eMatching logo

eMatching ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

13 beoordelingen • 6,2
Bezoek de website
eMatching logo
eMatching ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
13 beoordelingen • 6,2
Beoordeling
13 beoordelingen
6,2
5 sterren
8%
4 sterren
38%
3 sterren
23%
2 sterren
15%
1 ster
15%
Bestelproces
6,2
Service
6,2
Prijs
6,2
Levering
6,2

Gerelateerde bedrijven

Match4me.nl logo Match4me.nl
6 beoordelingen
8,3
DatingEasy.nl logo DatingEasy.nl
3 beoordelingen
5,3
SmartSingles logo SmartSingles
0 beoordelingen
10

Ematching ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun eMatching ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je eMatching ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over eMatching

eMatching is een van de langst bestaande online matchingservices op de Nederlandse markt. Deze datingwebsite bestaat al sinds 1998 en is speciaal opgericht voor hoger opgeleide singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Heb je een academische of HBO opleiding dan is deze datingsite geschikt voor jou.

Waarom eMatching

eMatching hecht grote waarden aan veiligheid en kwaliteit. Daarom is eMatching aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en wordt deze datingsite erkent door de AVR (Algemene Vereniging Relatiebureau's). eMatching helpt je graag bij het vinden van de juiste partner. Op de site kun je handige datingtips vinden, kun je een liefdescursus volgen en kun je tegen extra betaling een datingcoach. Zo vergroot je de kansen bij het vinden van de ideale partner. Om op het internet de juiste partner te vinden lijkt vaak heel makkelijk, aangezien het aanbod reuze is en er veel te kiezen valt. Maar een beetje help kan nooit kwaad vinden ze bij eMatching. In de praktijk is het niet voor iedereen namelijk makkelijk om tussen het grote aanbod de juiste partner te vinden. Laat je dus helpen en inspireren door de handige tips, cursussen en leuke blogs die deze datingsite je te bieden heeft.

Gratis inschrijven

Wil je direct starten met daten dan kun je helemaal GRATIS een account aanmaken. Je kunt daarna je eigen profiel invullen en starten met zoeken naar leuke singles. Wanneer je je aanmeld ben je automatisch een passief lid. Je kunt je profiel en bijbehorende foto's uploaden. Wanneer je account is goedgekeurd kan je starten met het zoeken naar leuke singels. Als passief lid kun je wel zoeken maar zelf geen initiatief nemen tot een ander contact met jou legt. Je kunt kostenloos reageren op berichten die je ontvangt van andere singles. Wanneer je besluit om een actief lid te worden (betaald lidmaatschap) krijg je zelf de gelegenheid om berichten te sturen en volop gebruik te maken van de functionaliteit van de website. Wil je niet langer gebruik maken van het betaalde lidmaatschap dan kan je deze stop zetten. Dit is eenvoudig via de site te regelen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over eMatching

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best tevreden

In tegenstelling tot sommige anderen ben ik wel tevreden over Ematching. Het is nu eenmaal een site voor hoger opgeleiden en als je zelf een hogere opleiding hebt gevolgd is het ook leuk om op niveau te daten. Site is solide en matching systeem is best goed bedacht. Sommige fotos zijn wel een beetje klein wat het soms wat lastiger maakt om te zien met wie je te maken hebt. Verder niets op de site aan te merken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke site om gratis te proberen

Gewoon een leuke site en zit goed in elkaar. Je kan een gratis account aanmaken en kijken of het wat voor je is. Ook ik heb dit gedaan en hoewel de site goed in elkaar zit was het online daten toch niets voor mij. Dus heb me weer uitgeschreven en misschien kom ik nog wel eens terug.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke online datingsite

Ematching is echt een leuke datingsite. Gewoon eerst gratis inschrijven en een beetje rondkijken. Natuurlijk kan je met een gratis account nog niet heel veel maar is goed om je te orienteren.

Heb na 1 dag een upgrade gedaan en ben direct leuke vrouwen gaan benaderen en met heel veel succes. Ik kan met trots zeggen dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden en ze woonde helemaal aan de andere kant van het land. Maar liefde kent geen grenzen:)

Ben nog altijd heel gelukkig en raad deze site echt aan!

profielfoto van Super M.
Super M.
15-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Liefde van mijn leven

Ik kan een heel verhaal schrijven over de site maar het belangrijkste is dat ik via deze site gewoon de liefde van mijn leven ben tegengekomen. En ja we zijn samen nu voor 3 jaar en nog altijd gelukkig. Was nog niet zo snel geregeld en heeft wel een half jaar geduurd voordat we elkaar op de site tegenkwamen. Ik had haar al een paar keer een bericht gestuurd en kreeg pas na veel proberen reactie. Nu denkt ze wel eens waarom ze zo stom was dat ze niet eerder reageerde.

We zijn heel gelukkig en raden deze datingsite aan iedereen aan.

profielfoto van Zackerack
Zackerack
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik denk dat eMatching een goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Ook het aanbod is goed en meeste vrouwen zijn serieus, intelligent en komen met een goed verhaal. Daar heeft eMatching het goed voor elkaar.

Wat wel jammer is is dat sommige vrouwen de plank een beetje misslaan en denken dat ze echt een heel cool leven hebben maar eigenlijk een beetje suf zijn. Daar moet je dan wel zelf achter komen maar dat blijf je houden.

profielfoto van Richard G.
Richard G.
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Communicatie traag

Heb 2 maanden gebruik gemaakt van deze site. Krijg je leuke matches binnen en dan duurt het zo lang voordat je een fatsoenlijk gesprek kan opbouwen. De hele tijd maar weer inloggen enzo en dat is gewoon niet ideaal. Misschien een chatfunctie openen zou top zijn.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-09-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Liever de straat op dan bij eMatching

Moet zeggen dat het aanbod in Amsterdam echt behoorlijk groot is. Helaas zijn het niet allemaal de knapste, maar dat ben ik zelf ook niet dus wat dat betreft zal je mij ook niet horen. Het is voor de manier hoe mensen met elkaar omgaan op deze site. Totaal geen sympathie en zoeken eigenlijk overal wat achter (ik ben geen vrouw dus zou niet weten waarom).

Als ik een Amsterdams cafe inga heb ik veel meer sympathie van de vrouwen en je zou toch zeggen dat dat geen verchil moeten maken. Erg jammer want vind de website echt prima alleen de dames zijn niet de cafe dames welke ik gewend bend!

profielfoto van Marcello D.
Marcello D.
15-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Online daten moet je niet teveel van verwachten

Hoewel E-matching echt een leuke site is en verreweg een van mijn favoriete op het internet, moet ik zeggen dat online daten niet de oplossing is voor iedereen.

Online kan iedereen zichzelf voordoen als een slank model, een top baan en een super interessant leven. Dat is het probleem want in het echte leven zie je dan dat iemand verreweg van een model is en gewoon een caissière is.

Maar dat probleem heeft elke datingsite. Ematiching heeft een redelijk goede keuring en zorgt ervoor dat je wel een beetje realistische profielen te zien krijgt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Maak er zelf iets moois van

Ik ervaar een datingsite net als een avond in de kroeg. Met sommige vrouwen spreek je wel en met andere liever niet. Dat kan zijn door wat ze zeggen, doen of juist de manier waarop ze eruit zien. Online is het ook zo. Soms kom je foute types tegen of vrouwen die vol zijn van zichzelf.

Die laat ik naast me liggen en dan kan je echt de pareltjes vinden.

Ik heb alle types wel meegemaakt online maar op eMatching wordt er alvast een filtering voor je gedaan. Alleen hoog opgeleiden en dus mensen met een beetje verstand. Ik heb zoveel leuke en ook helaas minder leuke types meegemaakt.

Na bijna 30 dates echt een leuke vrouw ontmoet en ben daar nog altijd heel gelukkig mee.

EMatching is een goede site en prettig om mee te werken.

profielfoto van Joanna
Joanna
17-07-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verloederde profielen en seksistisch taalgebruik wordt niet aangepakt

Veel oude profielen, waarvan soms iemand reageert en aangeeft al zeker een jaar niet meer actief te zijn...in tegenstelling wat wordt beweerd op de site, nl dat niet actieve profielen worden verwijderd.
Daarnaast een vervelende ervaring met seksistisch gedrag via het mailen, maardit werktitel mijn verbazing door de eigenaar gebagatelliseerd. De eigenaren/mannen verdienen waarschijnlijk goed aan bepaalde profielen.
De website is mooi en overzichtelijk, maar voor mij is het een raadsel waarom de medewerkers zelf geen hoog opgeleide achtergrond hoeven te hebben.
Kortom, ik benniet tevreden en zal deze site niet aanbevelen.
Als je als eigenaar het niet vreemd vondt dat een heer in de tekst seksistische voorstellen doet, dan denk ik dat qua moraal dit geen beste site is.

profielfoto van Ananiem
Ananiem
09-02-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Veel arrogante vrouwen

Ik heb al meerdere malen melding gemaakt dat sommige vrouwen zo arrogant zijn. Alsof ze nou zo speciaal zijn of niet, ik snap wel waarom ze single zijn. Ze denken dat ze elk top model aan de haak kunnen slaan maar ze zijn zelf nou echt niet de mooiste.

Ik ben wel klaar met die rare vrouwen en ze zoeken het maar uit.

profielfoto van Bingo!
Bingo!
25-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nvt

Lachwekkend gedoe allemaal bij ematching, overigens deze site ook, maar liefst "....consumten gingen jou voor!" niet bepaald (hoger?) opgeleid tekstschrijvertje hiervoor ingehuurd.

Ematching is over het algemeen teleurstellend, matig aanbod met nog matiger reactiesnelheid van het publiek, alles boven de 40 lijkt wel met een rollator rond te sjouwen op het toetsenbord. Daarbij is grootste gedeelte te laf om daadwerkelijk door te pakken op een uitnodiging terwijl er tekstueel van allerlei uitkomt. Tenslotte lijkt de film en later de serie "catfish" hier een understatement.

profielfoto van Errol
Errol
26-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht en zeker heel erg slecht.

Ik wil hier mijn klacht indienen over de datingsite e-Matching.

Ik had mij ingeschreven op de datingsite en e-Matching keurde mij en mij foto goed om op de site mogen verwelkomen, want ik wilde ook een abonnement nemen op e-Matching. Later in de zelfde mail zeggen ze dat ik niet aan de voorwaarde voldoet, want ik had geen hbo of hogere opleiding gedaan hebben ze mij verwijderd. Later kreeg ik een mail van e-Matching dat ik aan de voorwaarde voldoet voor de kennismakingsactie, dus ik mocht van e-Matching 3 dagen kosteloos berichten sturen naar vrouwen om contact te krijgen om een vriendin te krijgen. Op dezelfde dag hebben ze mij als nog verwijderd.

Ik vind dat e-Matching geen onderscheid mag houden tussen mensen die hoger opgeleid zijn en mensen die niet hoger opgeleid zijn. Hoe weet e-Matching dat mensen eerlijk alles invullen, Ik denk dat sommige mensen zomaar iets invullen om lid te worden van e-Matching. Ik vil alles eerlijk in, want ik heb LBO en later VBO gedaan en ik word geweigerd en dat vind ik niet eerlijk.

Ik vind dit echt discriminatie en ook heeft het met racisme te maken.

Schrijf een review over eMatching

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Match4me.nl logo Match4me.nl
6 beoordelingen
8,3
DatingEasy.nl logo DatingEasy.nl
3 beoordelingen
5,3
SmartSingles logo SmartSingles
0 beoordelingen
10