Grandado.com logo

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1494
Grandado.com logo
Website
grandado.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Grandado.com

Grandado, de webshop waar iedereen zijn hart kan ophalen. Het aanbod is zeer divers en ook jij bent blijkbaar op mooie artikelen gestuit, waar je over na zit te denken om aan te schaffen. En dus ben je op zoek naar ervaringen van anderen, om zeker te weten of Grandado zijn beloften wel waarmaakt. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt hier de reviews van anderen lezen, maar dat niet alleen. Ook lees je hier meer over het bedrijf, wat hen uniek maakt en waarom wij denken dat het een betrouwbaar bedrijf is. Wil je weten hoe de klantenservice werkt en hoe men met eventuele klachten omgaat? Wij hebben dat stukje ook voor je uitgezocht!

Over Grandado.com

Grandado.com is een webshop uit China met een heel groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen (maar liefst meer dan 5 miljoen!). Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Grandorado heeft het. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld dat mensen blij worden als ze hun zending ontvangen. En ze zeggen te luisteren naar de feedback die ze ontvangen, om zo de winkelervaring nog beter te maken. Een beoordeling achterlaten heeft dus zeker nut!

Waarom kiezen voor Grandado.com

Grandorado.com biedt, zoals gezegd, een heel scala aan artikelen aan. Handig, als je meerdere artikelen nodig hebt, die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Zo kan je gewoon bij 1 winkel terecht. Deze webwinkel hanteert lekkere lage prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf zowel dagdeals als weekdeals aan, die het bekijken zeker meer dan waard zijn. Ook handig: ben je op zoek naar een geschenk voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat? Deze webshop heeft ook rubrieken die daarop inspringen! Zo heb je lekker veel inspiratie. De verzending is gratis en je mag 100 dagen erover nadenken of je de zending wel of niet wilt houden. Zo koop je dus eigenlijk zonder zorgen. Het bedrijf accepteert heel veel betalingsmiddelen.

Is Grandado.com betrouwbaar?

Grandorado biedt o.a. de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarmee sluit je dus al veel risico uit. Je betaalt dan immers pas als je tevreden bent én het product ontvangen hebt. Bij reviews zie je dat er snel gereageerd wordt vanuit het bedrijf, dus dat is ook een pluspunt en wil toch zeggen dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op de site. Het Chinese adres is ook hier te vinden, maar zonder telefoonnummer. Wel zijn er veel vragen al beantwoord via de ‘meest gestelde vragen’ op de site. Klachten zullen dus via dit formulier doorgegeven moeten worden. En kan helaas niet rechtstreeks. Overigens wordt er door de klantenservice, zoals al eerder vermeld, wel gereageerd op de beoordelingen van klanten. Daaruit mag je dus opmaken dat er zeker gekeken wordt naar de dingen die spelen onder de klanten. Wil je iets retourneren, dan doe je dit ook via een speciaal formulier op de site. Met dit retourformulier wordt de retourprocedure in werking gezet. Daarnaast wordt er netjes vermeld dat je ook het recht hebt om het artikel retour te zenden zonder tussenkomst van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Grandorado? Het wordt op prijs gesteld als ook jij dan jouw review hier zou willen achterlaten. Zo kunnen kopers elkaar helpen om de juiste beslissing te nemen of je wel of niet ergens iets wilt aanschaffen. Zowel jouw positieve ervaring, als de minder leuke beoordelingen, zijn welkom. Zo krijgen we immers een eerlijk beeld van deze webshop.

Reviews over Grandado.com

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,6
87% zou hier weer kopen
241 beoordelingen
Ervaringen met Grandado.com

Grandado.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grandado.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grandado.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grandado.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van grandado.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van grandado.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel bezorgd, mooi product, precies wat ik wilde!

Ik heb een product besteld die ik nergens anders kon vinden. De dimensies van de vlag waren ook precies goed en de kwaliteit is ook heel goed voor de prijs. Kortom precies wat ik wilde hebben en ik ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Koen V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heureusement surpris !

Je ne m'attendais pas à commander en Chine, néanmoins le délai n'a pas été très long et le prix payé était le prix réel

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ervaring was goed alleen het volgen van het paket klopte totaal niet met track en trace

Wat k besteld had klopte helemaal.
Alleen de track en tracé klopte niet ik las dat het vliegtuig nog moest opstijgen terwijl het pakket al in huis lag.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super ervaring!

Mijn ervaring is echt geweldig, geen verbeterpunten.

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Had niet veel vertrouwen na het lezen van de reviews maar na 14 dagen het bestelde artikel ontvangen prima.

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Hele fijne service. De prijs is niet te gek qua duur of iets. De verzending kun je volgen wat ook fijn is.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Le produit est ok et conforme à se que j'attendais reçu plus vite que prévu très satisfaite

Le produit est ok et conforme à se que j'attendais reçu plus vite que prévu très satisfaite

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Geneviève S.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed produkt ..

Het produkt was goed en geslaagd. Levering duurde wel iets langer dan normaal.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verantwoordelijk er voor jullie niet en post nl ook niet nu is mijn pakket weg en het geld ook heel triest is wel 170 euro maar ja niemand laat meer iets van zich horen na een mailtje

Mijn pakketje is nooit aangekomen en niemand is verantwoordelijk er voor jullie niet en post nl ook niet nu is mijn pakket weg en het geld ook heel triest is wel 170 euro maar ja niemand laat meer iets van zich horen na een mailtje

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Eduard J.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ok

De enige site waar ik mijn gezochte product kon vinden. Wel een lange levertijd, dit kan beter

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Super fijne website en goeie kwaliteit voor de prijs

Mooie kruis ketting gekocht snelle levering en goeie kwaliteit voor de prijs

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Annelynn W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten

Prima service en uitstekende prijs!

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Sam V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel slechte loep ontvangen!! Vergroot helemaal niets.

Slechte ervaring met dit bedrijf. Heel lang moeten wachten op het artikel. Dit komt natuurlijk omdat het product uit China komt. De loep vergroot helemaal niets.
Al met al een heel slecht product voor een veel te dure prijs. Echt zonde.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel geleverd, kwaliteit mwah

Sierraden snel versleten, verder alles soepel

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Justine

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle vlotte aankoop

Vlotte bestelling met eerlijke prijs

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Peter V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik wist niet dat het zo lang zou duren

De service is netjes, maar verder duurt het allemaal veel te lang en heb ik nog steeds mijn product niet ontvangen

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 5/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vlotte afhandeling op alle artikelen

Zie hierboven, dit omvat alles.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service. Duurde even voordat er teken was van leven, maar bezorging verliep keurig.

Goede service. Duurde even voordat er teken was van leven, maar bezorging verliep keurig.

Geplaatst op: 08-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Tom

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles, van begin tot het einde perfect, geen enkele opmerking!

Vanaf mijn bestelling en betaling perfect; track en trace perfect; levering perfect; werking, perfect.
Geen enkele opmerking!
Firmin

Geplaatst op: 08-09-2022
Laatst bewerkt op: 08-09-2022
Geschreven door: Firmin D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Topservice!!

Ben telefonisch enorm goed geholpen en mijn bestelling was supersnel aangekomen! Top!!

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijke website, goeie prijzen, zeker een aanrader!!

Goed leesbare website en nort moeilijk met bestellen. Ook de prijzen zijn helemaal binnen mijn kleine budget! Ga zeker weer wat bestellen.
Levering duurde wel wat langer, maar niet erg!

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Marion P.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel bestellen, maar leveren?

Iets besteld boor de kitchen aid. Bestelling verzonden en betaald. Dan komt er bericht voor levering. Dat kan wel bijna een maand duren. Grote teleurstelling. Maar dan, na een kleine week, is de bestelling er al. Helemaal blij!
Grote vraag: was dat toeval of expres?
Service is moeilijk te beoordelen door mij.

Geplaatst op: 08-09-2022
Laatst bewerkt op: 08-09-2022
Geschreven door: Rijkelt B.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel fijn en makkelijk

Ik kende Grandado nog niet, maar alles was makkelijk te vinden en de bestelprocedure ging heel erg vlot. Zeker een aanrader

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Super snelle levering en product werkt perfect

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ziet er uit zoals op de site ,sneller geleverd dan gepland

Goede service,je wordt op de hoogte gehouden van de levering,die uiteindelijk sneller was dan gezegd en artikel ziet er net zo uit als op de site

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Evelyn B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Als je het niet erg vind langer te wachten? Dan kan je goeie deals vinden.

Als je het niet erg vind langer te wachten? Dan kan je goeie deals vinden.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gekregen wat er is besteld

Artikel gevonden en besteld en vervolgens op afgesproken tijdstip gekregen.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 08-09-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Product goed en eerlijke preis

Bestelling was er sneller dan verwacht

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Peter C.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles verliep volgens het boekje en de levering was er eerder dan beloofd

Bestelling plaatsen ging snel en gemakkelijk. Betalen verliep soepel. Via emails werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Voor de afgesproken datum lag het pakketje al in mijn bus. Mijn bestelling was in top conditie

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Mark F.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Volgende keer gewoon bij Ali expres

Als ik wist dat het uit China kwam dan had ik het zelf besteld bij Ali expres voor 20,- euro goed koper

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Remco K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Grandado.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grandado.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 241 beoordelingen geplaatst over Grandado.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 87% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grandado.com actief?

Grandado.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , e-smoking , elektronica , fotografie , gereedschap , juweliers , lingerie & ondergoed , seksshops en erotische shops , speelgoed , sport & fitness , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grandado.com reviews? Dan kun je naar de website van Grandado.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie