Bongo logo

Bongo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bongo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2173
Bongo logo
Website
Bongo
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bongo

Heb je een bongobon cadeau gekregen en wil je meer informatie over hoe het bedrijf werkt? Of wens je zelf een aankoop te plaatsen bij Bongo? We hebben voor jou verschillende beoordelingen en reviews van klanten verzameld die ervaring hebben met Bongo. Daarin lees je hoe consumenten de ervaringen met Bongo hebben beleefd en of ze het nog opnieuw zouden doen.

Over Bongo

Bongo is een merk dat in 2001 via een website en een netwerk van aanbieders de belevenisbon op de markt heeft gebracht. Aanvankelijk deed het dat in België, maar doorheen de jaren hebben ze ook de Nederlandse, Spaanse, Deense, Zweedse en Duitse markt veroverd. In 2007 werd Bongo overgekocht door de Smartbox Group, een marktleider in de sector van cadeaubonnen. Dit vergrootte het succes van de Bongo bon nog meer, en de belevenisbon was ook te koop in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland en Portugal.

Waarom kiezen voor Bongo

Het succes van Bongo is makkelijk te verklaren. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 40000 partners in heel Europa. Deze partners bieden ervaringen aan in plaats van een materieel cadeau. Van een romantisch weekendje voor koppels tot een skydivesprong voor de adrenaline junkie. Net door de ruime keuze en de brede waaier aan activiteiten bereiken ze een grote doelgroep en zijn ze het ideale geschenk van velen voor zowat iedere gelegenheid. Ze zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven hebben ze het voor heel wat mensen makkelijker gemaakt om een geschikt verjaardagscadeau te vinden.

Een Bongobon kopen kan niet alleen via hun eigen website, maar ook heel wat verschillende handelszaken in België en Nederland bieden een ruim aanbod aan cadeaubonnen aan. Wel is het aanbod vaak groter online dan wat je vindt in de winkel. Bij het kopen van een bon staat de ervaring vast, maar kun je online checken welke beschikbaarheid voor jou het beste past.

Is Bongo betrouwbaar?

Bongo heeft ondertussen een flinke reputatie opgebouwd met zijn belevenisbonnen. Niet alleen is de Bongo bon een perfect geschenkoptie geworden voor velen, maar ook het gemak waarmee de ervaring gereserveerd of online ingeruild kan worden, zijn redenen voor het succes. Daarnaast werken ze ook uitsluitend samen met kwalitatieve partners die voldoen aan hun vereisten. Zo is de klant steeds verzekerd van een unieke ervaring.

Klantenservice en klachten

Bongo biedt zijn klanten ook een klantenservice aan. Zo staat hun klantendienst steeds telefonisch en via mail ter beschikking van klanten met vragen en antwoorden. Deze medewerkers doen er alles aan om te helpen van het reserveren van de ervaring, het omruilen en meer. Ook wanneer de geldigheid van je bongobon bijna verlopen is, dan kunnen ze helpen met het verlengen ervan.

Wil jij ook beoordelen?

Bongo heeft in het verleden al veel klanten gelukkig gemaakt. Heb je zelf een ervaring met Bongo en een van zijn cadeaubonnen? Positief of negatief? Schrijf een review en deel jouw ervaring met toekomstige klanten.

Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

5,1
36% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Lees onze review over Bongo

Het bedrijf Bongo is geverifieerd door ons. De webshop Bongo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bongo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bongo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bongo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bongo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bongo.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bongobon geen probleem maar in verhouding weinig inbegrepen.

Bongobon van 59 euro voor wellnes 2 personen ..inkom en cava of fruitsap...We kozen Aquarein in Grobbendonk..inkom bedroeg op dat moment in promo €18,50 per persoon...Dus voor 2pers is dat 37€. Bij de inkom krijgenwe 2 vouchers voor de drankjes.
Vragen we heel beleefd aande ober of een pompelmoessapje zou mogen id plaats van cava of fruitsap...komt de ober toch met fruitsap want het kan niet...terwijl de prijs hetzelfde was op de kaart....voor €12,50per persoon kan dat er wel af denk k. We hebben aan de zomerbar ook 2 drankjes genomen en telden hiervoor ook nog ns 20 euro extra neer...🤔👍...wij waren zeer tevreden over het saunagebeuren maar vinden dit absolute afzetterij👌

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 11-08-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit doen!

Onoverzichtelijke site (Bongo.be) waar je ook niets kan boeken (zijn dan al vol!) Bon weg gegeven/ collega's ook bonnen gekregen: zelfde ervaringen. Is flut cadeau nooit doen

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer!

Het eten was ondermaats

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Altijd bedrogen met Bongo bon

Leuk geschenk om te krijgen, maar steeds in de val door de kleine lettertjes waardoor je altijd moet bijbetalen. En weinig mooie deals. Wij hebben weekendje geboekt met duidelijk inbegrepen 1 overnachting met ontbijt en wellness. Tijdens boeken bijbetaald voor diner. Wat bleek achteraf dat wellness er dan niet meer bij zat. Bongo aangeschreven, maar voor geen enkele reden vatbaar. eigenlijk schandalig.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick C.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
HUYS VAN STEYNS IN TONGEREN WAS EEN FORMIDABELE ERVARING

HUYS VAN STEYNS uit bongo non Pittoresk logeren .Zeer vriendelijk onthaal , prachtige kamer en lekker ontbijt !Heel rustig verblijf en op wandelafstand van centrum.
Je krijgt ook gratis een informatiegids over de bezienswaardigheden in Tongeren in bruikleen . Service uitstekend dus ! Echte aanrader

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Pure oplichterij

Je krijgt een bongo bon voor weekend met ontbijt. 3000 hotels staat er in het groot bij. Als je online gaat zoeken krijg je 3 opties zonder bijkomende kosten. En dan begint de teller te lopen vanaf 65€ tot …/ nacht. Wat een tof cadeau.

Geplaatst op: 04-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama, wat omslachtig gedoe.

Wat een omslachtig gedoe, bon is zo besteld, al was het een aanbieding die boven de waarde van de bon uit kwam, de korting werd niet doorberekend. Zoeken naar hotel is lastig en het waren er weinig. Één hotel met zeer slechte reviews ( Ommen).
Toen Ruurlo geboekt, waarna ik het bericht kreeg dat zij geen contract meer hebben met Bongo. Nu Groningen geprobeerd, maar die had bijna geen plaats meer. Dit doe ik dus nooit meer.

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thilda V.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Bongo diner met wijn:
Drie maal willen reserververen bij verschillende restaurants…men reageert niet eens.De vierde keer een restaurant gevonden wat dan toch reageerde maar deze belevenis was de naam ‘diner’ niet waardig,ik heb voor de eerste keer in mijn leven rauwe vis gekregen en het was geen sushi.Ik heb de indruk dat restaurants niet graag mensen zien komen die met een voucher willen betalen maar sluit je dan niet aan bij zo’n partner.

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Gangster praktijk

bon door corona vervallen

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Phil R.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
OPLICHTERS NOOIT BONGO BON KOPEN!

bongo bon geruild bedrag was minder geen uitleg gegeven onmiddellijk het resterend bedrag in beslag genomen. Als ruilingskost terwijl ruiling GRATIS is!

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hicran O.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bij gebruik plots verlopen! En dus onbruikbaar!

Van vrienden een bongo bon gekregen.
Helemaal leuk maar dankzij corona is het er niet van gekomen om te boeken.

Nu uitendelijk iets gevonden blijkt de dtum verlopen te zijn! En dit kan niet meer verlengd worden dus geld weg! Voor mij nooit meer Bongo!

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oneerlijke handel

De verantwoordelijkheid voor het verlengen wordt volledig bij de ontvanger gelegd. Dit is slechts een formele actie en doet niets af aan de waarde van de bon. Het lijkt er dus op dat dit bedrijf het verdienmodel hierop heeft gebouwd. De voorwaarden zijn uitgebreid en er op gericht om het bedrijf te vrijwaren van aansprakelijkheid.
Het hele concept gaat echter voorbij aan wat eerlijke handel is: een dienst leveren voor een betaald bedrag.
Geef nooit een Bongo Bon kado!!!

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld niet waard

Bongobon voor 3 dagen weekendtrips met DINER. Volgens website Ibis hotel in de panne. hadden we recht op 2 gangen menu. Bij aankomst werd gezegd dat we beter 2e dag konden komen eten omdat er enkel nog 1 pasta en een paar pizza's waren en dat er dinsdags (dag nadien) telkens nieuwe schotels geleverd werden. Dinsdagavond werd ons gezegd dat er niet geleverd was. 2 gangen menu was dus pizza die er al een week stond en als dessert een namaak magnum ijsje en een stuk oudbakken taart. Dus zeker zijn geld niet waard

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marina V.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg goed geholpen

Een uitstekende klantenservice heeft deze website. Ik ben usper goed geholpen en ik had snel gekregen wat ik nodig had. Alles is zonder enige moeite opgelost en ze hebben me altijd super vriendelijk te woord gestaan.

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lonneke S.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bongo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bongo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Bongo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,1 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bongo actief?

Bongo is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards , cadeaus en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bongo reviews? Dan kun je naar de website van Bongo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie