Outspot logo

Outspot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Outspot reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3092
Outspot logo
Website
Outspot
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Outspot

Soms wil je het leven gewoon even iets meer kleur geven. Jezelf verwennen met een leuke gadgets. Een citytrip boeken naar Parijs. Of jij wordt helemaal blij van producten scoren tegen bodemprijzen. Of het nu gaat om nieuwe hielbeschermers of oordopjes, het is fantastisch als je hier niet de hoofdprijs voor betaalt. Heb je dan al kennis gemaakt met Outspot? De kans is groot dat je blij wordt wanneer je over hun site surft. Alleen vraag je jezelf wellicht al snel af hoe betrouwbaar Outspot is. Zeker als je een bedrijf niet kent en er worden bodemprijzen gehanteerd, dan kan de twijfel je bespringen. Hoe goedkoop iets ook is, je wilt natuurlijk alleen kopen bij betrouwbare shop. Reviews van anderen klanten helpen je om een weloverwogen keus te maken. Over dit bedrijf hebben wij de beoordelingen al verzameld, zodat jij ze snel tot je kunt nemen. Kijk naar wat andere consumenten in hun recensies vertellen over deze online winkel en kies daarna of jij hier wel of niet gaat kopen.

Over Outspot

Outspot is een online aanbiedingensite waar je aankopen kunt doen voor scherpe tarieven. Er zijn mogelijkheden om jezelf te laten verwennen en inspireren en om je leven meer kleur te geven door allerlei topaanbiedingen. Denk hierbij onder andere aan een citytrip naar Rome, culinaire verwennerijen in restaurantjes of een wellnessbezoek. Ook sportieve avonturen of allerlei juwelen behoren tot de mogelijke opties. Op de site zie je het volledige aanbod. Je kunt je ook inschrijven voor de gratis nieuwsbrief. Dan blijf je dagelijks op de hoogte van dat wat hot is. Outspot geeft aan dat ze uniek zijn in deze branche omdat ze hun klanten een 100% terugbetalingsgarantie bieden. Na aankoop kun je nog twee weken nadenken of de deal echt naar je zin is. Dat is wettelijk verplicht. Bij Outspot is dit geen twee weken, maar zes maanden. In die periode is het mogelijk om je aankoop te annuleren. Zolang je voucher maar niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. In alle andere gevallen krijg je je geld terug als je dat wilt. Het is wel van belang om even op te letten, want deze garantie geldt voor alle acties met het 6-maand terugbetalingsgarantielabel. Dat is te vinden op de foto van het betreffende product. Elke deal loopt maximaal 7 dagen, dus als je iets interessants ziet, dan moet je niet langer dan een week wachten.

Waarom kiezen voor Outspot

Een aankoop doen bij Outspot werkt heel eenvoudig. In een paar muisklikken heb je het geregeld. Zie je een aanbieding die je aanspreekt, dan klik je op koop nu. Je wordt dan verder begeleid in het aankoopproces. Betalen kan via Visa, Maestro, PayPal, Mastercard of via overschrijven. Na je betaling ontvang je direct de aangekochte voucher in je mailbox. Er zijn niet alleen aanbiedingen te koop, maar je kunt ook meedoen aan winacties. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden. Dit kost je verder niets.

Is Outspot betrouwbaar?

Met aanbieders van goedkope vouchers ben je vaak extra alert als het om de betrouwbaarheid gaat. Bij Outspot zit je wel goed wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid. De site heeft namelijk het BeCommerce kwaliteitslabel ontvangen. Je bestelt en betaalt ook in een veilige omgeving. Als je de recensies van andere klanten bekijkt, dan zie je dat zij over het algemeen zeer tevreden zijn en mag je er dus zeker vanuit gaan dat Outspot een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Wil je meteen contact met iemand van de klantenservice, dan kun je gebruik maken van de live chat. Je ontvangt dan meteen antwoord op je vraag. Het hoofdkantoor bevindt zich in België. Er is een Adres te vinden op de site. Ook zie je een telefoonnummer en een e-mailadres. Heb je een klacht, dan is er een speciaal e-mailadres om contact te leggen met de helpdesk van Outspot.

Wil jij ook beoordelen?

Profiteerde jij al een keer van een leuke deal bij Outspot? Wil je daar een review over schrijven? Of kocht jij bij deze webshop en ben je helemaal niet tevreden? Onafhankelijke beoordelingen helpen andere consumenten om een weloverwogen keuze te maken. Help hen en laat hier jouw recensie over Outspot achter.

Reviews over Outspot

Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Bongo logo
Bongo
17 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

6,4
50% zou hier weer kopen
19 beoordelingen
Onze beoordeling over Outspot

Ons team van experts heeft Outspot geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Outspot bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Outspot is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Outspot is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Outspot te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Outspot.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Belachelijk

Dekbed topper gekocht opengemaakt maar de verpakking was al stuk aangeven dat ik het wilde terug sturen moest het beter dicht maken anders kon het niet in de doos ok geen probleem na 3 weken bericht dat ik geen geld terug krijg om dat de verpakking was opgemaakt ?
Na aantal telefoontjes en emails nog steeds niks gehoord 8 euro verzenkosten kwijt en geen dekbed topper dus 88 euro opgelicht

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Monique D.

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Outlet is betrouwbaar met snelle levering!

Na vele negatieve review over Outspot te hebben gelezen, twijfelden ik om daar iets te bestellen. Dacht van dat ik het eerst zelf moest ervaren en met enkele muisklikken had ik de topdekmatras besteld. Blij verrast had ik de bestelling binnen 2 dagen in huis.
De topmatras ligt comfortabel en is van goede kwaliteit voor een mooie prijs aanbieding bij Outspot!

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Chanel S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechtste dienst na verkoop voor product dat snel ging geleverd worden maar nu naar maand nog niet geleverd is

Levering in 6 dagen op de site. Wacht nu al bijna 2 maanden. Absoluut bijna geen respons van OUTSPOT. NOOIT MEER KOPEN DAAR

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Luc B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Hierbij heb ik 3 weken terug mijn bestelling ontvangen, 7 dagen later dan voorzien!! Het betreft grondspots waarvan er 3 zelfs van het eerste moment niet werkten!! Deze grondspots die wel werken op zonne-energie geven zo goed als geen licht!! Een echte oplichting, zelfs bij dit warme en droge weer hebben deze al vocht in het binnenstel, zelfs bij geen natte dagen!!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Steve V.

7 / 10
5/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
ONEERLIJKE REVIEW. BEOORDELING VAN 2 OP 10 wordt na doorsturen omgezet in veel mooiere beoordeling

Levering in 6 dagen op de site. Wacht nu al bijna 2 maanden. Absoluut bijna geen respons van OUTSPOT. NOOIT MEER KOPEN DAAR

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Luc B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

komen hun beloftes niet na...zeggen te leveren binnen 5 werkdagen...maar na 10 dagen nog niets ontvangen...ool geen fatsoenlijke reacties
maar je wel iedere dag bestoken met aanbiedingen...ga er niet mee in zee is mij conclusie

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: F.b. M.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Walgelijk

Ongewild krijg ik al jaren tot 2 x per dag reclame in mijn mailbox.

Na verschillende keren te hebben gemaild om dit niet te doen, veranderde er NIETS.

Afgemeld via de site, maar dat is uiteraard een fakeknop. Opgegeven na ettelijke pogingen.

En de mails stromen maar binnen. Nooit zal ik hier iets kopen. Degoutant!

Ik wil hier overal een nul op tien geven, maar dat laat deze review niet toe.

Voor mij 5 x 0/10

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boxershorts geruild en een wachttijd van 6 weken

Heb boxershorts gekocht maar een maatje te klein. Wel 1 pak open gemaakt en 1 gepast. Dus 1 maat te klein. Een email gestuurd om te ruilen en alles is heel goed verlopen. Maar nu komt het ......... om een maat groter te krijgen moet ik 6 weken wachten. Dit lijkt mij toch NIET normaal. Bij deze geef ik alles een negatief review. Een review van minder dan 2 lukt mij niet

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Rudolf A.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Twee betaalde bestellingen niet ontvangen!

Ik was tevreden over Outspot, maar door twee bestellingen die ook betaald werden en welke ik niet kreeg, heeft mijn vertrouwen een serieuze knaag gekregen. Ik heb mails hierover verstuurd maar geen antwoorden gekregen. Totale waarde is 58,95 euro.
Daarom vind ik het zeer spijtig, want ik zou klant willen blijven.

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Doorgaans tevreden, deze keer niet

4 barkrukken besteld, waarvan 1 met defekte pomp; OS vraagt nu dat ik een VIDEO stuur met het defekt... Terwijl in de algemene voorwaarden een herroepingsclausule van 14 dgn voorzien is, ZONDER OPGAVE VAN REDEN... Dit is wel de eerste keer dat er een probleem is met OS...doorgaans best tevreden over; benieuwd hoe ze dit verder afhandelen, want heb nu 3 barkrukken ipv. 4...

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechtste aankoop ooit

Wij hebben een grasrobot van Outspot. Slechtste aankoop ooit. Constant kapot. Al 5x in reparatie geweest.
Telkens wanneer hij terugkwam van reparatie ging hij een paar uur en nadien terug kapot. Nu kan je de hoogte niet meer instellen. Zijn ook thuis al komen repareren. Koop dit nooit. Veel te duur voor wat het is.

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christa D.

5 / 10
3/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Doornee tevreden, nu echt meer dan ONTEVREDEN

Ik koop reeds enkele jaren bij Outspot, doorgaans ben ik meer dan tevreden

Nu het ik 2 x een smartwatch aangekocht en de verkeerde bestelling ontvangen, verkeerde kleur en in plaats van 2x een smartwatch, maar 1x ontvangen
Hoe kan ik de juiste bestelling zowel in kleur als in aantal ontvangen.

Deze outspot bestelling is bedoeld als geschenk, dus graag zou ik een reactie van jullie ontvangen, zodat ik weet als ik een ander geschenk moet aankopen.....

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ines V.

6 / 10
4/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Blijf er weg

Blijf vooral weg bij Outspot! Je koopt dingen die vroegtijdig verslijten of snel stukgaan. En als je dat dan meldt dan draaien ze eindeloze rondjes met niet terzake doende vragen ipv coulant de spullen terug te nemen. Bij mij ging het om kussenslopen die langs de naad scheurden toen ze de tweede keer gebruikt werden. Uitleg van Outspot: verkeerd gewassen. Wel, ik kan alleen maar zeggen dat mijn 10 jaar oude kussenslopen van Ikea nog altijd niet gescheurd zijn.
Laat je dus niet verleiden door de hoge kortingen die Outspot aanbiedt, want je koopt rommel die ze nergens anders meer krijtraken. En als je even zoekt, dan blijken hun kortingen heel vaak uit de lucht gegrepen.

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toppie !

Al verschillende dingen via Outspot besteld. Ben dik tevreden over de kwaliteit van hetgeen ik besteld heb. De leveringen steeds op tijd en netjes op het afgesproken
uur afgeleverd.

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alois C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Outsopt wil alleen positieve reviews, zodra je maar iets commentaar leverd is het binnen5 min verwijderd

een buitenlamp besteld die binnen5 dagen geleverd zou worden , dus niet. een mailtje gedaan en gevraagd wanneer de lamp bezorgt zal worden. In de review t dat ik wel een mailtje verwacht had wanneer het bezorgt zal worden .Binnen 5 minuten verwijderd. Een heel onvolwasse reactie

Geplaatst op: 13-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: V.t L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedrog

Ik bestel via de website van outspot hielbeschermers. alles goed verlopen. Natuurlijk de betaling ook. Wat niet goed verlopen is dan "DE LEVERING" Niks ontvangen. ik kreeg de 16 de nov. een berichtje dat het vertrokken was en dat het ten hoogste 10 dagen zou duren voor ik het binnen kreeg. Het is nu 15 december, 1 maand later en nog altijd niks te zien. Ik denk dat het niet meer zal aankomen. Indien ik toch nog iets ontvang schrijf ik het hier ook terug. Dus beste mensen laat u niet vangen en koop daar niet. Er zijn andere plaatsen genoeg waar je het wel gaat ontvangen.

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ch. G.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Buitenlamp besteld en betaald 7 december. Levering 5 werkdagen. Bestelling nog niet eens in beweging!!!!!!
Kijkend naar eerdere reviews van outspot vrees ik dat ik de lamp niet krijg. Dit is de 2e bedrijf uit België waar ik iets bestel, die de boel belazerd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lian V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer handig tasje

Ook deze keer een goede zaak. Goederen zijn aangekomen in het beloofde tijdsbestek, zijn prima en goed verpakt. Een heel fijn onderdeel dat ik al op mijn kuur heb getest en het doet wat het zegt op het blik. Ik ben erg tevreden! Bedankt :)

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alexander K.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Outspot


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
Bongo logo
Bongo
17 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Outspot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 19 beoordelingen geplaatst over Outspot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Outspot actief?

Outspot is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Outspot reviews? Dan kun je naar de website van Outspot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie