Tommy teleshopping logo

Tommy teleshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tommy teleshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1971
Tommy teleshopping logo
Website
tommyteleshopping.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tommy teleshopping

Ben jij benieuwd naar de beoordelingen over Tommy Teleshopping? Tommy Teleshopping is marktleider in Nederland op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Je ziet het programma 7 dagen per week langskomen op de zenders RTL, NET5, SBS en Ziggo kanaal 250. In België is het programma te zien op de commerciële zenders Vier, Vijf en Zes. Wij hebben de reviews van Tommy Teleshopping voor je op een rij gezet. Lees snel verder om er achter te komen wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Tommy Teleshopping te kopen.

Over Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is in 1993 opgericht onder de naam Tell Sell door Louise Mulder. Het programma zond vanuit Almere ruim 140 uur aan infomercials uit per week. Vanaf 2002 had Tel Sell zelfs een eigen televisiezender. Toen Tell Sell in 2008 failliet ging is Tommy Teleshopping hier uit voortgekomen. Sinds 2017 is Tommy Teleshopping marktleider op het gebied van thuiswinkelen op tv in de Benelux. Je shopt een ruim assortiment aan producten, van sportapparatuur tot keukenapparaten.

Waarom kiezen voor Tommy Teleshopping

De artikelen die je bij Tommy Teleshopping kunt kopen zijn exclusief. Vaak zijn deze namelijk (nog) niet verkrijgbaar in de winkels. Het hele assortiment is geselecteerd om jouw dagelijks leven gezonder, makkelijker en mooier te maken. Zo heb je onder andere de keuze uit gezicht- en haarverzorging, bodytrainers en buiktrainers, keukenapparaten zoals blenders, gereedschappen, stofzuigers en nog veel meer. Het al ruime assortiment wordt continue vernieuwd en uitgebreid. De praktische artikelen hebben zichzelf al bewezen, zoals in het tv-programma duidelijk wordt. Vaak krijg je leuke extra's bij jouw bestelling zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Het kan zijn dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. De producten die je shopt bij Tommy Teleshopping zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar zeker ook om cadeau te geven.

Is Tommy Teleshopping betrouwbaar?

Tommy Teleshopping is een bekende naam en dagelijks op televisie te zien. Bestellen is heel eenvoudig. Als je een artikel hebt gezien op tv of de website, hoef je alleen maar te bellen of via de website jouw bestelling te plaatsen. Het is altijd prettig om recensies over Tommy Teleshopping te lezen van klanten. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten over de service en de kwaliteit van de producten. Deze beoordelingen over Tommy Teleshopping hebben we op deze pagina voor je verzameld.

Klantenservice en klachten

Heb je nog vragen over jouw bestelling? Neem dan een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen. Indien het antwoord op je vraag er niet bij staat, kun je contact opnemen met de klantenservice via de e-mail, het contactformulier op de website of door te bellen. De afdeling klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tommy Teleshopping? Of je nu telefonisch een order hebt geplaatst of online jouw bestelling hebt doorgegeven, wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Tommy Teleshopping. Deel jouw recensie hier om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld over de levertijd, het gemak waarmee jij je bestelling hebt geplaatst en de kwaliteit van de producten. Of je nu een positieve of een negatieve ervaring hebt met Tommy Teleshopping, jouw mening is belangrijk.

Reviews over Tommy teleshopping

Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
2cheap.nl logo
2cheap.nl
3 beoordelingen
4,7
Flair Voordeelshop logo
Flair Voordeelshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,6
63% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Tommy teleshopping

Tommy teleshopping is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tommy teleshopping bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tommy teleshopping lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tommy teleshopping. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Tommy teleshopping is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tommyteleshopping.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Miskoop.

Bij het reclame maken voor de electrische Handy Heater van Molino wordt nooit gezegd dat deze alleen met een wandcontactdoos te gebruiken is en niet via een verlengsnoer; in mijn geval blijkt dit een enorme miskoop te zijn.

Geplaatst op: 05-11-2022
Laatst bewerkt op: 05-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet prettig

Ik heb een Invictus One kruimeldief gekocht en was er heel blij mee. Fijn apparaat. Maar na enkele keren opladen deed hij het niet meer. Gebeld en ik kreeg een nieuwe oplader. Deze deed het niet. Weer gebeld en ik kreeg weer een nieuwe oplader. Deze deed het ook niet. Toen moest ik alles terug sturen opladers en ook het apparaat zelf. Dit heb ik gedaan en toen is het zoek geraakt. Na heel veel telefoontjes bij Post Nl en Tommy Teleshopping ben ik niets wijzer geworden. Alleen maar stress en ergernis. Helaas ook helemaal geen tegemoetkoming om een nieuw apparaat te kopen.
Dit had ik graag gedaan omdat ik het een prettig apparaat vind.

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Resa S.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi apparaat.

Fantastisch product snelle levering....

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Denise B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Mooi apparaat BluMill oven. Alles knapperig. Fijne ervaring.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Denise B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Express Cooker: Slechte service

Ik schrijf dit bericht namens een vriendin van ons die al 92 jaar oud is.

In November 2021 heeft onze vriendin een Express cooker besteld 2 stuks met de kleur rood.
Deze Express Cooker was niet leverbaar en daarvoor in de plaats heeft ze (zonder overleg) de Omelet Maker & Multi Cooker ontvangen.

Ze heeft deze 2 Cookers ongeveer 4 keer gebruikt, maar op een gegeven moment werden deze niet meer warm.
In Februari 2022 zijn deze 2 defecte exemplaren teruggestuurd (code 2 met kleur Rood).

In Maart 2022 heeft ze 2 Omelet Maker & Multi Cookers ontvangen maar in het groen.
Ze heeft gevraagd om de kleur ROOD, de groene kleur past totaal niet bij de kleur van haar keuken en de rest van haar interieur.

Ik heb 14 maart gebeld naar de klantenservice met deze klacht.
Het blijkt dat de kleur Rood niet meer leverbaar is en daarvoor de groene als een vervangend exemplaar is verzonden. (Zonder enig overleg)
Ik heb gevraagd of ze dan het geld terug kan krijgen omdat dit niet een juiste vervanger is vanwege de kleur.
De klantenservice medewerker heeft dit overlegd met de leidinggevende en mij teruggebeld met het antwoord dat je het maar moet doen met deze groene exemplaren.
Ik heb hierop bezwaar gemaakt en de medewerker gevraagd of ik de leidinggevende zelf kon spreken.
Dit kon niet maar zij kon wel mijn telefoonnummer doorgeven zodat ik teruggebeld kan worden over deze gang van zaken.
Helaas ben ik niet meer teruggebeld.

Ik ben van mening dat ze het geld terug gestort moet krijgen en wel om de volgende redenen:
- Express cooker is niet dezelfde als de Omelet Maker & Multi Cooker
- Na 4 keer gebruikt te hebben zijn ze allebei kapot. De Cookers zijn van slechte kwaliteit
- Er wordt zonder overleg een ander product verstuurd met de verkeerde kleur.
- De vervangende Cooker heeft de kleur Groen en niet ROOD. Vooral het laatste is zeer kwalijk. Als je een rode auto koopt verwacht na de reparatie een rode terug, geen groene.
- er zijn verzendkosten betaald (7,25) voor het retourneren van de kapotte exemplaren, moeten de groene exemplaren ook weer geretourneerd worden met opnieuw verzendkosten voor de klant?

Ik hoop dat jullie onze vriendin tegemoet wil komen door het geld (69,85) zo spoedig mogelijk terug te storten.

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Retourneerd vervolgens blijf ik betaling herinering krijgen van afterpay

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc D.

8 / 10
1/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij!!! Helemaal ontevreden

Bestelling gaat vlotjes, levering ook, maar dan...
Juist de Eazzy dektopmatras aangekregen... (160cm x 200cm) Ze zit in een doos gepropt van nog geen meter hoog met het gevolg dat als je ze uitpakt er 2 enorme bulten in de matras zitten die er niet uit gaan. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen. Als wij hierop moeten slapen kunnen we binnen de kortste keren naar de kinesitherapie.
Nu blijkt dat ik me ook nog blauw zal moeten betalen om dit pakket naar Nederland terug te sturen!!!
Gewoon schandalig!!! Ik kan mij niet voorstellen dat zei niet op de hoogte zijn van dit probleem...

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chantal L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel geleverd

Ik had hier een product besteld en deze was zoals de site zij super snel geleverd. Het pakket was ook gemakkelijk te volgen. Ik heb het helaas wel moeten retourneren omdat het niet precies deed wat het moest doen.

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael O.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tommy teleshopping


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iBood logo
iBood
17 beoordelingen
7,2
2cheap.nl logo
2cheap.nl
3 beoordelingen
4,7
Flair Voordeelshop logo
Flair Voordeelshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tommy teleshopping een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Tommy teleshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tommy teleshopping actief?

Tommy teleshopping is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tommy teleshopping reviews? Dan kun je naar de website van Tommy teleshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie