eMatching logo

eMatching reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
eMatching reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
eMatching logo
Website
e-matching.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen eMatching

Wil jij graag weten hoe eMatching beoordeeld wordt en welke reviews er geschreven worden over het bedrijf? Wij hebben alle reviews van eMatching hier verzameld voor je. In de reviews kun je lezen wat de ervaring is van andere mensen en je kunt zien hoe zij het beoordelen. Mensen die zich al eerder aangemeld hebben bij eMatching kunnen ten slotte het beste het bedrijf beoordelen en benoemen waarom ze dat zo vinden. Lees de reviews door en beslis daarna of je je ook aan wilt melden bij eMatching.

Over eMatching

eMatching is een datingsite voor hoogopgeleide singles. Wist je dat 1 op de 5 relaties via online daten tot stand komt? Wanneer je als hogeropgeleide op zoek bent naar een vaste relatie én bovendien 18 jaar of ouder bent, kun je terecht bij eMatching. Het bedrijf is in 1998 opgericht door de broers Thomas de Koning en Jasper Jan, en het is daarmee de eerst betaalde datingsite van Nederland. Thomas was de technische man en Jasper hield zich bezig met de marketing en met het bedenken van ideeën. In het begin was het niet specifiek gericht op hoogopgeleiden, maar daar de komst van concurrenten zochten ze een niche om daar de allergrootste te worden. Die niche werd hogeropgeleide mensen, met als reden dat ze daarvoor ook al een hoog percentage hogeropgeleiden hadden. Die keuze heeft gewerkt, want het bedrijf bestaat nog steeds en heeft door de jaren heen een groot ledenbestand opgebouwd.

Waarom kiezen voor eMatching

Wanneer je je aan wilt melden bij eMatching, kun je je helemaal gratis inschrijven. Daarnaast profiteer je dan ook meteen van 3 gratis contacten. Bij eMatching worden profielen handmatig gekeurd. Hierdoor heb je op de datingsite niet te maken met nepprofielen, worden oude profielen direct verwijderd en weet je zeker dat er alleen hogeropgeleiden op de website zitten die op zoek zijn naar een relatie. Niet alleen hetero’s kunnen zich aanmelden, ook mensen die op zoek zijn naar een gay of lesbische relatie kunnen er terecht. Je kunt wanneer het jou uitkomt gebruik maken van de datingsite. Onderweg of wanneer je thuis bent log je gemakkelijk in en kun je contact leggen. Je kunt kiezen voor een gratis abonnement of wordt een betaald lid. Betalende leden profiteren van diverse extra’s, waaronder dat ze zelf het initiatief kunnen nemen. Een abonnement heb je al vanaf 19.95 per maand. Hoe actiever je bent, des te groter is de kans dat je een relatie vindt. Mocht je wat extra hulp kunnen gebruiken, dan lees je op de website diverse datingtips, artikelen en er zijn zelfs datingadviseurs die je profiel kunnen finetunen. Naast online daten kun je bij eMatching ook speeddaten waarbij je mensen in real life ontmoet. Heb je jouw droompartner gevonden of wil je het daten even pauzeren? Geen probleem, je kunt weer heel gemakkelijk je lidmaatschap stopzetten en je profiel verwijderen.

Is eMatching betrouwbaar?

Bijna 30.000 mensen zoeken een partner met behulp van eMatching. Door de jaren heen hebben ze dus een groot ledenbestand gekregen en ze hebben daarnaast ook ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. In 2019 heeft de website een update gekregen, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook lekker overzichtelijk is. Ze hebben daarnaast zelfs een app ontwikkeld die je op je mobiel kunt downloaden. eMatching is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Dit is een keurmerk waardoor je als klant zijnde weet dat onder andere je privacy gewaarborgd wordt, je veilig kunt betalen en er een onafhankelijke geschillencommissie is. Betalen kun je onder andere met iDeal en via incasso. Het hoofdkantoor is te vinden in Wageningen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van eMatching is op meerdere manieren te bereiken. Je kunt gebruikmaken van het online contactformulier, maar je kunt ze ook een mailtje sturen of telefonisch contact met ze opnemen. Neem contact met ze op wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt, iets wil delen over je datingervaring of graag advies wil ontvangen. Er wordt niet benoemd hoelang het duurt voordat je een reactie van ze ontvangt. Op de website kun je ook alle veelgestelde vragen inclusief antwoorden lezen. Je kunt er bijvoorbeeld alles lezen over daten en corona, wat de voorwaarden zijn van een foto en wat je kunt doen wanneer een lid geen reactie geeft op je berichtje.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je weleens aangemeld op eMatching? Het maakt niet uit of dat in het verleden geweest is of dat je nog steeds een actief lid bent. Wanneer jij ervaring hebt met eMatching, willen wij je van harte uitnodigen om een review hierover te schrijven. Deel in deze review jouw mening over het bedrijf en benoem wat je goed en/of juist minder goed aan ze vond. Je kunt het bijvoorbeeld hebben over de mogelijkheden die ze bieden, de prijs en hoe je het contact met ze ervaren hebt. Geef ze een beoordeling zodat anderen, die nog geen ervaring met eMatching hebben, dit kunnen lezen. Op die manier krijgen ze een beter beeld van het bedrijf.

Reviews over eMatching

Gerelateerde bedrijven

Match4me.nl logo
Match4me.nl
7 beoordelingen
8,6
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
6,4
70% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Onze beoordeling over e-matching.nl

Ons team van experts heeft eMatching geverifieerd op een aantal punten. De webshop van eMatching bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. eMatching is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

eMatching is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van e-matching.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van eMatching.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Best tevreden

In tegenstelling tot sommige anderen ben ik wel tevreden over Ematching. Het is nu eenmaal een site voor hoger opgeleiden en als je zelf een hogere opleiding hebt gevolgd is het ook leuk om op niveau te daten. Site is solide en matching systeem is best goed bedacht. Sommige fotos zijn wel een beetje klein wat het soms wat lastiger maakt om te zien met wie je te maken hebt. Verder niets op de site aan te merken.

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke site om gratis te proberen

Gewoon een leuke site en zit goed in elkaar. Je kan een gratis account aanmaken en kijken of het wat voor je is. Ook ik heb dit gedaan en hoewel de site goed in elkaar zit was het online daten toch niets voor mij. Dus heb me weer uitgeschreven en misschien kom ik nog wel eens terug.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke online datingsite

Ematching is echt een leuke datingsite. Gewoon eerst gratis inschrijven en een beetje rondkijken. Natuurlijk kan je met een gratis account nog niet heel veel maar is goed om je te orienteren.

Heb na 1 dag een upgrade gedaan en ben direct leuke vrouwen gaan benaderen en met heel veel succes. Ik kan met trots zeggen dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden en ze woonde helemaal aan de andere kant van het land. Maar liefde kent geen grenzen:)

Ben nog altijd heel gelukkig en raad deze site echt aan!

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Liefde van mijn leven

Ik kan een heel verhaal schrijven over de site maar het belangrijkste is dat ik via deze site gewoon de liefde van mijn leven ben tegengekomen. En ja we zijn samen nu voor 3 jaar en nog altijd gelukkig. Was nog niet zo snel geregeld en heeft wel een half jaar geduurd voordat we elkaar op de site tegenkwamen. Ik had haar al een paar keer een bericht gestuurd en kreeg pas na veel proberen reactie. Nu denkt ze wel eens waarom ze zo stom was dat ze niet eerder reageerde.

We zijn heel gelukkig en raden deze datingsite aan iedereen aan.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Super M.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik denk dat eMatching een goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Ook het aanbod is goed en meeste vrouwen zijn serieus, intelligent en komen met een goed verhaal. Daar heeft eMatching het goed voor elkaar.

Wat wel jammer is is dat sommige vrouwen de plank een beetje misslaan en denken dat ze echt een heel cool leven hebben maar eigenlijk een beetje suf zijn. Daar moet je dan wel zelf achter komen maar dat blijf je houden.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Zackerack

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Communicatie traag

Heb 2 maanden gebruik gemaakt van deze site. Krijg je leuke matches binnen en dan duurt het zo lang voordat je een fatsoenlijk gesprek kan opbouwen. De hele tijd maar weer inloggen enzo en dat is gewoon niet ideaal. Misschien een chatfunctie openen zou top zijn.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Richard G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Liever de straat op dan bij eMatching

Moet zeggen dat het aanbod in Amsterdam echt behoorlijk groot is. Helaas zijn het niet allemaal de knapste, maar dat ben ik zelf ook niet dus wat dat betreft zal je mij ook niet horen. Het is voor de manier hoe mensen met elkaar omgaan op deze site. Totaal geen sympathie en zoeken eigenlijk overal wat achter (ik ben geen vrouw dus zou niet weten waarom).

Als ik een Amsterdams cafe inga heb ik veel meer sympathie van de vrouwen en je zou toch zeggen dat dat geen verchil moeten maken. Erg jammer want vind de website echt prima alleen de dames zijn niet de cafe dames welke ik gewend bend!

Geplaatst op: 12-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Online daten moet je niet teveel van verwachten

Hoewel E-matching echt een leuke site is en verreweg een van mijn favoriete op het internet, moet ik zeggen dat online daten niet de oplossing is voor iedereen.

Online kan iedereen zichzelf voordoen als een slank model, een top baan en een super interessant leven. Dat is het probleem want in het echte leven zie je dan dat iemand verreweg van een model is en gewoon een caissière is.

Maar dat probleem heeft elke datingsite. Ematiching heeft een redelijk goede keuring en zorgt ervoor dat je wel een beetje realistische profielen te zien krijgt.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcello D.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Maak er zelf iets moois van

Ik ervaar een datingsite net als een avond in de kroeg. Met sommige vrouwen spreek je wel en met andere liever niet. Dat kan zijn door wat ze zeggen, doen of juist de manier waarop ze eruit zien. Online is het ook zo. Soms kom je foute types tegen of vrouwen die vol zijn van zichzelf.

Die laat ik naast me liggen en dan kan je echt de pareltjes vinden.

Ik heb alle types wel meegemaakt online maar op eMatching wordt er alvast een filtering voor je gedaan. Alleen hoog opgeleiden en dus mensen met een beetje verstand. Ik heb zoveel leuke en ook helaas minder leuke types meegemaakt.

Na bijna 30 dates echt een leuke vrouw ontmoet en ben daar nog altijd heel gelukkig mee.

EMatching is een goede site en prettig om mee te werken.

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Verloederde profielen en seksistisch taalgebruik wordt niet aangepakt

Veel oude profielen, waarvan soms iemand reageert en aangeeft al zeker een jaar niet meer actief te zijn...in tegenstelling wat wordt beweerd op de site, nl dat niet actieve profielen worden verwijderd.
Daarnaast een vervelende ervaring met seksistisch gedrag via het mailen, maardit werktitel mijn verbazing door de eigenaar gebagatelliseerd. De eigenaren/mannen verdienen waarschijnlijk goed aan bepaalde profielen.
De website is mooi en overzichtelijk, maar voor mij is het een raadsel waarom de medewerkers zelf geen hoog opgeleide achtergrond hoeven te hebben.
Kortom, ik benniet tevreden en zal deze site niet aanbevelen.
Als je als eigenaar het niet vreemd vondt dat een heer in de tekst seksistische voorstellen doet, dan denk ik dat qua moraal dit geen beste site is.

Geplaatst op: 17-07-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joanna

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel arrogante vrouwen

Ik heb al meerdere malen melding gemaakt dat sommige vrouwen zo arrogant zijn. Alsof ze nou zo speciaal zijn of niet, ik snap wel waarom ze single zijn. Ze denken dat ze elk top model aan de haak kunnen slaan maar ze zijn zelf nou echt niet de mooiste.

Ik ben wel klaar met die rare vrouwen en ze zoeken het maar uit.

Geplaatst op: 09-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ananiem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nvt

Lachwekkend gedoe allemaal bij ematching, overigens deze site ook, maar liefst "....consumten gingen jou voor!" niet bepaald (hoger?) opgeleid tekstschrijvertje hiervoor ingehuurd.

Ematching is over het algemeen teleurstellend, matig aanbod met nog matiger reactiesnelheid van het publiek, alles boven de 40 lijkt wel met een rollator rond te sjouwen op het toetsenbord. Daarbij is grootste gedeelte te laf om daadwerkelijk door te pakken op een uitnodiging terwijl er tekstueel van allerlei uitkomt. Tenslotte lijkt de film en later de serie "catfish" hier een understatement.

Geplaatst op: 25-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bingo!

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht en zeker heel erg slecht.

Ik wil hier mijn klacht indienen over de datingsite e-Matching.

Ik had mij ingeschreven op de datingsite en e-Matching keurde mij en mij foto goed om op de site mogen verwelkomen, want ik wilde ook een abonnement nemen op e-Matching. Later in de zelfde mail zeggen ze dat ik niet aan de voorwaarde voldoet, want ik had geen hbo of hogere opleiding gedaan hebben ze mij verwijderd. Later kreeg ik een mail van e-Matching dat ik aan de voorwaarde voldoet voor de kennismakingsactie, dus ik mocht van e-Matching 3 dagen kosteloos berichten sturen naar vrouwen om contact te krijgen om een vriendin te krijgen. Op dezelfde dag hebben ze mij als nog verwijderd.

Ik vind dat e-Matching geen onderscheid mag houden tussen mensen die hoger opgeleid zijn en mensen die niet hoger opgeleid zijn. Hoe weet e-Matching dat mensen eerlijk alles invullen, Ik denk dat sommige mensen zomaar iets invullen om lid te worden van e-Matching. Ik vil alles eerlijk in, want ik heb LBO en later VBO gedaan en ik word geweigerd en dat vind ik niet eerlijk.

Ik vind dit echt discriminatie en ook heeft het met racisme te maken.

Geplaatst op: 26-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Errol

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over eMatching


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Match4me.nl logo
Match4me.nl
7 beoordelingen
8,6
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is eMatching een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over eMatching. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is eMatching actief?

eMatching is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hoger opgeleiden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de eMatching reviews? Dan kun je naar de website van eMatching gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie