NUshop logo

NUshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
NUshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2339
NUshop logo
Website
shop.nu.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen NUshop

Wie regelmatig op zoek gaat naar leuke kortingsacties voor daguitstapjes, reisjes en producten is wellicht al eens uitgekomen op NUshop. Toch zijn er nog veel mensen die zich afvragen of dat wel betrouwbaar is om dergelijke producten met een flinke korting te krijgen. Veel mensen vrezen dat ze opgelicht zullen worden en met vervalste tickets aan het hotel zullen staan of hun producten nooit opgestuurd zullen krijgen. Om voor eens en altijd na te gaan hoe betrouwbaar NUshop is, hebben we verschillende beoordelingen verzameld en zelf op zoek gegaan naar info over het bedrijf. Wil je graag meer weten over NUshop? Lees dan vooral verder en neem een weloverwogen beslissing om bij NUshop te kopen.

Over NUshop

NUshop is een onderdeel van de website NU.nl, een Nederlandse nieuwswebsite. Het is opgestart om hun lezerspubliek de mogelijkheid te geven om de beste deals aan te bieden en dat op gebied van vrije tijd. Hiervoor werkt het samen met verschillende partners waardoor ze producten en uitstapjes kunnen aanbieden aan erg interessante prijzen door de fikse kortingen.

Waarom kiezen voor NUshop

NUshop biedt een assortiment aan leuke deals en is gericht op vrijetijdsbesteding. En dat in de breedste zin van het woord. Zo vind je er verschillende daguitstapjes, ideetjes voor een avondje weg, hotelovernachtingen, sport- en hobbyproducten en zelfs online cursussen. Wanneer we even een betere kijk nemen op dit aanbod, dan zien we regelmatig deals verschijnen voor pretparktickets, musea, workshops, dierentuinen, wellness sessies en meer. Ook is er een aanbod aan actieve uitjes zoals een golfcursus of een antislipcursus. Voor een avondje weg kun je regelmatig besparen op bioscooptickets, concerten en theater.

Naast tickets vind je op Nushop ook enkele producten die je kunt aanschaffen. Ook deze kunnen worden omschreven als vrijetijdsbesteding. Denk maar aan fotoproducten, puzzels, boeken, films, e-bikes en meer.

Om te genieten van kortingen voor al deze producten, koop je als het ware een kortingsbon of voucher die je later kunt gebruiken. Deze kunnen rechtstreeks worden gekocht via NUshop of via de website van de partner waar ze naar verwijzen. Deze bonnen print je dan zelf thuis uit.

Is NUshop betrouwbaar?

NUshop heeft een betrouwbare reputatie. Zo bestaat het bedrijf al enkele jaren en heeft het een goede reputatie opgebouwd als website waar je terecht kan voor leuke deals. Daarnaast is de webshop ook lid van de Kamer van Koophandel. Omdat het toch gaat om een webshop waar je online betalingen op doet is het belangrijk om op te merken dat de website beveiligd is met een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle aangeboden online betaalmethodes veilig zijn.

Klantenservice en klachten

Mocht er een probleem zijn met een aankoop via NUshop, dan kun je makkelijk contact opnemen met hun klantenservice. Op de website vind je de verschillende manieren om contact op te nemen met een medewerker. Zo is het mogelijk om een bericht te sturen via het contactformulier waarna je binnen de 2 dagen antwoord krijgt. Heb je een dringendere vraag of opmerking? Dan kun je ook persoonlijk contact zoeken via de chat. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag, van 08.30 tot 21.00 uur. Ook telefonisch is het mogelijk om de klantenservice te contacteren op dezelfde tijden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al kunnen genieten van een flinke korting door in te gaan op een van de deals van NUshop? Dan horen we graag je ervaring met de webshop. Schrijf nu een beoordeling.

Reviews over NUshop

Gerelateerde bedrijven

Veronica Voordeelshop logo
Veronica Voordeelshop
2 beoordelingen
9
BN DeStem Webwinkel logo
BN DeStem Webwinkel
1 beoordeling
10
Outspot logo
Outspot
30 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

6,9
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over NUshop

NUshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop NUshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NUshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NUshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van shop.nu.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van shop.nu.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NUshop.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Koop ik nooit meer

Ben al zes weken bezig om mijn bestelling te krijgen ,de ene leugen na de andere krijg ik te horen nadat ik mijn geld terug eiste. De schuld wordt nu bij DHL gelegd, koop daar nooit meer.

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zo groot teleurstelling

Mijn eerste bestelling en ook laatste
Klantenservice alleen bereikbaar via chat en medewerkers bepaalde wanneer chat beëindig
En brutaal en zakelijk
Levering geleverd en bezorger wilde niet naar tweede etage bezorgen omdat verpakking weegt 1 kg meer dan hij mag optillen en laat gewoon pakket voor de flat ingang staan en wegrijden
Nu.shop zegt niet bij bestelling of bij nadere informatie iets over bezorgen bij "de eerste deur "
En met chat contact interesseerde ze ook niet verder omdat is alles van te voren betaald

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ana K.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer goede ervaring

De bestelling was snel geplaatst en daarna snel contact met de verkoper.
Prima service

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kan met niemand contact krijgen en retour beleid super slecht

Crosstrainer gekocht. Vreselijk gammel ding dus graag retourneren. Telefoonnummer niet in gebruik. Chat wordt gewoon afgebroken. Leverancier kan niet helpen en de nu shop heeft al helemaal geen contact gegevens.
Zit nu dus met crosstrainer van niks! En kan nergens terecht!!

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gi B.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Het bestellen en afrekenen ging goed de afhandeling een heel stuk minder.

Na de bestelling en betaling, dat erg goed ging was de verdere afhandeling erg slecht. Veelvuldig contact gehad via de mail maar kreeg het ene leugenentje na het andere. Toen ik hem daarop aansprak kreeg ik nog een brutale mail retour ook nog. Al met al niet zo te spreken over NUShop.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke site

De website heeft een ruim aanbod in verschillende dingen zoals cursesen en uitjes. De prijzen zijn prima en het bestelproces gaat redelijk soepel.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis Z.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NUshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Veronica Voordeelshop logo
Veronica Voordeelshop
2 beoordelingen
9
BN DeStem Webwinkel logo
BN DeStem Webwinkel
1 beoordeling
10
Outspot logo
Outspot
30 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NUshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over NUshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NUshop actief?

NUshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NUshop reviews? Dan kun je naar de website van NUshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie