Grandado.com logo

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Grandado.com logo
Website
grandado.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Grandado.com

Grandado, de webshop waar iedereen zijn hart kan ophalen. Het aanbod is zeer divers en ook jij bent blijkbaar op mooie artikelen gestuit, waar je over na zit te denken om aan te schaffen. En dus ben je op zoek naar ervaringen van anderen, om zeker te weten of Grandado zijn beloften wel waarmaakt. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt hier de reviews van anderen lezen, maar dat niet alleen. Ook lees je hier meer over het bedrijf, wat hen uniek maakt en waarom wij denken dat het een betrouwbaar bedrijf is. Wil je weten hoe de klantenservice werkt en hoe men met eventuele klachten omgaat? Wij hebben dat stukje ook voor je uitgezocht!

Over Grandado.com

Grandado.com is een webshop uit China met een heel groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen (maar liefst meer dan 5 miljoen!). Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Grandorado heeft het. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld dat mensen blij worden als ze hun zending ontvangen. En ze zeggen te luisteren naar de feedback die ze ontvangen, om zo de winkelervaring nog beter te maken. Een beoordeling achterlaten heeft dus zeker nut!

Waarom kiezen voor Grandado.com

Grandorado.com biedt, zoals gezegd, een heel scala aan artikelen aan. Handig, als je meerdere artikelen nodig hebt, die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Zo kan je gewoon bij 1 winkel terecht. Deze webwinkel hanteert lekkere lage prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf zowel dagdeals als weekdeals aan, die het bekijken zeker meer dan waard zijn. Ook handig: ben je op zoek naar een geschenk voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat? Deze webshop heeft ook rubrieken die daarop inspringen! Zo heb je lekker veel inspiratie. De verzending is gratis en je mag 100 dagen erover nadenken of je de zending wel of niet wilt houden. Zo koop je dus eigenlijk zonder zorgen. Het bedrijf accepteert heel veel betalingsmiddelen.

Is Grandado.com betrouwbaar?

Grandorado biedt o.a. de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarmee sluit je dus al veel risico uit. Je betaalt dan immers pas als je tevreden bent én het product ontvangen hebt. Bij reviews zie je dat er snel gereageerd wordt vanuit het bedrijf, dus dat is ook een pluspunt en wil toch zeggen dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op de site. Het Chinese adres is ook hier te vinden, maar zonder telefoonnummer. Wel zijn er veel vragen al beantwoord via de ‘meest gestelde vragen’ op de site. Klachten zullen dus via dit formulier doorgegeven moeten worden. En kan helaas niet rechtstreeks. Overigens wordt er door de klantenservice, zoals al eerder vermeld, wel gereageerd op de beoordelingen van klanten. Daaruit mag je dus opmaken dat er zeker gekeken wordt naar de dingen die spelen onder de klanten. Wil je iets retourneren, dan doe je dit ook via een speciaal formulier op de site. Met dit retourformulier wordt de retourprocedure in werking gezet. Daarnaast wordt er netjes vermeld dat je ook het recht hebt om het artikel retour te zenden zonder tussenkomst van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Grandorado? Het wordt op prijs gesteld als ook jij dan jouw review hier zou willen achterlaten. Zo kunnen kopers elkaar helpen om de juiste beslissing te nemen of je wel of niet ergens iets wilt aanschaffen. Zowel jouw positieve ervaring, als de minder leuke beoordelingen, zijn welkom. Zo krijgen we immers een eerlijk beeld van deze webshop.

Reviews over Grandado.com

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Nouveau Webwinkel logo
Nouveau Webwinkel
2 beoordelingen
8,5
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
10
5,7
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Grandado.com

Grandado.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grandado.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grandado.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grandado.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van grandado.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van grandado.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
We wachten vrolijk verder voor € 8,69

Stom om zoiets over China te bestellen.
Grandado staat nu op mijn zwarte lijst.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 29-09-2021
Geschreven door: May S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
1 KEER IETS BESTELD EN NIETS KRIJGEN EN ZEGGEN DAT ZE HET VERSTUURD HEBBEN

Ik heb gevraagt waar mijn bestelling BLIJFT ik kreeg als antwoord dat het weg is door post nl.Dus fluiten naar mijn geld de schoften het is maar 12.88 euro maar toch.oke mensen jullie zijn gewaarschuwd.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 20-09-2021
Geschreven door: C.E. D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

ik heb bij u op 27-07-2021 een lange lederen jas besteld,ref:090182197r097, en betaaldrekening nummer nl38rabo0190535792,maar heb tot nu toe nog geen pakket van u mogen ontvangen,hoe komt dat ? nu wil ik dat u mijn jas opstuurt of u stort mijn geld terug, ik vind dit geen goede reclame voor u! ik heb nu een nieuwe bestelling gedaan ter waarde van 72.69 euro

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Patrick R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wordt niets geleverd

Op 31 juli bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar. Aangifte gedaan.

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 13-09-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters !

4 mesjes besteld en maar 1 ontvangen. Eerst uitgemaakt voor leugenaar en vervolgens bieden ze 40% korting terwijl de schade 75% is !! Nooit mee in zee gaan !! Spullen komen via ali express en zijn namaak !

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-10-2021
Geschreven door: Jorn V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht ik

Ik had een sponsen bloem besteld voor mijn kleinkindje te wassen in afwadbak keuken het stond juist aan grote korting en deze week kreeg ik mijn bestelling en had totaal iets anders ontvangen een babynetje voor in een babybad te bevestigen waar ik totaal niets mee kan aanvangen, denk al 5 mails gestuurd en krijg niets van antwoord

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 06-10-2021
Geschreven door: Nancy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

was vreselijk, geen pakket ontvangen na 6,5 weken

Geplaatst op: 14-09-2021
Laatst bewerkt op: 14-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer oplichters

Bestelling gedaan....Bestelling gekregen totaal niet wat op de foto stond. Wil het retourneren en dan komt het....kan niet want je moet verzend kosten betalen en bla bla bla.....na tich mailtjes e.d heb ik het maar gekocht om een hoop gezeik te voorkomen. Zo werkt deze online shop, pure oplichterij. Bestel/koop niks bij deze site.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 10-06-2021
Geschreven door: Sandy G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Grandado.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Nouveau Webwinkel logo
Nouveau Webwinkel
2 beoordelingen
8,5
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grandado.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Grandado.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grandado.com actief?

Grandado.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , e-smoking , elektronica , fotografie , gereedschap , juweliers , lingerie & ondergoed , seksshops en erotische shops , speelgoed , sport & fitness , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grandado.com reviews? Dan kun je naar de website van Grandado.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie