Grandado.com logo

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1494
Grandado.com logo
Website
grandado.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Grandado.com

Grandado, de webshop waar iedereen zijn hart kan ophalen. Het aanbod is zeer divers en ook jij bent blijkbaar op mooie artikelen gestuit, waar je over na zit te denken om aan te schaffen. En dus ben je op zoek naar ervaringen van anderen, om zeker te weten of Grandado zijn beloften wel waarmaakt. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt hier de reviews van anderen lezen, maar dat niet alleen. Ook lees je hier meer over het bedrijf, wat hen uniek maakt en waarom wij denken dat het een betrouwbaar bedrijf is. Wil je weten hoe de klantenservice werkt en hoe men met eventuele klachten omgaat? Wij hebben dat stukje ook voor je uitgezocht!

Over Grandado.com

Grandado.com is een webshop uit China met een heel groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen (maar liefst meer dan 5 miljoen!). Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Grandorado heeft het. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld dat mensen blij worden als ze hun zending ontvangen. En ze zeggen te luisteren naar de feedback die ze ontvangen, om zo de winkelervaring nog beter te maken. Een beoordeling achterlaten heeft dus zeker nut!

Waarom kiezen voor Grandado.com

Grandorado.com biedt, zoals gezegd, een heel scala aan artikelen aan. Handig, als je meerdere artikelen nodig hebt, die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Zo kan je gewoon bij 1 winkel terecht. Deze webwinkel hanteert lekkere lage prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf zowel dagdeals als weekdeals aan, die het bekijken zeker meer dan waard zijn. Ook handig: ben je op zoek naar een geschenk voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat? Deze webshop heeft ook rubrieken die daarop inspringen! Zo heb je lekker veel inspiratie. De verzending is gratis en je mag 100 dagen erover nadenken of je de zending wel of niet wilt houden. Zo koop je dus eigenlijk zonder zorgen. Het bedrijf accepteert heel veel betalingsmiddelen.

Is Grandado.com betrouwbaar?

Grandorado biedt o.a. de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarmee sluit je dus al veel risico uit. Je betaalt dan immers pas als je tevreden bent én het product ontvangen hebt. Bij reviews zie je dat er snel gereageerd wordt vanuit het bedrijf, dus dat is ook een pluspunt en wil toch zeggen dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op de site. Het Chinese adres is ook hier te vinden, maar zonder telefoonnummer. Wel zijn er veel vragen al beantwoord via de ‘meest gestelde vragen’ op de site. Klachten zullen dus via dit formulier doorgegeven moeten worden. En kan helaas niet rechtstreeks. Overigens wordt er door de klantenservice, zoals al eerder vermeld, wel gereageerd op de beoordelingen van klanten. Daaruit mag je dus opmaken dat er zeker gekeken wordt naar de dingen die spelen onder de klanten. Wil je iets retourneren, dan doe je dit ook via een speciaal formulier op de site. Met dit retourformulier wordt de retourprocedure in werking gezet. Daarnaast wordt er netjes vermeld dat je ook het recht hebt om het artikel retour te zenden zonder tussenkomst van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Grandorado? Het wordt op prijs gesteld als ook jij dan jouw review hier zou willen achterlaten. Zo kunnen kopers elkaar helpen om de juiste beslissing te nemen of je wel of niet ergens iets wilt aanschaffen. Zowel jouw positieve ervaring, als de minder leuke beoordelingen, zijn welkom. Zo krijgen we immers een eerlijk beeld van deze webshop.

Reviews over Grandado.com

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,2
72% zou hier weer kopen
54 beoordelingen
Ervaringen met Grandado.com

Grandado.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grandado.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grandado.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grandado.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van grandado.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van grandado.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeker weten goede kwaliteit prijsverhouding

Ze hebben mij altijd goed geholpen door goede informatie te geven als ik vragen had.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 18-05-2022
Geschreven door: Johanna T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

2 keer wat besteld op Grandado en nog nooit problemen gehad de spullen doen het perfect en snel geleverd

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 07-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Ik was sceptisch vanwege de lange levertijd, maar dit viel in de praktijk reuze mee. Het product werd veel eerder bezorgd en voldoet aan de verwachtingen. Prima dus.

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 28-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte service!

Heel tevreden! Alles vlot verlopen.

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 25-02-2022
Geschreven door: Dries V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 25-02-2022
Geschreven door: Patricia ..

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed want k kreeg m snel binnen

K vond t wel goed geregeld want de track and trace liep goed bij

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Voshon K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik vond het in geen enkele doe het zelf zaak, dus maar online besteld

Wat ik zocht vond ik niet in verschillende doe het zelf zaken. Daarom online besteld. Het was even wachten op het artikel, maar uuteindelijk sneller dan vooropgesteld. Tot nu toe lijkt het artikel ook van voldoende kwaliteit.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Maarten P.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel goed

Heel veel

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Abdelkader L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Handige stop voor doucheput gekocht. Prijs was laag, levering duurde even maar zonder problemen het pakket ontvangen. Product werkt naar behoren. Ik ben tevreden

Handige stop voor doucheput gekocht. Prijs was laag, levering duurde even maar zonder problemen het pakket ontvangen. Product werkt naar behoren. Ik ben tevreden.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Ruben R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede services snelle levering

Meteen het product gevonden en snelle levering

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Ans H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik heb reeds verschillende malen besteld. De ene keer word het al sneller geleverd als de andere. Kwaliteit en prijs zijn goed. De communicatie omtrent verlate leveringen kan beter.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Kristof B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en prima levering!

Duidelijke website, bestelling ging geheel makkelijk en er waren geen moeilijkheden. Bestelling kwam onbeschadigd binnen en werkt precies naar behoren.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Daan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet wat ik har verwacht

De prijzen zijn erg hoog

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Top snelle service

Hele snelle service top super tevreden

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Goede service

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 24-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Garantie bepalingen NIET sterk bij grandado

Led lamp binnen 48 uur defect en klantenservice vraagt hiervan bewijs d.m.v de inmiddels halogeen terug te hebben geplaatst en deze weer te verwijderen en de defecte led lamp te tonen dat deze niet werkt .
Bij aflevering is het pakketje ook niet netjes behaald ( verfromfraaid / geplet aangekomen.
En werkzaamheden om dit te doen zijn teveel werk en koop ik in de toekomst bij andere leveranciers.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Johan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Vlugge levering

Scheermesjes bestelt helft van de prijs super service en snelle levering! Top

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sandra F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Was in orde zeer tevreden mvgr

bestelling was zoals vermeld stond dus ben heel tevreden waarvoor dank mvgr

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: GRETA B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over mijn aankopen.

Reeds 2 maal bestelling geplaatst en alles is perfect verlopen. Artikels ontvangen zoals vermeld op de webshop. Ik ben zeer tevreden, waarvoor dank.

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verzenden duurt te lang

Verzenden duurt lang maar voor de rest best tevreden

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Een goede snelle levering voor een normale prijs.

Ik heb een knuffeltje besteld via hier en al was de prijs van een duurdere kant was het het zeker waard, de levering was sneller dan verwacht en kwam aan op een mooie manier. De levertijd was wat aan de lange kant maar was wel optijd.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service, prijs en kwaliteit

Ik bestel hier vaker en ben zeer tevreden

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Henk J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Prima en snelle levering. Zal hier zeker weer wat bestellen.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede afhandeling van de producten

Zowel de bestelwijze alsmede de toezending op een voortreffelijke manier een plus.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Peter P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Levering duurde iets langer dan verwacht, maar bestelling was compleet en goed verpakt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: David B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service, kwaliteit.en leuk geprijsd

Klantvriendelijke service, veel keus, snelle levering en goed retour beleid

Geplaatst op: 13-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Marty H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en betrouwbare levering

Goedkoop producten en de levering is sneller dan dat er word gezegd dus zeer tevreden.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ercan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en betrouwbare levering

Goedkoop producten en de levering is sneller dan dat er word gezegd dus zeer tevreden.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ercan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte levering zonder extra kosten.

Via Grandando is het mogelijk om Vitamix messen aan te schaffen en de prijs is zeer goed. Ik dacht dat ik extra invoerrechten zou moeten betalen maar dat was niet het geval.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
1 KEER IETS BESTELD EN NIETS KRIJGEN EN ZEGGEN DAT ZE HET VERSTUURD HEBBEN

Ik heb gevraagt waar mijn bestelling BLIJFT ik kreeg als antwoord dat het weg is door post nl.Dus fluiten naar mijn geld de schoften het is maar 12.88 euro maar toch.oke mensen jullie zijn gewaarschuwd.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: C.E. D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Grandado.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Nihonsport logo
Nihonsport
2 beoordelingen
8,5
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grandado.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 54 beoordelingen geplaatst over Grandado.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grandado.com actief?

Grandado.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , e-smoking , elektronica , fotografie , gereedschap , juweliers , lingerie & ondergoed , seksshops en erotische shops , speelgoed , sport & fitness , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grandado.com reviews? Dan kun je naar de website van Grandado.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie