.

Is Bongo betrouwbaar?

Bongo heeft ondertussen een flinke reputatie opgebouwd met zijn belevenisbonnen. Niet alleen is de Bongo bon een perfect geschenkoptie geworden voor velen, maar ook het gemak waarmee de ervaring gereserveerd of online ingeruild kan worden, zijn redenen voor het succes. Daarnaast werken ze ook uitsluitend samen met kwalitatieve partners die voldoen aan hun vereisten. Zo is de klant steeds verzekerd van een unieke ervaring.

Klantenservice en klachten

Bongo biedt zijn klanten ook een klantenservice aan. Zo staat hun klantendienst steeds telefonisch en via mail ter beschikking van klanten met vragen en antwoorden. Deze medewerkers doen er alles aan om te helpen van het reserveren van de ervaring, het omruilen en meer. Ook wanneer de geldigheid van je bongobon bijna verlopen is, dan kunnen ze helpen met het verlengen ervan.

Wil jij ook beoordelen?

Bongo heeft in het verleden al veel klanten gelukkig gemaakt. Heb je zelf een ervaring met Bongo en een van zijn cadeaubonnen? Positief of negatief? Schrijf een review en deel jouw ervaring met toekomstige klanten.

Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

3,8
21% zou hier weer kopen
35 beoordelingen
Lees onze review over Bongo

Het bedrijf Bongo is geverifieerd door ons. De webshop Bongo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bongo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bongo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bongo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bongo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bongo.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Schande

Bon geschenk gekregen van dochter voor Kerstmis. Werd door haar gekocht in Delhaize voor net geen 100 euro in november 2022. In januari 2023 online proberen registreren doch dit lukt niet Reactie van Bongo : kasticket voorleggen en dan pas ondernemen ze actie ! Ik moet dus als ontvanger van een geschenkbon aan dochter een kasticket vragen van een aankoop van 2 maanden voordien. Aangezien ze deze niet meer heeft doet BONGO niets ! Dochter 100 euro armer, volledig gedesillusioneerd, ik NIETS ! Gewoon een schande! !

Geplaatst op: 20-01-2023
Laatst bewerkt op: 20-01-2023
Geschreven door: Hans S.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichting

Ik heb om een rondreis in Bretagne te maken deze zomer meerdere bonnen aangekocht omdat er interessante overnachtingsplaatsen
werden aangeboden maar
Na UREN zoeken bleek het nooit mogelijk die overnachtingsplaatsen te boeken, telkens kreeg ik de melding een ander tijdstip of plaats te nemen, ondertussen kreeg ik voorstellen waarvoor ik diende bij te betalen
Het enige wat je kon boeken was een overnachting in een tent !!!!
Op mijn vraag om de bonnen terug te betalen werd negatief geantwoord

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Ronnie T.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Door een externe fout kan mijn bon niet worden geactiveerd, BONGO schuift de verantwoordelijkheid van zich af, waardoor ik als klant ik de kou blijf staan.

Ik heb een bongo bon gekregen als cadeau. Deze kon niet geactiveerd worden omdat deze niet juist gescand is in de winkel waar deze aangekocht is. Omdat het een cadeau is, heb ik uiteraard geen factuur. De bon is al een jaar oud, dus de persoon die deze voor mij aangekocht heeft, heeft uiteraard ook geen betaalbewijs meer. Als ik contact opneem met BONGO krijg ik doodleuk te horen dat ze niets kunnen doen zonder betaalbewijs. Een bon voor de vuilbak dus. Ik vind dit absoluut niet klantvriendelijk en zal nooit nog een BONGO bon voor iemand kopen. Ik zal deze raad ook doorgeven aan familie, vrienden, collega's.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Ann

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bongo = Oplichters.

Bongokaart willen verzilveren. Mede ivm Corona niet aan gebruik toegekomen. Nu blijkt de termijn verstreken en is de kaart niets meer waard. Easy money voor de bongohufters. Mijn advies nooit deze kaarten kopen. Je gaat de boot in. Je dure geld is weg, verdwenen in de zakken van de bongocriminelen

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen plezier aan beleefd

Ik heb 500 cadeaubonnen voor Bongo van mijn werk gekregen. Ik heb 3 verschillende dingen geprobeerd (uiteten en weekendje weg) en deze zijn alle drie totaal niet goed bevallen. Uiteindelijk moet je nog net zo veel bijbetalen meestal als dat je gewoon zonder Bongo bon was gegaan. Ik vond het echt één grote grap. De laatste 100 euro heb ik maar weggegooid nadat ze twee jaar oud waren en Bongo heel erg lastig ging doen over het inwisselen van deze bonnen terwijl op de bon zelf staat dat ze vernieuwbaar zijn na afloop van de geldigheidsduur... Echt totaal geen toegevoegde waarde dit Bongo als je mij vraagt!

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Laurens

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk logeren - beperkte hotels in WE alleen hotels met mindere reviews worden als alternatief voorgesteld

beste,
De hotels worden in het boekje met mooie fotos voorgesteld voor booking. De betere hotels kunnen niet in het WE worden geboekt terwijl de hotels met slechtere reviews worden voorgesteld als alternatief.
Ik ga nooit meer bongobon aankopen voor mezelf noch voor geschenk.

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Meest onvriendelijk bedrijf en klantendienst ever

Onbehulpzaam, onbeleefd…en alleen maar uit op winst. Nog nooit zo onvriendelijke service meegemaakt. Never again! Onbegrijpelijk dat ze nog bestaan…

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik betaalde voor een upgrade van een ontbijt en kamer € 50,- per nacht 2x , bij het afrekenen in het hotel kreeg ik te horen dat dit bij hen €17.50,- zou kosten per nacht.

Ik betaalde € 50,- per nacht voor een upgrade van de hotelkamer volgens Bongo een standaard kamer zonder ontbijt.
De kamer is een comfort kamer in dit hotel, ze hebben geen mindere in categorie. Het ontbijt kost € 17.50,- per persoon per nacht.
Er werd ons 2 x €15,00,- teveel aangerekend door Bongo. Ik melde het in het hotel.
Uiteraard kon het hotel dit niet veranderen. Ze betreurde dit voor ons.
Hopelijk is Bongo zo correct om ons dit bedrag terug te betalen! Hopende op een gunstig antwoord.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Danny S.

5 / 10
5/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Meest giftige geschenk dat je maar kan kopen.

Meest giftige cadeau dat je iemand kan geven… een bongo bon.. goed voor mensen die geen moeite willen doen om een origineel cadeautje te kopen… Alsook: een verschrikkelijk keuzeassortiment aan locaties en activiteiten, velen daarvan bestaan zelf niet eens meer! Onwaarschijnlijk dat zo een bedrijf blijft draaien…en daar bovenop , ruil je hem niet op tijd in vervalt hij nog eens erbij.. zonet eentje met een waarde van €100 in de vuilnisbak gepoeft. Waanzin!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Michay F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets van natuur en glamping

Ik krijg een bon 'natuur en glamping' cadeau ter waarde van €99. Keuze uit 100 hotels. Maar waar is de natuur? En vooral waar is de glamping? Enkel grote hotels in het midden van een stad. Op 3 locaties na, behoorde er geen enkele van deze hotels onder de noemer 'natuur en glaming'. Ohja, de 3 die je wel zou kunnen zien onder die titel zijn dan weer vuil, oud of hebben adertjes onder het gras.
Om dan nog niet te spreken over hoe moeilijk het proces om te reserveren is. Ik wil nog eens voor al mijn vrienden heel duidelijk maken dat dit weggesmeten geld is en ik veel liever met dat geld samen eens goed op café ga!

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Sara D.

4 / 10
1/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zijn geld niet waard

Wij hadden een Bongo bon voor een ontbijt aan huis twv 50 eur. Zowat geen enkele zaak leverde aan huis, tenzij je in een straal van 2 km woont. Leuk voor wie in Gent, Antwerpen of Mechelen woont maar niet voor ons. Dichtbijzijnde adres was Wilrijk nog 30 km. Daar aangekomen kregen we het ontbijt. 2 mini koffiekoekjes pp. Een in halve sandwich pp, 2 sneetjes brood, 1 klein stuk frans brood , 1 tasje fruitsap uit brik nog niet eens versgeperst, mini yoghurtje en 4 sneetjes spek. Zelfs ... geen koffie. Koffie, lijkt elementair bij een ontbijt.
Nadien negatieve review direct reactie. Ja u had de koffie moeten vragen, neen, sorry dit moet je als zaak aanbieden of op zijn minst vragen aan de klant. Heb de indruk dat men mensen met Bongo vouchers gewoon niet graag ziet komen.
Bij Hotels Van der Valk heb ik een ontbijtbuffet met 10x meer keuze en onbeperkt bij halen en dat kost amper 15 euro pp. Bongo = dieven. Ze creëren ook niks maar pakken gewoon commissie om een boekje te drukken. Bende bedriegers.

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Willem V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Afzetterij

Er werd betaald voor een Bongo bon door een kennis. Na de vervaldatum was het niet meer mogelijk hem te gebruiken. Onmogelijk om hem in te wisselen. Afzetterij!

Geplaatst op: 24-10-2022
Laatst bewerkt op: 24-10-2022
Geschreven door: Philip D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorm teleurgesteld.

Mijn zoontje kreeg vorig jaar een Bongo bon cadeau Movie en popcorn op zijn verjaardagsfeestje van de klaskinderen. Nu wij deze willen gebruiken blijkt dit niet te gaan...Bon is niet geactiveerd en kan dus niet geregisteerd worden. Die activatie zou moeten gebeurd zijn volgens Bongo op het moment van de aankoop in en door de winkel. Dit kan enkel opgelost worden als ik een aankoopbewijs kan voorleggen of als ik weet waar de bon gekocht was en op welke datum. Dit is wel heel moeilijk als je dit als cadeau hebt gekregen. Zeer teleurgesteld !!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Nancy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
W a a r d e l o o s, nooit meer een Bongo voor mij

wat een enorm gepuzzel om iets te vinden dat past.
Honden welkom is bij veel hotels niet van toepassing 1 hond wel!
Registreren, Registreren en nog een Registreren wat ontzettend veel handelingen en zo. En dan weet je niet of er beschikbaarheid is. Uren ben ik aan het zoeken geweest en dan uitpuzzelen hoe je kan reserveren, wat omslachtig allemaal, voor mij niet meer

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Anneke R.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring.

bongo bon 9329755375 ongevraagd omgeboekt naar een andere beleving Domein Westhoek wist hier niets van en zou het teveel betaald bedrag niet opvragen .Klachtendienst opgeld en nadien niets meer gehoord. Laatste bongo bon gekocht dus en met mee gans de familie. Zo behandeld men zijn klanten niet !!!!!!!!!! Jan

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: JAN F.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar ontgoocheld

Van de 3 bonnen die we kregen, werken er 2 activatiecodes niet. Zonder aankoopticket zegt Bongo niets te kunnen doen. Maar de schenkers hebben deze kassatickets niet meer, in de vuilbak dus :-(

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Bongo kopen met overnachtingen.

Bij Bongo met overnachting heb je heel wat keuze in hotels tot als je wil reserveren dan moet je wat geluk hebben dat je nog uit een paar hotels kan kiezen. Voor ons geen BONGO meer dit is pure oplichting.

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geniaal bedacht concept, klanten zijn op alle fronten de dupe.

Ook ik heb een verwenkaart gekregen van het bedrijf waar ik werk. 200 euro, wat een kado.
Maar wat een drama voor mij en m’n collega’s.
Je moet met je verwenkaart een kadobon kopen waarmee je een hotel kunt reserveren.
Ik had al een hotel gezien waarmee zij samenwerken. Terwijl je op de website van het hotel wel kunt boeken kan dat via Bongo niet. Dus m’n gekozen kadobon van 179 euro had ik niet moeten nemen. Maar nu kan je het wel omwisselen voor een andere bon maar niet terugzetten op je verwenkaart. Wat doe je dan toch met die 21 euro. NIKS! Easy money voor Bongo. O ja, ik zie een mooi ander hotelletje bij Bongo iets duurder maar dat geeft niet, ik wil wel wat bijbetalen. NEE, dan moet je je bon inruilen voor een andere bon. En bijbetalen want wat op die verwenkaart staat kan je er niet bijdoen. Weet je wat die nieuwe Gastronomie verwenkaart kost?! 500 euro!!!
Houd je een hoog bedrag over op je Gastronomiekaart waardoor je toch weer aan die Bongo vastzit met z’n geniale regeltjes waar Bongo goud mee verdient. Ik denk dat ons bedrijf iedereen veel blijer had gemaakt met gewoon 100 euro handje contantje. Had mij een hoop tijd en anderen waarschijnlijk ook veel frustratie gescheeld. En wat Bongo betreft….ik zou zo m’n geld niet willen verdienen over de ruggen van anderen want ik wed dat heeeeeeel veel “kadobongeld” niet geïnt wordt. EASY MONEY Bongo.

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Waardeloos

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit Bongo bon cadeau doen

Hallo, dit is pure oplichterij!!! De bon blijft X-jaren geldig, maar door Corona kon je natuurlijk niet boeken. UITERAARD gaat Bongo u niet verwittigen dat de einddatum nadert, zelfs al heeft Bongo uw gegevens omdat de bon geregistreerd werd. Dit is pure afzetterij!!! Bongo zou verplicht moeten worden om hun klanten te duiden op de vervaldata. Dit kan perfect automatisch gebeuren via een computer programma, maar ze doen het niet, puur om de klanten af te zetten!!! Bij deze Bongo is voor mij Nongo!!!
Greetz

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 15-09-2022
Geschreven door: Nathalie S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bongobon geen probleem maar in verhouding weinig inbegrepen.

Bongobon van 59 euro voor wellnes 2 personen ..inkom en cava of fruitsap...We kozen Aquarein in Grobbendonk..inkom bedroeg op dat moment in promo €18,50 per persoon...Dus voor 2pers is dat 37€. Bij de inkom krijgenwe 2 vouchers voor de drankjes.
Vragen we heel beleefd aande ober of een pompelmoessapje zou mogen id plaats van cava of fruitsap...komt de ober toch met fruitsap want het kan niet...terwijl de prijs hetzelfde was op de kaart....voor €12,50per persoon kan dat er wel af denk k. We hebben aan de zomerbar ook 2 drankjes genomen en telden hiervoor ook nog ns 20 euro extra neer...🤔👍...wij waren zeer tevreden over het saunagebeuren maar vinden dit absolute afzetterij👌

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 11-08-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit doen!

Onoverzichtelijke site (Bongo.be) waar je ook niets kan boeken (zijn dan al vol!) Bon weg gegeven/ collega's ook bonnen gekregen: zelfde ervaringen. Is flut cadeau nooit doen

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer!

Het eten was ondermaats

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Altijd bedrogen met Bongo bon

Leuk geschenk om te krijgen, maar steeds in de val door de kleine lettertjes waardoor je altijd moet bijbetalen. En weinig mooie deals. Wij hebben weekendje geboekt met duidelijk inbegrepen 1 overnachting met ontbijt en wellness. Tijdens boeken bijbetaald voor diner. Wat bleek achteraf dat wellness er dan niet meer bij zat. Bongo aangeschreven, maar voor geen enkele reden vatbaar. eigenlijk schandalig.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick C.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
HUYS VAN STEYNS IN TONGEREN WAS EEN FORMIDABELE ERVARING

HUYS VAN STEYNS uit bongo non Pittoresk logeren .Zeer vriendelijk onthaal , prachtige kamer en lekker ontbijt !Heel rustig verblijf en op wandelafstand van centrum.
Je krijgt ook gratis een informatiegids over de bezienswaardigheden in Tongeren in bruikleen . Service uitstekend dus ! Echte aanrader

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pure oplichterij

Je krijgt een bongo bon voor weekend met ontbijt. 3000 hotels staat er in het groot bij. Als je online gaat zoeken krijg je 3 opties zonder bijkomende kosten. En dan begint de teller te lopen vanaf 65€ tot …/ nacht. Wat een tof cadeau.

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama, wat omslachtig gedoe.

Wat een omslachtig gedoe, bon is zo besteld, al was het een aanbieding die boven de waarde van de bon uit kwam, de korting werd niet doorberekend. Zoeken naar hotel is lastig en het waren er weinig. Één hotel met zeer slechte reviews ( Ommen).
Toen Ruurlo geboekt, waarna ik het bericht kreeg dat zij geen contract meer hebben met Bongo. Nu Groningen geprobeerd, maar die had bijna geen plaats meer. Dit doe ik dus nooit meer.

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thilda V.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Bongo diner met wijn:
Drie maal willen reserververen bij verschillende restaurants…men reageert niet eens.De vierde keer een restaurant gevonden wat dan toch reageerde maar deze belevenis was de naam ‘diner’ niet waardig,ik heb voor de eerste keer in mijn leven rauwe vis gekregen en het was geen sushi.Ik heb de indruk dat restaurants niet graag mensen zien komen die met een voucher willen betalen maar sluit je dan niet aan bij zo’n partner.

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Gangster praktijk

bon door corona vervallen

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Phil R.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
OPLICHTERS NOOIT BONGO BON KOPEN!

bongo bon geruild bedrag was minder geen uitleg gegeven onmiddellijk het resterend bedrag in beslag genomen. Als ruilingskost terwijl ruiling GRATIS is!

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hicran O.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bongo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bongo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 35 beoordelingen geplaatst over Bongo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,8 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bongo actief?

Bongo is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards , cadeaus en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bongo reviews? Dan kun je naar de website van Bongo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie